"The Circle" - Nowy Album

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

A mi się nie podoba, że są tacy odpicowani, jak dla mnie maja grać a nie wyglądać..... Mogą wyglądać i grać tylko ciekawe czy to pójdzie w parze przy The Circle.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

misiek_93 pisze:A mi się nie podoba, że są tacy odpicowani, jak dla mnie maja grać a nie wyglądać..... Mogą wyglądać i grać tylko ciekawe czy to pójdzie w parze przy The Circle.
ja wolę ich odpicowanych, takich jak teraz, a nie ubranych w wiochmeńskie ciuszki jak za LH , jon i w tej swojej bluzeczce, a na tym kamizelce wyglądał jak Ferdek Kiepski.
Scrooge

Post autor: Scrooge »

misiek_93 pisze:A mi się nie podoba, że są tacy odpicowani, jak dla mnie maja grać a nie wyglądać..... Mogą wyglądać i grać tylko ciekawe czy to pójdzie w parze przy The Circle.
Jak ktoś przez 25 lat kariery przykładał ogromną uwagę do wyglądu i po części wygląd ten miał wpływ na odniesiony sukces to ciężko żeby teraz, od tak nagle przestał... Co mają w szmatach zacząć chodzić? Grunge się skończył jakieś 16 lat temu...
unavoidable
It's My Life
It's My Life

Post autor: unavoidable »

bartekbb23 pisze:ja wolę ich odpicowanych, takich jak teraz, a nie ubranych w wiochmeńskie ciuszki jak za LH , jon i w tej swojej bluzeczce, a na tym kamizelce wyglądał jak Ferdek Kiepski.
ahah, też miałam takie skojarzenia, kiedy Jon się tak ubierał :D. to był ich/jego chyba najgorszy 'okres modowy' :D
Awatar użytkownika
BoVi
It's My Life
It's My Life

Post autor: BoVi »

milagros^ pisze:Tylko jakoś mało żywy ten plakat
No co ty ;D przecież to meny 'musimy być poważni'
unavoidable pisze:gdyby wrócili do tapiru, też nie miałabym nic przeciwko ;)
Ja także, niestety 'Czasy tapiru' się skończyły :D

Ogólnie podoba mi się, ale przede wszystkim zwróciłam uwagę na loka
JJ pisze:O masakra, David ma fryz jak w latach 80

unavoidable pisze:oni się odmłodzili!
'Gdzieżby' xD
Lepsze to, niż to drugie :)

Oh odczepcie się od tych zakoli :P
..?ycie to nie liczba oddechów, lecz liczba chwil, które zapierają dech w piersiach..
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

ostatnia dobra sesja zdjeciowa promo byla za czasow Crusha. Potem to juz tylko photoshop.
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Nie mam pojęcia, na ile jest to wiarygodne, ale może kogoś zainteresuje :)

http://www.drycounty.com/jovitalk/showp ... count=1198
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

emilka pisze:Nie mam pojęcia, na ile jest to wiarygodne, ale może kogoś zainteresuje :)

http://www.drycounty.com/jovitalk/showp ... count=1198
ja to też dzis dostałam w smsach, ale ta sama dziewczyna jest źródłem i już wczesniejsze jej wiadomosci się w większości sprawdzały - jedynie mogą byc nieścisłości z tłumaczenia. Jak sama napisała - "not exactly same as Jon's words, specially lyrics part since I have no idea about it. However, I hope this helps 2 imagine the songs." Tutaj .okładka tego magazynu
Z kilka słów o piosenkach, jak pamiętam np. "Thorn" i Fast Cars" jest też na backstage'u w zakładce "band"-ale to raczej tak tylko ogólnie.
bartekbb23

pojawił się trailer MSG zapowiada się świetnie, będzie dostępne na dvd i blueray, dźwięk surround, prawdopodobnie na 5.1 będzie git.
Awatar użytkownika
JJ
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: JJ »

http://www.youtube.com/watch?v=FJEepdnnjVc

Najbardziej mnie ucieszyło, że usłyszałem Blood on blood ;]
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Tylko dlaczego koncert z 15 lipca? Jestem bardzo rozczarowana, bo nastawiłam się na Dry County i Always w rewelacyjnej jakości, a tu taka niespodzianka :/
bartekbb23

emilka pisze:Tylko dlaczego koncert z 15 lipca? Jestem bardzo rozczarowana, bo nastawiłam się na Dry County i Always w rewelacyjnej jakości, a tu taka niespodzianka :/
jak Livin on a prayer na tym trailerze jest z 14stego ;]
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

bartekbb23 pisze:
emilka pisze:Tylko dlaczego koncert z 15 lipca? Jestem bardzo rozczarowana, bo nastawiłam się na Dry County i Always w rewelacyjnej jakości, a tu taka niespodzianka :/
jak Livin on a prayer na tym trailerze jest z 14stego ;]
Ooo, przywracasz mi nadzieję :) Bootlegi oglądałam dawno temu, więc dokładnie już nie pamiętam poszczególnych wykonań. Może będzie miks z dwóch nocy?
bartekbb23

a sory nie jest, ale obie napominał, że będzie dry county i always, a to jest tylko trailer, w trailerze nikt nie będzie wspominał że to z 2 dni raczej, zresztą każdy zwykły śmiertelnik woli obejrzeć jeden koncert a nie sklejkę z 2 , więc to jest podane tak a nie inaczej.
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

o to jednak wyjdzie to dvd. Fajnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”