Fotki Jona (w dużym formacie)
Moderator: Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
-
- It's My Life
- Kontakt:
spróbuję jeszcze raz, bo przedtem nie szło przesłać
[ Dodano: 2006-01-08, 14:40 ]
kurcze, nie idzie bo pisze, że przekroczony limit czegośtam
[ Dodano: 2006-01-08, 14:40 ]
kurcze, nie idzie bo pisze, że przekroczony limit czegośtam

- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
www.korowiow.mp3.wp.pl
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
- Sandra1988
- It's My Life
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Fotka rzeczywiście genialna.Tyle Jonów naraz.Jestem w niebowzięta
A co do palących się włosów to czupryna Jona też z leksza stanęła w płomnieniach na grill party u Bruca Sprinsteina.Jon za bardzo nadchylił się nad grilem i gotowe
Sam o tym mówił pytany o zmainę fryzury na przełomie 90/92.I dlatego możemy oglądaać zdjęcia Jona z bardzo lubianą czupryną z KTF 

Nie wiem czy już ktoś ich tu nie wrzucał.Ale co tam macie popatrzcie sobie

A co do palących się włosów to czupryna Jona też z leksza stanęła w płomnieniach na grill party u Bruca Sprinsteina.Jon za bardzo nadchylił się nad grilem i gotowe

Nie wiem czy już ktoś ich tu nie wrzucał.Ale co tam macie popatrzcie sobie

Ostatnio zmieniony 8 stycznia 2006, o 15:48 przez Bonjova, łącznie zmieniany 1 raz.
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
-
- It's My Life
- Kontakt:
nooo, spróbuję jeszcze coś 
kurde nie idzie
kurde nie idzie

www.korowiow.mp3.wp.pl
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Ojjj, z tym spaleniem się włosów to Jon różnie mówi
.
Raz trafiłam na dwa równoległe wywiady (z 1993 r.), w jednym twierdził, że -tak jak Bonjova napisała- fryzura z okresu KTF (ogólnie bardzo lubiana, przeze mnie nigdy nie tolerowana, co innego TD
) to wynik owego przysmażenia się nad grillem, w drugim-że dorósł i potrzebuje zmian XD. Więc jak było naprawdę wie tylko Jon, uczestnicy owegoż barbecue i straż pożarna XD. Anyway, włosów Jonowych szkoda mi i tak XD.
A co do fotek...
fotka pierwsza: młody Jon-jak najbardziej :mrgreen:
fotka druga: oficjalnie zawiadamiam-Twisted doznała ataku ślinotoku XD.
fotka trzecia: ujmę to krótko: -dlaczego-do-diaska-on ŚCI?? TE W?OOOOSYYYY!...- :mrgreen:
fotka czwarta-albo dostał nagłego ataku bólu pleców i biedaka powaliło, albo wygimnastykowany jest
Raz trafiłam na dwa równoległe wywiady (z 1993 r.), w jednym twierdził, że -tak jak Bonjova napisała- fryzura z okresu KTF (ogólnie bardzo lubiana, przeze mnie nigdy nie tolerowana, co innego TD
A co do fotek...
fotka pierwsza: młody Jon-jak najbardziej :mrgreen:
fotka druga: oficjalnie zawiadamiam-Twisted doznała ataku ślinotoku XD.
fotka trzecia: ujmę to krótko: -dlaczego-do-diaska-on ŚCI?? TE W?OOOOSYYYY!...- :mrgreen:
fotka czwarta-albo dostał nagłego ataku bólu pleców i biedaka powaliło, albo wygimnastykowany jest
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Przypomniałam sobie ,że czytałam cos jeszcze o Jonowej zmianie fryzury a mianowicie, że suszył włosy szuszarką na imprezie u Aerosmith i nastąpiło spięcie
Kto do cholery idzie na taką imprę i suszy sobie w goscinie łeb
Musiał by byc skończonym debilem gdyby tak zrobił.Ja jakos w to nie wierzę.Moja reakcją na ten tekst był wybuch dzikiego śmiechu. :mrgreen: :mrgreen:
Z tego co mi wiadomo to Jon ma niezłą kondychę tygodniowo przebiega jakieś 100 kilometrów
Musiał by byc skończonym debilem gdyby tak zrobił.Ja jakos w to nie wierzę.Moja reakcją na ten tekst był wybuch dzikiego śmiechu. :mrgreen: :mrgreen:
Z tego co mi wiadomo to Jon ma niezłą kondychę tygodniowo przebiega jakieś 100 kilometrów
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Taaa, może jeszcze pies zjadł mu lakier do włosów i biedaczysko nie miał czym się spryskać, to i włosy ściął ^-^.
Albo-co też możliwe-włosy wkręciły mu się w kosiarkę do trawy, buhehehe XD.
A poważnie-Jon ściął włosy, bo zaczynały się nowe czasy, nowa era w muzyce, długowłosi utapirzeńcy przestawali być popularni... musiał się chłopak dostosować, jak chciał się podobać nowemu pokoleniu odcinającemu się od poprzedniej dekady *-*.
A tak w ogóle-czemu nikt nowych zdjęc nie zamieszcza? :mrgreen:
Ja nie zamieszczam, bo muszę porządki w fotkach zrobić i pościągać jeszcze co nieco XD.
Albo-co też możliwe-włosy wkręciły mu się w kosiarkę do trawy, buhehehe XD.
A poważnie-Jon ściął włosy, bo zaczynały się nowe czasy, nowa era w muzyce, długowłosi utapirzeńcy przestawali być popularni... musiał się chłopak dostosować, jak chciał się podobać nowemu pokoleniu odcinającemu się od poprzedniej dekady *-*.
A tak w ogóle-czemu nikt nowych zdjęc nie zamieszcza? :mrgreen:
Ja nie zamieszczam, bo muszę porządki w fotkach zrobić i pościągać jeszcze co nieco XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
-
- It's My Life
- Kontakt:
no tutaj kolejna tapetka, która mnie się bardzo spodobała 
bjwrakel54hbe6ni.jpg
bjwrakel54hbe6ni.jpg
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
www.korowiow.mp3.wp.pl
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Może przekroczyłaś limit?
W takich 'razach' polecam imageshack
.
Szczegółowa instrukcja jak z diabelstwem się obchodzić-parę postów temu ^^.
W takich 'razach' polecam imageshack
Szczegółowa instrukcja jak z diabelstwem się obchodzić-parę postów temu ^^.
-
- It's My Life
- Kontakt:
wow, wyrombane fotki 
1/ super, jak prosto z klipu "In these arms", mniam jeszcze ta czarna koszulka miodzio
2/kurteczka nawet nawet, jednak jak na mój gust Jon ma zbyt jasne włosy :/
3/
the best, moje ulubione czasy czyli Bed of Roses RULEZZZ 
4/no może być, fajne gatki sama takie bym chciała
5/ujdzie w tłumie, jak na nowe zdjęcie to nawet, choć minka taka
1/ super, jak prosto z klipu "In these arms", mniam jeszcze ta czarna koszulka miodzio
2/kurteczka nawet nawet, jednak jak na mój gust Jon ma zbyt jasne włosy :/
3/

4/no może być, fajne gatki sama takie bym chciała
5/ujdzie w tłumie, jak na nowe zdjęcie to nawet, choć minka taka

www.korowiow.mp3.wp.pl
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
1. Jak na fryzurę 'loczkową', czyli rodem z KTF, za którą nie przepadam, całkiem, całkiem ^-^
2. wyyyyłącznie kurteczka ujdzie, reszta-do wehikułu czasu i dziesięć lat wstecz XD
3.KTF again i znowu nieźle ^-^
4. Utaaaapirzooooony... wow! *Twisted przyjemnie zaskoczona*
5. Cytując espenę 'ujdzie w tłumie', ale nic więcej *-*. Dzisiejsze czasy jakoś nie bardzo do Twisted przemawiają *-*
2. wyyyyłącznie kurteczka ujdzie, reszta-do wehikułu czasu i dziesięć lat wstecz XD
3.KTF again i znowu nieźle ^-^
4. Utaaaapirzooooony... wow! *Twisted przyjemnie zaskoczona*
5. Cytując espenę 'ujdzie w tłumie', ale nic więcej *-*. Dzisiejsze czasy jakoś nie bardzo do Twisted przemawiają *-*