Wspólny wyjazd na koncert w 2010 r.
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wspólny wyjazd na koncert w 2010 r.
Hej. W przyszłym miesiącu Bon Jovi zapowiedzą oficjalnie przyszłoroczną trasę koncertową. Tak jak na ostatniej trasie będziemy chcieli uzbierać autokar i wspólnie pojechać na ich występ. Zbierać będziemy oczywiście wszystkich chętnych.
Autokar będzie załatwiany w firmie zajmującej się wyjazdami na zagraniczne koncerty.
Na jaki koncert - Prawdopodobnie do Monachium lub ewentualnie Stuttgart. Graja tam zawsze najdłuższe koncerty z najlepszymi setlistami.
Cena - Za przejazd pewnie gdzieś około 150 zł.
Miejsce zbiórki - Prawdopodobnie tam gdzie będzie najwięcej osób, ale na pewno gdzieś na śląsku. Możliwe, że rozpoczniemy z Katowic potem przystanek we Wrocławiu i potem na Niemcy.
Wszystko będzie oficjalnie ogłaszane póżniej (więcej informacji na bonjovi.pl), ale podaje info wcześniej abyście sie zastanowili i zbierali kase.
Jak macie jakieś pytania to pisać na moją skrzynkę.
Poniżej filmik prezentujący nasz pierwszy wyjazd na koncert Bon Jovi:
http://www.youtube.com/watch?v=nWk7D1Tyzow
Pozdrawiam
Autokar będzie załatwiany w firmie zajmującej się wyjazdami na zagraniczne koncerty.
Na jaki koncert - Prawdopodobnie do Monachium lub ewentualnie Stuttgart. Graja tam zawsze najdłuższe koncerty z najlepszymi setlistami.
Cena - Za przejazd pewnie gdzieś około 150 zł.
Miejsce zbiórki - Prawdopodobnie tam gdzie będzie najwięcej osób, ale na pewno gdzieś na śląsku. Możliwe, że rozpoczniemy z Katowic potem przystanek we Wrocławiu i potem na Niemcy.
Wszystko będzie oficjalnie ogłaszane póżniej (więcej informacji na bonjovi.pl), ale podaje info wcześniej abyście sie zastanowili i zbierali kase.
Jak macie jakieś pytania to pisać na moją skrzynkę.
Poniżej filmik prezentujący nasz pierwszy wyjazd na koncert Bon Jovi:
http://www.youtube.com/watch?v=nWk7D1Tyzow
Pozdrawiam
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
-
- Have A Nice Day
Jestem chetny. Tyle, ze tym razem chce byc w GC i odpowiednio wczesniej wykupilbym czlonkostwo w fanclubie. I to, ze tutaj sie wpisuje nie oznacza ze jeszcze 15 razy zmienie decyzje zeby na koncu sie wycofac... tylko jak pisze, ze jade to jade.
I niech sie tutaj wpisuja osoby, ktore powaznie traktuja ten wyjazd.
I niech sie tutaj wpisuja osoby, ktore powaznie traktuja ten wyjazd.
- Bartosz231
- It's My Life
nie kupujcie backstage, ogarnijta się : PJustysia pisze:a też jadę z całą pewnością iteż popieram WROC?AW bo tu mam najbliżej. A poza tym mam pytanie ile wcześniej trzeba by sobie wykupic backstage ? Bo nie jestem zbyt obcykana w tym temacie. Jeśli to głupie pytanie to od razu przepraszam
[ Dodano: 2009-08-11, 08:25 ]
i ten polski egoizm... najlepiej 10 metrów ode mnie, inaczej nie jade --_-- '