ZGADZAM SIę i nie protestuję przeciwko temu. Ale czy zamiast okazywać komuś, jak strasznie jego wiedza jest okrojona nie lepiej mu tą wiedzę po prostu podać?Tatar pisze: Trudno określić jakieś miary na bycie fanem, ale te podstawy, o których mówił Dandi, czy Sobol to każdy użytkownik tego forum powinien znać. Tyle odemnie.
Weekend z Bon Jovi X3
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
-
- Save a Prayer
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No to mieszaj drinka, bo też wpadamTak wiem, u mnie! tylko standardowo nie wiem gdzie jest płyta, ale zapraszam!
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Osobiście zgadzam się i po częśći z Jovim/Agatą no i po części z Sobolem/Jovizną/Tatarem/Dandim.
Z jednej strony mogą irytować tematy o ząbkach Jona itp a z drugiej strony za dużej aktywności osób, które się burzą nie zauważyłem z drugiej to nie powód, aby kogoś obrażać .
A swoja drogą nie widzę jakiś ciekawych tematów w większej ilości zakładanych przez osoby, które chciałyby konkretnych wypowiedzi..
Osobiście starałem się zaszczepić rozmowy na "wyższym" poziomie niż rozmowy o włosach Jona, ale nie widzę dużego odzewu. Osobiście będę próbował dalej, bo fajnie byłoby pogadać na forum o czymś innym niż tylko tematy które przewertowaliśmy 150 razy.
Co do dniów z BJ to nie wiem czy nie było takiego przypadkiem w 2002 roku na Vivie i puscili tam wywiad z zespołem (super) / overdrive i personality. Tylko nie wiem czy to było w jeden dzien czy jakoś koło siebie.
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Próbuj. Mnie kilka razy udało się odnieść na tym polu sukces (przy kontrowersyjnych tematach typu "BJ do piachu" hehe - dyskusja była ostra), kilka założonych tematów - na których również mi mocno zależało - pozostało z odzewem co najwyżej miernym. A zakładam temat tylko wtedy, gdy naprawdę mam na niego pomysł, nic na siłe - stąd może nie jest to liczba szokująca, pewne rejony "Jonowego" jestestwa omijam celowo, za stary jestem na pisanie o kwestiach dotyczących - nazwijmy to delikatnie - "imażu" JonaAdrian pisze: A swoja drogą nie widzę jakiś ciekawych tematów w większej ilości zakładanych przez osoby, które chciałyby konkretnych wypowiedzi..
Osobiście starałem się zaszczepić rozmowy na "wyższym" poziomie niż rozmowy o włosach Jona, ale nie widzę dużego odzewu. Osobiście będę próbował dalej, bo fajnie byłoby pogadać na forum o czymś innym niż tylko tematy które przewertowaliśmy 150 razy.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tak wiem. Jesteś jednym z nielicznych co się starają ;PPróbuj. Mnie kilka razy udało się odnieść na tym polu sukces (przy kontrowersyjnych tematach typu "BJ do piachu" hehe - dyskusja była ostra), kilka założonych tematów - na których również mi mocno zależało - pozostało z odzewem co najwyżej miernym. A zakładam temat tylko wtedy, gdy naprawdę mam na niego pomysł, nic na siłe - stąd może nie jest to liczba szokująca, pewne rejony "Jonowego" jestestwa omijam celowo, za stary jestem na pisanie o kwestiach dotyczących - nazwijmy to delikatnie - "imażu" Jona.
NO, ale istnieje wiele tematów ciekawych pozamuzycznych i muzycznych niekoniecznie związanych z BJ w których można by toczyć dyskusje.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Pewnie. Wszyscy wbijajcie do mnie! Najpierw obejrzymy płytkę a potem z niektórymi poćwiczymy deklinację rzeczownika: dzień:P
Mam nadzieję, że dzięki mnie uzupełniłeś swoją wiedzę o zespole i stałeś się przez to lepszym fanem!
Śpieszę donieść Drogi Adrianie, iż był to 27.05.2003 - kolejny BON JOVI TAG na niemieckiej Vivie, jednak już nie tak dobry jak ten z 2000r. Wywiad, trochę akustycznego grania i nie wiem już czy do tego koncert z Hamburga czy z Nowego Jorku.Adrian pisze: Co do dniów z BJ to nie wiem czy nie było takiego przypadkiem w 2002 roku na Vivie i puscili tam wywiad z zespołem (super) / overdrive i personality. Tylko nie wiem czy to było w jeden dzień czy jakoś koło siebie.
Mam nadzieję, że dzięki mnie uzupełniłeś swoją wiedzę o zespole i stałeś się przez to lepszym fanem!
teledyski w vh1
ten weekend z Bon Jovi w vh1 to nie weekend to 4 godziny powtarzających się teledysków. Śmiechu warte. To było zrobione na odwal się.
Na niemieckiej vivie jak był weekend z Bon Jovi. To był prawdziwy weekend z zespołem.
Przynajmniej Niemcy trochę się znają na muzyce. Zresztą popatrzeć ilu fanów ma Bon Jovi w Niemczech...
Na niemieckiej vivie jak był weekend z Bon Jovi. To był prawdziwy weekend z zespołem.
Przynajmniej Niemcy trochę się znają na muzyce. Zresztą popatrzeć ilu fanów ma Bon Jovi w Niemczech...
...and just only rock...