jestem Martyna... mieszkam w Oswiecimiu, w Czestochowie studiuje historie (I rok)... studiujac w Czestochowie tkwie tam 5 dni w tygodniu bez internetu o.O (na domiar zlego w domu zepsul mi sie komputer i juz od miesiaca na internecie goszcze okazjonalnie, bo nikomu sie nie spieszy zeby sprowadzic fachowca do tego mojego staruszka
Coz jeszcze... muzyka to cale moje zycie - sprawia ze rano chce sie wstawac i zyc
Bon Joviego slucham od kiedy pamietam, bo moja mama ich sluchala (co prawda nie obsesyjnie jak ja teraz
Poza Bon Jovi nie wyobrazam sobie zycia bez Nickelbacka (ktorych slucham nieprzerwanie od 6 lat), Amy Winehouse i Janusza Radka (to taki polski akcencik
Uwielbiam filmy z Johnny'm Deppem, ktorego uwielbiam od 8 roku zycia. (a skoro juz przy tym jestesmy to dodam ze kapitana Jacka Sparrowa traktuje jak prapraprapradziadka poniewaz moje nazwisko to spolszczony Sparrow
Kocham wilki
Poza tym pisze, pisze i jeszcze raz pisze - opowiadania, powiesci, scenariusze, wiersze, dramaty sceniczne, teksty piosenek. No i kocham czytac.
Jestem lekko zwariowana, ale tak pozytywnie wiec sie nie martwcie
Mam sklonnosci do spadania na cztery lapy, w kazdej, nawet najgorszej sytuacji (a zbliza sie sesja
To chyba tyle - jak na razie.
PS pozdrawiam z informatyki, na ktorej wlasnie skonczylam prezentacje w PowerPoincie (temat: RMF FM - wymysl pana magistra
PS2 Mam nadzieje ze szybko do Was wroce