To jego mamaDand pisze:Hahaha ten motyw z babcią na koncercie Bossa genialny.
The Circle Tour - Opinie, video itp
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
Eee to akurat zawsze live lubilem. Ogolnie dobra piosenka na koncerty. Przynajmniej Jon odejdzie na chwile od statywu, z dwa razy skoczy i troche sie porusza.Tatar pisze:Nie powinien śpiewać rzeczy typu Bad Medicine, bo od lat wychodzi to do dupy
Pierwsze lepsze z 2010 : http://www.youtube.com/watch?v=W-825CfMwwU
Nie wiem jak innym ale mi sie przyjemnie tego slucha.
Dobrym na 2 koncerty z rzedu. Potem robia sie nudne.Tatar pisze:Setlisty są na dobrym poziomie
No i tak jak bylo z IBTFY, tak bedzie prawdopdobnie teraz z HT. Na kazdym koncercie to samo. Na miejscu Richiego nie pozygalbys sie po pewnym czasie?Tatar pisze:Rychu na wokalu w takim Homebound Train,
tak, w kolko dwa te same kawalki.Tatar pisze:kawałki z pierwszych dwóch płyt - to mało
Zartujesz sobie prawda? Zobacz:Tatar pisze:że Bruce robi lepsze show jest nadużyciem
http://www.youtube.com/watch?v=5PSGhuT_gCk
2002 rok, Boss w wieku 52 lat (Jon ma teraz 48).
Jak to policzyles? serio sie pytam.Tatar pisze:Wokalnie ma kawałki dwie klasy niższe od BJ, więc i męczy się stosunkowo dwa razy mniej od Jona.
-
- Little Bit Of Soul
-
- Little Bit Of Soul
[ Dodano: 2010-03-14, 17:28 ]
only lonely wersja z bj.com
http://www.youtube.com/watch?v=2pAeuVa- ... r_embedded
bullet bj com
http://www.youtube.com/watch?v=Lao2UvTq ... r_embedded
ktoś ma coś do formy bj? niech sie leczy, jest naprawde bardzo dobrze, jak na ich wiek
only lonely wersja z bj.com
http://www.youtube.com/watch?v=2pAeuVa- ... r_embedded
bullet bj com
http://www.youtube.com/watch?v=Lao2UvTq ... r_embedded
ktoś ma coś do formy bj? niech sie leczy, jest naprawde bardzo dobrze, jak na ich wiek
Ostatnio zmieniony 14 marca 2010, o 20:46 przez bartekbb23, łącznie zmieniany 1 raz.
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Niestety zmuszony byłem wykasować część postów, które nic nie wnoszą do tematu, który brzmi The Circle Tour - Opinie, video itp W tym temacie wypowiadamy się o wszystkim dotyczącym trasy Circle Tour. Nie jest to temat dotyczący wyższości Springsteena nad Bon Jovi bądź odwrotnie, porównywaniem setlist itp, itd.
Studentmibm i Scrooge jeśli chcecie sobie coś wyjaśnić macie co najmniej dwie opcje:
1. rozmowa na gg
2. osobny temat
Naprawdę nie ma sensu robić z tego forum ogólnego śmietnika....
Studentmibm i Scrooge jeśli chcecie sobie coś wyjaśnić macie co najmniej dwie opcje:
1. rozmowa na gg
2. osobny temat
Naprawdę nie ma sensu robić z tego forum ogólnego śmietnika....
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
A Ty jak już zabierasz się za wycinanie to rób to z głową, a nie tak jak teraz, że w ogóle nie wiadomo o co chodzi... bo np. z Bartka zrobiłeś teraz ostatniego pieniacza, któremu nie wiadomo o co chodzi... albo kasuj wszystko, albo przenoś, a jak nie potrafisz sobie poradzić to poproś np Adiego albo Agatę, bo sam zrobiłeś teraz jeszcze większy burdel swoim bezsensownym zachowaniem...
:)
ponawiam pytanie: jakaś ustawka na najbliższym zlocie 
ludzie to zaczyna się robić tragiczne...
jeden klub - jedni kibice
jeden zespół - jedni fani
te konwersacje zaczynają tak śmiesznie wyglądać jak tłukący się fani jednej drużyny na sektorze...
odnośnie Bon Jovi będę się upierał, że nie powinni grać co dwa dni tylko max co 5.
Nie boję się powiedzieć, że to jest ich a może Jona głupota - chyba, że ta trasa to ostatnia w ich karierze... no to chcą się nachapać przed końcem
ludzie to zaczyna się robić tragiczne...
jeden klub - jedni kibice
jeden zespół - jedni fani
te konwersacje zaczynają tak śmiesznie wyglądać jak tłukący się fani jednej drużyny na sektorze...
odnośnie Bon Jovi będę się upierał, że nie powinni grać co dwa dni tylko max co 5.
Nie boję się powiedzieć, że to jest ich a może Jona głupota - chyba, że ta trasa to ostatnia w ich karierze... no to chcą się nachapać przed końcem
...and just only rock...
dlaczego tak sądzisz, co to wg ciebie zmieni, poprawi. Boisz się o następną trasę? Nie wiem dlaczego, na poprzedniej grali z taką samą częstotliwością, jeżeli nie z większą, grali po 3 koncerty pod rząd, a jak widzisz z głosem Jona jest nawet lepiej niż na poprzedniej trasie. Wg mnie twoje obawy są niepotrzebne.TheRock pisze:odnośnie Bon Jovi będę się upierał, że nie powinni grać co dwa dni tylko max co 5.
Owszem jest czasem lepiej szczególnie jesli chodzi o barwę - lekki powrót do korzeni - mniej nosowego śpiewania, ale jest też trochę wpadek nawet fałsz samego siebie, dużo niedociągnięć z powodu zmęczenia.bartekbb23 pisze: dlaczego tak sądzisz, co to wg ciebie zmieni, poprawi. Boisz się o następną trasę? Nie wiem dlaczego, na poprzedniej grali z taką samą częstotliwością, jeżeli nie z większą, grali po 3 koncerty pod rząd, a jak widzisz z głosem Jona jest nawet lepiej niż na poprzedniej trasie. Wg mnie twoje obawy są niepotrzebne.
Ktoś tu trafnie kiedyś napisał - lepiej rzadziej i na wyższym poziomie z jajami, niż dużo i dobrze, ale bez błysku.
...and just only rock...
ok twoje zdanie, ja jednak uważam, że to naprawdę nic nie zmieni, bo lepiej i tak się nie da wg mnie już.TheRock pisze:Owszem jest czasem lepiej szczególnie jesli chodzi o barwę - lekki powrót do korzeni - mniej nosowego śpiewania, ale jest też trochę wpadek nawet fałsz samego siebie, dużo niedociągnięć z powodu zmęczenia.
Ktoś tu trafnie kiedyś napisał - lepiej rzadziej i na wyższym poziomie z jajami, niż dużo i dobrze, ale bez błysku.