1 POST na 1 DZIEń
Nie bronię nikomu zabawy, ale albo zacznijcie pisać konkrety i przy okazji się bawić, albo pograjcie w domu w statki, bo ja- prędzej czy później oczyszczę taki temat.
Miłego dnia.
Moderator: Mod's Team
bo zbieranie ilosci postow jest fascynujace, taak. Nie mart sie, nikt(tak mysle) tu Ciebie nie sciga pod wzgledem liczby postow (powtorzenie, wiem)jovizna pisze:co wiąże się z tym, że liczba ich postów zwiększa się z dziesiątek w setki i nic konkretnego z nich nie wynika
Pippo pisze:Kiedys ze Szczurem wprowadzilismy podobny limit dla tematu "Skojarzenia", ktory 'bil rekordy popularnosci' w nabijaniu'. A ze komus zepsujemy zabawe, odbierajac tym samym sens zycia - trudno. Popieram wprowadzenie LIMITU.
Widocznie fascynujące, skoro 40 na 60 Twoich postów znajduje się w/w tematach.milagros^ pisze:bo zbieranie ilosci postow jest fascynujace, taak. Nie mart sie, nikt(tak mysle) tu Ciebie nie sciga pod wzgledem liczby postow (powtorzenie, wiem)jovizna pisze:co wiąże się z tym, że liczba ich postów zwiększa się z dziesiątek w setki i nic konkretnego z nich nie wynika
W teorii tak, ale w praktyce jak zabroni się pisać osobom które "podobno" piszą dla nabijania postów to forum umrze, bo te nazwijmy to "konkretne" osoby oprócz narzekania na innych nie piszą nic. ?adnego konkretnego tematu i opinii.Bart, lepiej 4 konkretnych użytkowników niż 20 byle jakichyou know..
Nie, nie jesteś. Ja też nie będę uszczypliwa mówiąc, że niektórzy stanęli chyba w miejscu i o tym samym piszą od ładnych paru lat.Pozwoliłem sobie zaglądnąć do historii osób które są za ograniczeniem postów i powiem, ze konkretny post u was powstał pare ładnych miesięcy temu. Nie to żebym był uszczypliw
Jestem za. w sumie wprowadzenie czegoś takiego nie jest złym pomysłem. 1 post na 1 dzień- nie jest tak źlejovizna pisze:Z racji, że tematy typu "czy Twoja lewa ręka jest lepsza od prawej" rozrastają się tutaj do nieprzyzwoitej wręcz liczby, a niektórzy tylko w nich znajdują upodobanie, co wiąże się z tym, że liczba ich postów zwiększa się z dziesiątek w setki i nic konkretnego z nich nie wynika, to pozwolę sobie ustalić zasadę 1/1w każdym wątku podobnego rodzaju czy to "X czy Y" "survivor nie survivol" obowiązuje
1 POST na 1 DZIEń
Nie bronię nikomu zabawy, ale albo zacznijcie pisać konkrety i przy okazji się bawić, albo pograjcie w domu w statki, bo ja- prędzej czy później oczyszczę taki temat.
Miłego dnia.
stary, bez obrazy, ale jakoś nie widzę, żebyś cisnął w poważnych i inteligentnych tematach, a co do zasad gry, to sam żeś zapoczątkował np Ring, więc teraz nie czaje takiej nie konsekwencji w postępowaniu, pozdro.sobol_77 pisze:Z tego właśnie powodu zniknąłem kilka tygodni temu - zmęczyło mnie to ogólne zidiocenie i niszczenie idei sensownego funkcjonowania forum. Jovizna - popieram.
Zmiany każdy powinien zaczynać od siebieJovinka pisze:Ps.: według mnie ludzie powinni pisać posty wg reguły 'nie liczy się ilość tylko jakość'.