Tak wyszło hehe. Dostałem link do tej relacji długo po fakcie bo w okolicach maja 2009, znalazłem go teraz przy okazji przeglądania starych zapomnianych folderów na dysku to se stwierdziłem, że zamieszcze tutajTo byłeś Ty, Rattie??
Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
phfr...

Ostatnio zmieniony 11 marca 2010, o 16:58 przez Rattie, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
-
- Have A Nice Day
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
To był raczej Pidżej (czyli ZB), on tak lubi brykać na codzień.studentmibm pisze:Rattie, jezeli zdarza Ci sie chodzic tak ubranym czesciej to w takim wypadku widzialem Cie kiedys na dworcu w Zakopcu. Plaszcz, kapelusz, okulary i z tylu napis Bon Jovi - New Jersey... i chyba gitara w rece, ale nie dam se glowy uciac.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W serialu "Pamiętniki wampirów" była wzmianka o BJ. Z kolei w serialu "Gilmore Girls" u nas bardziej znanym pod tytułem "Kochane kłopoty" było kilka momentów, a mianowicie główna bohaterka nosiła czapeczkę z napisem Bon Jovi oraz chór wykonywała LOAP ( reszty niestety nie pamiętam)
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
- Alicia 478
- It's My Life
Wczoraj w Final Countdown największe hity lat 80-tych oczywiście LOAP na 13
[ Dodano: 2010-03-22, 17:17 ]
Z góry przepraszam za poniższy post na poziomie podstawówki ale muszę się pochwalić
Więc dzisiaj w Dzień Wiosny w ZS. Ogólnokształcących im. Wojciecha Kętrzyńskiego podczas teleturnieju jaka to melodia wśród haseł znalazło się Bon Jovi
niestety było to IML jednak mimo tego mogę stwierdzić , że moja szkoła ma gust muzyczny ( było też Aerosmith ) 
[ Dodano: 2010-03-22, 17:17 ]
Z góry przepraszam za poniższy post na poziomie podstawówki ale muszę się pochwalić
Więc dzisiaj w Dzień Wiosny w ZS. Ogólnokształcących im. Wojciecha Kętrzyńskiego podczas teleturnieju jaka to melodia wśród haseł znalazło się Bon Jovi
-
- Little Bit Of Soul
http://www.youtube.com/watch?v=752IrvkI ... r_embedded super dziewczynka, z naprawdę niezłym gustem muzycznym 
wie co dobre
wie co dobre
Damned if you love me - Damned if you don't
It's getting harder holding on, but I can't let you go
Damned if you don't need me, Damned if you do
God , I wish it wasn't me standing in these shoes
Damned, Damned
It's getting harder holding on, but I can't let you go
Damned if you don't need me, Damned if you do
God , I wish it wasn't me standing in these shoes
Damned, Damned
- Bartosz231