Koncerty W Londynie - Wspólny wyjazd
Moderator: Mod's Team
Hej. My my mamy na wprost sektor B1. No a misiek nie jeden jest. Jedziemy na dwa dni. Wynajelismy sobie niewielki hotelik blisko O2. A wy jak jedziecie?
[ Dodano: 2010-01-14, 15:23 ]
Wiecej info na:krys1974@tlen.pl
[ Dodano: 2010-01-14, 15:23 ]
Wiecej info na:krys1974@tlen.pl
- Misiek
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Faktycznie - Misiek nie jest tylko jedenJa też mam na ten dzień, ale chyba nie mówisz o mnie jako o miśku xD
To może uda się razem pojechać, ale myślę, że Krys już w tym kierunku podziałał odpowiednio
No to chyba wystarczy na zachętęDla wszystkich oczekujących koncertów w Londynie i dla tych co się zastanawiając czy jechać polecam najnowszy news ;P
nie wiem kompletnie jak się w tym wszystkim odnaleźć.
strasznie zależy mi na ich koncercie, słucham BJ od zawsze. możecie napisać mi, jak zamawiacie bilety? bo czas najwyższy, koncert za pół roku xd
Ps. Jedzie ktoś z okolic Zielonej Góry?
[ Dodano: 2010-01-25, 00:04 ]
krys1974- ile dałeś za bilety w tym sektorze?
Ps. Jedzie ktoś z okolic Zielonej Góry?
[ Dodano: 2010-01-25, 00:04 ]
krys1974- ile dałeś za bilety w tym sektorze?
Zapytam. Dam znac jak cos bede wiedział. ale najlepiej wyslij mi swój nr tel na skrzynke. Oddzwonie bo za duzo pisania.Krys1974@tlen.pl.Pozdrawiam.
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
W takim razie zapraszam Cię (i innych posiadaczy/polucjących na bilety na 25.06) do tego tematu: http://bonjovi.pl/forum/topics57/koncer ... vt1654.htmiza_iza00 pisze:Hej, właśnie zostałam szczęśliwą posuadaczką biletów na 25.06.Czy jeszcze ktoś się wybiera na ten dzień?
Zbierzmy się, i atakujemy!
Masz już może zarezerwowany hotel?
Koncert w Londynie
hej! ja też się wybieram 25.06!!!!! może się jakoś zbierzemy i wszyscy razem pojedziemy?