Kto pyta, nie błądzi.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Też mi się coś nasunęło. Właściwie tak tylko się głośno zastanawiam: kim była, jakie miała szczęście i jakim cudem przedostała się tak blisko Sambory? - dziewczyna z gitarą, którą Richie podpisał podczas wizyty zespołu w Polsce. Ta scena jakoś tak wryła mi się w pamięć....
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Książka 25pazdziernika w Uk, 27ego w USA/KanadaJJ pisze:Czy wie ktoś może, kiedy na półki sklepowe trafi zapowiadana książka, koncertowe DVD ?
o koncertowym dvd jeszcze nic nie wiadomo, chyba że coś z tego będzie na tym podwójnym wydaniu "The Circle"
Co do książki, gdzieś widziałam (chyba Harper Collins?) że będzie można pobrać jako e-book tydzień wcześniej niż premiera, tylko bez sensu, bo cena jak za papierową.
-
- It's My Life
no chyba dobrze myśliszmisiek_93 pisze:No to chyba był ojciec matki Richiego. Bo jakby to był ojciec ojca to by Richie nie nazywał się Sambora tylko Skarżyński. Dobrze myśle?Bonjova pisze:Ja wiem tylko tyle, że dziadek Richiego nazywał się Aleksander Skarżyński i pochodził z Krakowa
To książeczka + CD. Twarda oprawa.Tatar pisze:Ktoś wie, co to?
Książeczka (74 strony w języku angielskim) zawiera kilka zdjęć, 38 stron opowiadających o zespole + kilka wypowiedzi członków kapeli (bardzo dobra część, ale twórcy trochę się pogubili z chronologią) oraz recenzje poszczególnych albumów od "Bon Jovi" do "Have A Nice Day" (zwykle zupełnie nietrafne).
CD zawiera 13 utworów na żywo, kiepskiej jakości z ważniejszych występów, m. in. w telewizji:
1. Livin' On A Prayer (acoutic live - MTV Awards)
2. Wanted Dead Or Alive (acoutic live - MTV Awards)
3. I'd Die For You (live z Sylwestra w Tokyo '88-'89, bodajże)
4. I'll Sleep When I'm Dead (TV show live)
5. You Give Love A Bad Name (live z Sylwestra w Tokyo '88-'89
6. Someday I'll Be Saturday Night (TV show live)
7. I'll Be There For You (live z Sylwestra w Tokyo '88-'89)
8. Always (TV show live)
9. Bed Of Roses (TV show live)
10. Born To Be My Baby (live z Sylwestra w Tokyo '88-'89)
11. Good Guys Don't Always Wear White (TV show live)
12. Wild In The Streets (live z Sylwestra w Tokyo '88-'89)
13. Something For The Pain (TV show live)
Poza tym na płycie znajdują się bonusy w postaci filmików tych wykonań, które są jako audio:
1. Wanted Dead Or Alive (acoustic live)
2. Always (TV show live)
3 Something For The Pain (TV show live)
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
hej!może już gdzieś takie pytanie padło , mianowicie http://v.youku.com/v_show/id_XODQ4MzgzMg==.html - to jest link do fimu z Jonem Destination Anywhere , czy ten film naprawdę jest taki krótki czy to tylko jakaś skrócona wersja?Z góry dzięki za odpowiedź