"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
eva80 pisze:Własnie się zarejestrowałam i na tej stronce jestem nowicjuszem, chociaż jestem "seniorką" jesli chodzi o BJ. Slucham chłopaków od kilkunastu lat, chociaż jestem w tym bardzo osamotniona - trudno uwierzyć ale nie znam nikogo kto by podzielal to moje zamiłowanie.
Dlatego szukam Was w internecie, fani najlepszej muzyki na swiecie!!!!
Pozdrawiam
eva80
widze ze mamy wiele wspolnego,mam na imie Ewa rocznik 80 slucham Bon Jovi od '91 i jedna z moich ulubionych plyt jest New Jersey,jesli masz ochote napisz eville@poczta.onet.pl
Welcome i życzymy miłego postowania, mało utarczek ze współforumowiczami i dużo faaaajowych znajomości forumowych .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
siemka wszystkim fanom wspaniałego zespołu Bon Jovi
pierwszy raz jestem na forum ale z tego co się zorientowałam jesteście fajnymi ludżmi i milo mi bedzie z Wami pisać
Pozdrowionka