Nowe Always!
Moderator: Mod's Team
Wielkie Joł!
A ja mam pytanko. Nie żebym sie czepiał, ale może tak to wygladać
No więc Always Bon Jovi Portal
Za Wikipedia:
Co Wy na to?
Restekpa!
Mateo
Za Wikipedia:
I tak sobie myśle, że skoro serwis jest monotematyczny (bo o BJ) to nie jest portalem, a wortalemPortal internetowy to rodzaj serwisu informacyjnego, dla którego nośnikiem jest Internet. Zazwyczaj portal internetowy zawiera dział aktualnych wiadomości, pogody, katalog stron internetowych oraz mechanizmy wyszukiwania informacji w nim samym lub zewnętrznych zasobach Internetu (wyszukiwarki internetowe).
W celu przyciągnięcia większej ilości użytkowników portale oferują darmowe konta e-mail i miejsce na strony WWW.
Wortal to szczególny rodzaj portalu, publikujący informacje tematycznie do siebie zbliżone.
Co Wy na to?
Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich!
!
- Bodzio
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Mamy tez serwis o Richiem.Jeopardy pisze:Wielkie Joł!
Za Wikipedia:I tak sobie myśle, że skoro serwis jest monotematyczny (bo o BJ) to nie jest portalem, a wortalemPortal internetowy to rodzaj serwisu informacyjnego, dla którego nośnikiem jest Internet. Zazwyczaj portal internetowy zawiera dział aktualnych wiadomości, pogody, katalog stron internetowych oraz mechanizmy wyszukiwania informacji w nim samym lub zewnętrznych zasobach Internetu (wyszukiwarki internetowe).
W celu przyciągnięcia większej ilości użytkowników portale oferują darmowe konta e-mail i miejsce na strony WWW.
Wortal to szczególny rodzaj portalu, publikujący informacje tematycznie do siebie zbliżone.![]()
Co Wy na to?
Restekpa!
Mateo
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ