Yo
Moderator: Mod's Team
Yo
Wypada się przywitać.
Jestem Grzesiek, pochodzę z małego miasteczka w województwie mazowieckim - z ?osic. Jakby ktoś chciał dowiedzieć się dokładnie gdzie to jest, to zapraszam do wujka Google. To zaszczyt wiedzieć, gdzie leży ta dziura. Do rzeczy. Przybyłem na to forum z nadzieją, że poznam tu fajnych ludzi, których łączy miłość do świetnego zespołu jakim jest Bon Jovi. Słucham ich może niedługo, ale za to zdążyłem już na dobre zostać ich fanem. Przesłuchałem całą dyskografię studyjną. Z piosenek ulubionych wymieniłbym: Livin'n On A Prayer, Runaway, Bad Medicine, Always, In These Arms, Burning For Love, i długo by wymieniać. Starsze płyty są znacznie lepsze od tych z XXI wieku.
Interesuje się głównie sportem, szczególnie piłką nożną i koszykówką. Uwielbiam także skoki narciarskie. Dodatkowo do hobby mogę zaliczyć nałogowe czytanie mang, czy oglądanie anime.
To tyle ode mnie,
Pozdrawiać!
Jestem Grzesiek, pochodzę z małego miasteczka w województwie mazowieckim - z ?osic. Jakby ktoś chciał dowiedzieć się dokładnie gdzie to jest, to zapraszam do wujka Google. To zaszczyt wiedzieć, gdzie leży ta dziura. Do rzeczy. Przybyłem na to forum z nadzieją, że poznam tu fajnych ludzi, których łączy miłość do świetnego zespołu jakim jest Bon Jovi. Słucham ich może niedługo, ale za to zdążyłem już na dobre zostać ich fanem. Przesłuchałem całą dyskografię studyjną. Z piosenek ulubionych wymieniłbym: Livin'n On A Prayer, Runaway, Bad Medicine, Always, In These Arms, Burning For Love, i długo by wymieniać. Starsze płyty są znacznie lepsze od tych z XXI wieku.
Interesuje się głównie sportem, szczególnie piłką nożną i koszykówką. Uwielbiam także skoki narciarskie. Dodatkowo do hobby mogę zaliczyć nałogowe czytanie mang, czy oglądanie anime.
To tyle ode mnie,
Pozdrawiać!
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Mówisz, że lubisz mangi, anime, piłkę nożną i BJ... To już Ciebie lubię, chociaż Ciebie nie znam xD No to co tu jeszcze powiedzieć... Hmmm... Witaj na Forum :]
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Z tego co widzę napisałeś dopiero 4 posty. Avatar można wstawić po przekroczeniu liczby 20 postów, więc to najprawdopodobniej jest powód Twojego problemu.
Wszystko jest w regulaminie: http://bonjovi.pl/forum/t...rmacje-vt16.htm
Wszystko jest w regulaminie: http://bonjovi.pl/forum/t...rmacje-vt16.htm
- milagros^
- Have A Nice Day
Re: Yo
Teraz mnie dopiero oświeciło, że, w maju bodajże, byłam w ?osicach (i w okolicach) na wycieczceHako pisze: Jestem Grzesiek, pochodzę z małego miasteczka w województwie mazowieckim - z ?osic.
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
Re: Yo
A co ty tutaj oglądałeś? :>milagros^ pisze:Teraz mnie dopiero oświeciło, że, w maju bodajże, byłam w ?osicach (i w okolicach) na wycieczceHako pisze: Jestem Grzesiek, pochodzę z małego miasteczka w województwie mazowieckim - z ?osic.