teraz rock apel do fanów bon jovi

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

robert350
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

teraz rock apel

Post autor: robert350 »

Drogi kolego Sobol.
I tu się kolego mylisz .Nie lubię niekonsekwencji.Jeżeli uważnie czytasz tą gazetę to wiesz że w ciągu całej historii gazety niektóre zespoły miały trzy razy wkładkę.Więc dyskusja o tym jest jałowa.Nie widzę przeszkód by po raz kolejny była wkładka o Bon Jovi.Więc proszę ni gadaj bzdur że to nie ma sensu.W tej gazecie tylko fani mogą spowodować że coś napiszą w końcu o naszej ulubionej kapeli.Zawsze jest sens jeżeli czegoś pragniemy.Fani red hot chili peppers, king crimson, genesis, mieli 3 razy wkładkę.Więc jeżeli piszesz to pisz zgodnie z prawdą.Ta wkładka ma sens z wielu powodów i są szanse ale nie przy takich argumentach jakie ty prezentujesz panie sobol.Argument w stylu że nie dają dwa razu tego samego to absurd.Była taka sytuacja że fani Bruca Springsteena wysyłali non stop do nich maile aż w końcu redakcja się przełamała.A w 2001 to było coś na kształt wkładki a nie taka z prawdziwego zdarzenia więc jest o co walczyć.
robert
Antistar
It's My Life
It's My Life

Post autor: Antistar »

ja po18 latach czekania w koncu w lutym dostalem to co chcialem ...wkladke o Springsteenie , w numerze z tego miesiaca takze w koncu dluuuuugo oczekiwane Sisters Of Mercy .

wkladka o BJ ....marzenie :))
Antistar
It's My Life
It's My Life

Post autor: Antistar »

Kolego Sobol

gdzie ty miales wkladke w TR o BJ .???????

mam kazdy numer tego zacnego periodyku , od numeru 1 i jakos takowej nie uswiadczylem
Moonshine

Post autor: Moonshine »

Popieram akcję.Email , już został wysłany.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Antistar pisze:Kolego Sobol

mam kazdy numer tego zacnego periodyku , od numeru 1 i jakos takowej nie uswiadczylem
Polecam 1/2001 :).
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Antistar pisze:Kolego Sobol

To, że nie nazywało się to szumnie "wkładka" jest bez znaczenia, wszystkie jej cechy zostały zachowane (recenzje płyt, historia zespołu, zdjęcia itd.).
geminirs
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: geminirs »

sobol_77 pisze:

To, że nie nazywało się to szumnie "wkładka" jest bez znaczenia, wszystkie jej cechy zostały zachowane (recenzje płyt, historia zespołu, zdjęcia itd.).

Hmmm mi się też wydaje, że to była PE?NA wkładka - lata się zgadzają, a pamiętam, że wtedy magisterkę pisałem :) sobol_77 - mam pytanie / prośbę do CIebie - gdybyś miał skaner - nie sprawiłoby Ci to problemu, żeby wskanować tą wkładkę i przesłać na maila, albo jeszcze lepiej postawić na jakimś rapidsharze do pobrania? Ja spróbuję zejść jutro do piwnicy i odkopać swoją - jeśli mi się uda sam bym to zrobił, ale nie ręczę za sukces .... sobol_77 to jak będzie? :)
Shot through the heart and you're to blame...
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Skanera w domu nie mam, ale u siebie w robocie owszem. Postaram się w poniedziałek zeskanować jak pijacki weekend mi tego z głowy nie wywieje :D.
geminirs
Save a Prayer
Save a Prayer

Thank you in advance lub jak inni mówią thank you from the mountain :)

jakby co będę się przypominał.

A sam właśnie skrobnąłem do Teraz Rocka z apelem o wkładkę lub dodatek o BJ też :)
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

http://www.allegro.pl/item823936666_tyl ... pismo.html

macie linka :) i kolego sobol :PP hehehe ja tez moge Ci pisac przez kolego?:) hehehe
C'mon
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jovi pisze: macie linka :) i kolego sobol :PP hehehe ja tez moge Ci pisac przez kolego?:) hehehe
Jovi, no problem :). Właśnie sobie poczytałem recenzje z wkładki i lekko się zdziwiłem słabą oceną These Days.
geminirs
Save a Prayer
Save a Prayer

Hmmm mi These Days zawsze leżała pozytywnym tego słowa znaczeniu. ?e Tylko ROck ją zjechał to się nie dziwie bo chociaż kupuję ich od 1990 rocku :) to czasami od ich recenzji włosy na głowie stają i ręce opadają. Floydzi, Zeppelini i King Crimson wszystko 5/5 gwiazdek, a reszta taka muza ala Bon Jovi to pudel metal bądź soft rock i nie warto CD dla niej włączać ani uszu męczyć!!! zgroza!!!
Ostatnio też przegięli - zmarł Wielki Artysta MJ, a w tylko rocku / teraz rocku - ani słowa - ok to nie rock, ale spodziewam się chociaż krótkiej 3-4 linijkowej wzmianki - w końcu takie songi jak Beat it, Dirty Diana, Give in to me to dance ciężko zaliczyć, a ujmy dla rocka nie przynosszą....
A co do recenzji These Days to pamiętam, że w TR dostała 2,5 lub 3 gwiazdki na 5 - żenada.... ale tak samo cienko był oceniany album Megadeth "Youthanasia" (dla mnie perełka) chyba 2 lub 3 / 5 gwiazdek, a w chwili obecnej ten sam TR ocenia go jako kamień milowy w twórczości Megadeth... więc niestety no comments....

These days jest albumem świetnym i wszechstronnym, poczynając od Hey God poprzez mnóstwo singli This ain't a love song czy tytułowe These days. Top 4 zaraz po SWW, KTF i NJ :)

[ Dodano: 2009-11-21, 23:32 ]
sobol_77 nie mogłem się doczekać, zszedłem do piwnicy, przekopałem parę(naście/set) egzemplarzy Tylko/Teraz Rocka - dotarłem do stycznia 2001 - i mam, czytam Fakt to nie pełna wkładka - raczej takie przybliżenie historii Bon Jovi na szybko - 10 stron od płyty Bon Jovi do Crush z 2000 roku. Oceny - średnie... ale o tym wspominałem już wcześniej Korci mnie, żeby faktycznie stworzyć samemu taką wkłądkę o BJ, ale o ile na recenzję płyt bym się porwał to jednak o historii zespołu nie śmiałbym pisać.
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2009, o 22:32 przez geminirs, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

geminirs pisze: A co do recenzji These Days to pamiętam, że w TR dostała 2,5 lub 3 gwiazdki na 5 - żenada.... ale tak samo cienko był oceniany album Megadeth "Youthanasia" (dla mnie perełka) chyba 2 lub 3 / 5 gwiazdek, a w chwili obecnej ten sam TR ocenia go jako kamień milowy w twórczości Megadeth... więc niestety no comments....
These Days dostała 3. Co do Megadeth i Youthanasia, pamietam jak dziś gdy kupiłem ten numer i przeczytałem recenzję, byłem w wielkim szoku - wtedy to była jedna z tych płyt, od której nie mogłem się uwolnić (nagrana jeszcze w moim ulubionym składzie) :). Reckoning Day, Train of Consequences - początek wręcz idealny. W recenzji jako zarzut napisano, że chórki w Elysian Fields brzmią jak Bon Jovi hehe. Wciąż chętnie wracam do tej płyty - eh ta okładka, czad! - w szczególności do nowej wersji A Tout le Monde z Cristiną Scabbią z Lacuna Coil, śliczne video do tego numeru :D.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”