Hmm, zwróćcie uwagę na to, JAKI ten człowiek jest ( w jego mniemaniu przynajmniej
Co to za piosenka?
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- milagros^
- Have A Nice Day

Ok, sory, że tak dlugo..
Hmm, zwróćcie uwagę na to, JAKI ten człowiek jest ( w jego mniemaniu przynajmniej
) wobec otaczającego go świata 
Ostatnio zmieniony 1 października 2009, o 17:17 przez milagros^, łącznie zmieniany 1 raz.
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
-
EVENo
- sobol_77
- Have A Nice Day

- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Jaj sobie robisz? Ja się interesuję muzyką od 20 lat - a ta fota to jakieś nieporozumienie... Chyba że mówisz o pokoleniu dzieci neostrady - bo mnie to zdjęcie nic nie mówi. I 10ciu moim znajomym w mojej chacie również nie...EVENo pisze: Jak ktoś sie interesuje muzyką ogólnie to powinien zgadnąć w mgnieniu oka![]()
[ Dodano: 2009-10-01, 22:27 ]
Ogólnie gejowem zajeżdża...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
-
EVENo
Dobra, pierwsza podpowiedź (i chyba nie ostatnia
) Jest to DJ.
Kolejna podpowiedź jutro, bo chyba nieźle wam dowaliłem xD No chyba, że ktoś zgadnie
[ Dodano: 2009-10-02, 08:53 ]
[ Dodano: 2009-10-02, 08:57 ]
Musicie po prostu "wyczaić" kto to jest i odpowiedź będzie gotowa.
Dla mnie to by było proste, bo mimo iż rock jest u mnie na 1. miejscu to interesuje sie praktycznie każdym typem muzyki
Kolejna podpowiedź jutro, bo chyba nieźle wam dowaliłem xD No chyba, że ktoś zgadnie
[ Dodano: 2009-10-02, 08:53 ]
Zależy jak interesować sie muzyką, bo jeżeli śledzisz na bieżąco listy przebojów to może nie kojarzysz faceta z twarzy, ale jedną z jego songów powinieneś znać.sobol_77 pisze:Jaj sobie robisz? Ja się interesuję muzyką od 20 lat - a ta fota to jakieś nieporozumienie... Chyba że mówisz o pokoleniu dzieci neostrady - bo mnie to zdjęcie nic nie mówi. I 10ciu moim znajomym w mojej chacie również nie...
[ Dodano: 2009-10-02, 08:57 ]
Musicie po prostu "wyczaić" kto to jest i odpowiedź będzie gotowa.
Dla mnie to by było proste, bo mimo iż rock jest u mnie na 1. miejscu to interesuje sie praktycznie każdym typem muzyki