Wojna Światów - ring :).

Różnego rodzaju gry i zabawy związane z twórczością Bon Jovi.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Jak tylko minie 24 h od mojego ostatniego posta zaraz zagłosuję na AOD. Chętnie zagłosowałbym też na MAM ale niestety chyba już mi się to nie uda ;) .
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

Adrian... To chyba jakiś dowcip, co? Przecież to jest bez sensu zupełnie... :whoeva:
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

Adrian pisze:Wiem, ze przez to AOD nie ma szans wejść do HOF, ale przynajmniej mogę was trochę poddenerwować :P
przynajmniej będzie można z lekkim sercem minusa dać niż np dla Runaway - które musi być w HoF
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Adrian... To chyba jakiś dowcip, co? Przecież to jest bez sensu zupełnie... :whoeva:
Niekoniecznie. to ze akurat trafiło na 5c osób które maja bezsensu gust muzyczny to nie oznacza, ze piosenka nie może trafić do HOF. W momencie kiedy leciały minusy osoby które lubią tą piosenkę mogły albo glosować na inną albo nie były wtedy na forum i tym sposobem osoby dla których (o zgrozo) utwór Raise Your Hands jest lepsze niż AODay triumfują.
Jak się z 10 razy piosenka nie obroni to nie będę jej już forsował ;]

przynajmniej będzie można z lekkim sercem minusa dać niż np dla Runaway - które musi być w HoF
No widzisz ZB. Zbierze sie pare osób takich jak teken i genialny utwór ląduje poza listą. A czy to wina utworu, ze są fani którzy się nie znają na muzyce??

Spokojnie dajmy jej szanse. Należy jej sie HOF bardziej niz większości piosenkom które weszły już do HOF :cfaniak:

Zresztą nie ja ustalałęm reguły gry :P
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Any Other Day - 4 (-1) ;]
Adrian pisze:;D Zaraz bana dostaniesz :P
A Ty zaraz w łeb, jak się nie uspokoisz :P
To tylko zabawa A. a zachowujesz się jakby nasze wybory miały zaważyć na ich dalszej karierze muzycznej.

Obowiązuje przerwa 24 godzinna czy mogę już sobie zagrać?
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

jovizna pisze: Obowiązuje przerwa 24 godzinna czy mogę już sobie zagrać?
Tzn. ja głosowałem w nocy i teraz niedawno, wiec do jutra nie glosuje, bo zapomnialem o tej przerwie. :whoeva:
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Adrian pisze:Niekoniecznie. to ze akurat trafiło na 5c osób które maja bezsensu gust muzyczny to nie oznacza, ze piosenka nie może trafić do HOF.
Adrian pisze:Zbierze sie pare osób takich jak teken i genialny utwór ląduje poza listą. A czy to wina utworu, ze są fani którzy się nie znają na muzyce??
Sam sie oburzasz gdy ktos krytykujac jakas piosenke krytykuje twoj gust muzyczny natomiast sam innych obrażasz....
Obrazek
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

Adrian.. Tego.. Ja też lubię "Any Other Day", ale jeśli odpadło w uczciwej walce, to bzdurną bzdurą jest ponowne obsadzanie go, czyż nie? :whoeva: No nie róbmy bydła.

A co do HOF - uwielbiam ten kawałek Alice'a Coopera ("House Of Fire" xD)
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

jovizna pisze:To tylko zabawa A. a zachowujesz się jakby nasze wybory miały zaważyć na ich dalszej karierze muzycznej.
zabawa zabawą ale Tatar robi na złość celowo Adrianowi i nie tylko on dając - AOD np Axel
Minus dla AOD co bede ukrywal minus za to ze Adrian pojechal po Hey God:)
Gdyby byl tutaj utwor z HANDA to odrazu bym mu przylozyl "-" :)
Always by wygralo gdyby glosowali ludzie nie znajacy BJ w srednim stopniu:) A tak widac ze Hey God ma przewage:P Na bank wygraja w 40% piosenki z These days ;) , z a HANDA nic nie bedzie <niah niah>
tak więc zabawę to coraz mniej przypomina ;]
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

A Ty zaraz w łeb, jak się nie uspokoisz :P
A Ty klapsa w pupę za usuniećie moich postów :P
To tylko zabawa A. a zachowujesz się jakby nasze wybory miały zaważyć na ich dalszej karierze muzycznej.
No ja sobie żartuje, ironizuje itp przecież jakbym chciał żeby AOD było w HOF to nie pisałbym takich złośliwych komentów, bo tym przekreślam szanse AOD na awans ;]

Obowiązuje przerwa 24 godzinna czy mogę już sobie zagrać?
Nie 24h tylko raz na dzień. To jest róznica
Ja głosowałem o 22giej i o 2giej w nocy wiec róznica tylko 4 godzinna.
Potem długo musiałem czekać.
Sam sie oburzasz gdy ktos krytykujac jakas piosenke krytykuje twoj gust muzyczny natomiast sam innych obrażasz....
Nie widzisz tam ironi?? Sobie jaja robię. Fakt wnerwia mnie jak widzę, że takie Raise Your Hand siedzi na liście od początku a wyleciały już takie kawałki jak AOD, TSTown czy MAMemory no ale to już nie mój problem ;]
Adrian.. Tego.. Ja też lubię "Any Other Day", ale jeśli odpadło w uczciwej walce, to bzdurną bzdurą jest ponowne obsadzanie go, czyż nie? :whoeva: No nie róbmy bydła.
No ale osób jest więcej niz 5-6 które doprowadziły do wywalenia piosenki. Odpadnie jeszcze raz to można już nie wrzucać (no chyba że odpadnie glosami tych samych osób).
zabawa zabawą ale Tatar robi na złość celowo Adrianowi i nie tylko on dając - AOD np Axel
Dlatego pozwalam sobie ironizować odnośnie pewnych osób w tym temacie ;P
tak więc zabawę to coraz mniej przypomina ;]
Bo to jest wojna. To jest wręcz wojna światów dlatego złośliwości mnie nie dziwią ;]
Awatar użytkownika
JoFree
It's My Life
It's My Life

Post autor: JoFree »

No to czas najwyższy włączyć się do zabawy:)

Adrian może nie zawsze się z tobą zgadzam ale w tym przypadku całkowicie cię popieram. AOD absolutnie nie można zaliczyć do najgorszych kawałków Bon Jovi. Wszyscy wiemy, że zdarzało im się pisać gorsze piosenki.

Natomiast co do wylotu Two Story Town to sama mam ochotę przyłożyć winowajcom tak więc dostajecie ode mnie wirtualnego klapsa za to, że pozwoliliście odpaść temu kawałkowi. :P

Ale dosyć już biadolenia. Czas na moje głosy:

Born to be my baby: 8
Runaway: 6
Livin' on a prayer:6
Santa Fe : 6
I believe: 5
This ain't a love song: 5
Wanted Dead or Alive 6
Dirty Little Secret - 5
Any Other Day - 5 (+1)
Raise your hands: 3 (-1)

Hall of fame:
Hey God
I'll be there for you
Keep The Faith
Always

Mam nadzieję, że nic nie pokopałam z tym liczeniem. W końcu jako cytogenetyk nie powinnam mieć problemów z matematyką. :D
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ojj dzieciaki :P Była dobra zabawa, zaczynają się znowu małe złośliwości, ostatecznie temat przerodzi się w dyskusję czy cebulowe chipsy z biedronki są lepsze od paprykowych.

Przestańcie świrować i grajcie fair.

Born to be my baby: 7 (-1)

Runaway: 6
Livin' on a prayer:6
Santa Fe : 6
I believe: 5
This ain't a love song: 6 (+1)
Wanted Dead or Alive 6
Dirty Little Secret - 5
Any Other Day - 5
Raise your hands: 3

Hall of fame:
Hey God
I'll be there for you
Keep The Faith
Always
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

haha ale słuchaj, ty już dzisiaj głosowałaś :D nie możesz już :D dopiero jutro usuwaj swojego posta :D:D:D
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Tatar robi na złość celowo Adrianowi
albo nie lubi AOD :x
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Bart pisze:haha ale słuchaj, ty już dzisiaj głosowałaś :D nie możesz już :D dopiero jutro usuwaj swojego posta :D :D :D

Sam się usuń cwaniaczku :P

Nie oszukujmy się :) Przecież tutaj ciągle grają te same osoby. Lepiej sprawdziłaby się chyba zasada "odzywania się dopiero wtedy, gdy po wcześniejszym Twoim poście odpowie min. 4 userów" niż czekania na następny dzień hehe.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry / Zabawy”