Filmy do których chętnie powracam...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ja to mógłbym non stop oglądać "Pulp Fiction". Oczywiście z oryginalnym tłumaczeniem, a nie takim jakie serwuje nam TVP
(F**k you! - Tere fere xD). A film przy ktorym śmieje sie zawsze, mimo że widzialem go setki razy to "Testosteron".
[ Dodano: 2009-08-27, 12:34 ]
No i klasyczne filmy też mogę oglądać godzinami (Władca Pierścieni, Star Wars (Epizody IV - VI, te nowe też są dobre, ale znacznie gorsze), komedie z Jim Carreyem i Leslie Nielsenem. Dramatów jako tako nie lubie, może oprócz Płonącej Pułapki, Armaggedona i dramatów wojennych (Wrog u bram, U-571
, Das Boot, Szeregowiec Ryan)
[ Dodano: 2009-08-27, 12:34 ]
No i klasyczne filmy też mogę oglądać godzinami (Władca Pierścieni, Star Wars (Epizody IV - VI, te nowe też są dobre, ale znacznie gorsze), komedie z Jim Carreyem i Leslie Nielsenem. Dramatów jako tako nie lubie, może oprócz Płonącej Pułapki, Armaggedona i dramatów wojennych (Wrog u bram, U-571
![Uśmiech z "równa się" =]](./images/smilies/icon_menu.gif)
- JasonJovi13
- It's My Life
Pulp Fiction, hehe. Nigdy sie niedowiesz co było w pieprzonej walizceEVENo pisze:Ja to mógłbym non stop oglądać "Pulp Fiction". Oczywiście z oryginalnym tłumaczeniem, a nie takim jakie serwuje nam TVP(F**k you! - Tere fere xD)
Od tamtej pory zawsze w McDonalds zamawiam McRoyala z serem
Osiem zapałek
- JasonJovi13
- It's My Life
- JasonJovi13
- It's My Life
- JasonJovi13
- It's My Life