"The Circle" - Nowy Album

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

za***ście sie zapowiada.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

W sumie czad, tylko ta publika jakaś cicha i niemrawa, troszkę brak szaleństwa pod sceną w tych scenkach, no ale nic dziwnego...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Scrooge

Post autor: Scrooge »

publiczność amerykańska czy japońska zupełnie inaczej zachowuje się na koncertach niż europejska...
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

jak dla mnie suuper :D tylko tyle, nic innego nie mogę napisać bo całości nie ma :D
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Co do trailera, to średni. Trochę mało energiczny. Sam bym zrobił żywszy z filmików z ytube.

Co do informacji o tym, że to jest tylko koncert z drugiego (gorszego dnia), to powiem, że mnie to wnerwiło i dobiło. Jestem zły i jeśli okaże się to prawdą , to chyba nie kupie tego od razu a poczekam aż spadnie cena na niższą. Tak dla zasady.

Podejrzewam, ze będzie to 2 płytowe wydawnictwo. Na 1 dvd będzie cała druga noc a na drugim mix piosenek z pierwszego koncertu (always, living in sin itp) + pare piosenek z Central parku.

A co do publiki Amerykanskiej, to zależy od koncertu i oczywiscie od nagłośnienia. Przykład (bmedicine i shout z tego koncertu)
http://www.youtube.com/watch?v=d_xVUTeUrp0

Zobaczymy jak to Obie opracował, bo z bootlegów
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

No to mamy już oficjalne daty wydania albumu:
1 Wlk. Brytania - "The Circle" CD jak i DVD WWWB 2 listopada 2009
2 Reszta Europy - 6 listopada
3 Australia - 6 listopada
4 Japonia - 4 listopada
5 USA - 10 listopada
6 Live at MSG - wszędzie poza Ameryką Północną /data jeszcze nie została wyznaczona/ - 23 listopada - podobno super wyszło
7 Książka WWWB - 3 listopada

Dane podał Obie na oficjalnej stronie zespołu
Trzeba będzie trochę przewietrzyć portfel....
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

No ok, troche będzie trzeba wydać ale czy książka będzie tłumaczona, coś wiadomo ?
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Jonoda pisze:No ok, troche będzie trzeba wydać ale czy książka będzie tłumaczona, coś wiadomo ?
w Polsce na 90% nikt tego nie będzie tłumaczył, a samą książkę całkiem możliwe, że będzie trzeba specjalnie zmawiać.
Awatar użytkownika
BoVi
It's My Life
It's My Life

Post autor: BoVi »

dawno mnie nie było tutaj i nie mam wyświetlonych postów z kilku ostatnich dni, ale znalazłam cos na bj.com

http://www.bonjovi.com/photo/the_circle ... le-5#photo

jeśli już ktoś to dodał to wybaczcie, ale wiadomości widzę dopiero od dzisiaj ;D
..?ycie to nie liczba oddechów, lecz liczba chwil, które zapierają dech w piersiach..
Scrooge

Jak wszyscy wiecie są już snippety m.in. na Amazonie
http://www.amazon.co.uk/The-Circle/dp/B ... 90&sr=8-13

Ja jestem szczerze mówiąc zawiedziony po ich przesłuchaniu... tak jak z niecierpliwością oczekiwałem nowej płyty, tak teraz poważnie zastanawiam się czy ją w ogóle kupię... czy też odpuszczę sobie jak w przypadku LH. Jedyną piosenką, która jako tako wpadła mi w ucho jest Bullet, pozostałe są nijakie, jałowe... plus tragiczna moim zdaniem WWWB w której wokal a raczej jęczenie Jona na dzień dobry obrzydziło mi wszystko :/
Po raz kolejny gadki o czymś zupełnie nowym, nieprzypominającym niczego z przeszłości okazały się nic nie warte... a wszelkie teksty typu mocna rockowa płyta z pazurem należy niestety traktować jako ponury żart :/
To takie moje osobiste pierwsze wrażenia
Ostatnio zmieniony 20 października 2009, o 11:51 przez Scrooge, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bartosz231
It's My Life
It's My Life

Post autor: Bartosz231 »

Przesłuchałem 3 snippety i uważam że płyta będzie świetna, nie.... będzie ZAJEBISTA!
Naprawdę czuję moc. Będzie dobrze! WFTWM wymiata.
<jupi>
Awatar użytkownika
rockdk
It's My Life
It's My Life

Post autor: rockdk »

Scrooge
wiesz że ja mam całkowicie inne odczucia co do tych fragmentów(wprawdzie nie wysłuchałem wszystkich ale jednak ;P), ja też czuje jakąś moc w tych kawałkach i mam wrażenie że będzie to najlepsza płyta od TD. Sam LH nie kupiłem i na razie nie mam zamiaru, ale The Circle jest płytą na którą czekam z wielką niecierpliwością (po wysłuchaniu paru fragmentów z jeszcze większą) :D i kupię ją od razu ;)
For those about to rock - we salute you ;)
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

WFTWM, narazie mnie zabija (w dobrym znaczeniu :D), "Superman" kojarzy mi się trochę z "I am" a;e zobaczymy wkrótce ':'
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

nie słuchałem osobiście, ale opinie, że przewyższy Crusha uważam za zbyt śmiałe :)
Scrooge

Płytę zapewne kupię pomimo tego co napisałem... może po prostu oczekiwałem troszkę czegoś innego. Nie wykluczam, że po przesłuchaniu całości zmienię zdanie, ale póki co jest ono takie a nie inne - obym się mylił ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”