Weekend z Bon Jovi X3

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Tatar pisze: Trudno określić jakieś miary na bycie fanem, ale te podstawy, o których mówił Dandi, czy Sobol to każdy użytkownik tego forum powinien znać. Tyle odemnie.
ZGADZAM SIę i nie protestuję przeciwko temu. Ale czy zamiast okazywać komuś, jak strasznie jego wiedza jest okrojona nie lepiej mu tą wiedzę po prostu podać? :) Z dobrego serca, CHęCI i w ogóle z tego tytułu, że niektórzy z nas wiedzą więcej od innych. Nie zaprzeczam absolutnie waszym słowom. Po prostu ich forma czasem wydaje się taka...jadowita. That's all.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

teken020 pisze: Może wiesz czy gdzieś można ściągnąć w całości ten program czy obejrzeć
Tak wiem, u mnie! tylko standardowo nie wiem gdzie jest płyta, ale zapraszam!
Klaudia_ozo
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Klaudia_ozo »

Jovizna ja tez sie wprosze ;Phehe wprawdzie w 2000 roku poszlam do 1 klasy ale to sie wytnie xD
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Tak wiem, u mnie! tylko standardowo nie wiem gdzie jest płyta, ale zapraszam!
No to mieszaj drinka, bo też wpadam ;] Daj znać tylko czy masz płytkę bo jak nie to wezmę swoją ;]

Osobiście zgadzam się i po częśći z Jovim/Agatą no i po części z Sobolem/Jovizną/Tatarem/Dandim.

Z jednej strony mogą irytować tematy o ząbkach Jona itp a z drugiej strony za dużej aktywności osób, które się burzą nie zauważyłem z drugiej to nie powód, aby kogoś obrażać .

A swoja drogą nie widzę jakiś ciekawych tematów w większej ilości zakładanych przez osoby, które chciałyby konkretnych wypowiedzi..
Osobiście starałem się zaszczepić rozmowy na "wyższym" poziomie niż rozmowy o włosach Jona, ale nie widzę dużego odzewu. Osobiście będę próbował dalej, bo fajnie byłoby pogadać na forum o czymś innym niż tylko tematy które przewertowaliśmy 150 razy.

Co do dniów z BJ to nie wiem czy nie było takiego przypadkiem w 2002 roku na Vivie i puscili tam wywiad z zespołem (super) / overdrive i personality. Tylko nie wiem czy to było w jeden dzien czy jakoś koło siebie.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Adrian pisze: A swoja drogą nie widzę jakiś ciekawych tematów w większej ilości zakładanych przez osoby, które chciałyby konkretnych wypowiedzi..
Osobiście starałem się zaszczepić rozmowy na "wyższym" poziomie niż rozmowy o włosach Jona, ale nie widzę dużego odzewu. Osobiście będę próbował dalej, bo fajnie byłoby pogadać na forum o czymś innym niż tylko tematy które przewertowaliśmy 150 razy.
Próbuj. Mnie kilka razy udało się odnieść na tym polu sukces (przy kontrowersyjnych tematach typu "BJ do piachu" hehe - dyskusja była ostra), kilka założonych tematów - na których również mi mocno zależało - pozostało z odzewem co najwyżej miernym. A zakładam temat tylko wtedy, gdy naprawdę mam na niego pomysł, nic na siłe - stąd może nie jest to liczba szokująca, pewne rejony "Jonowego" jestestwa omijam celowo, za stary jestem na pisanie o kwestiach dotyczących - nazwijmy to delikatnie - "imażu" Jona :PPP.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Próbuj. Mnie kilka razy udało się odnieść na tym polu sukces (przy kontrowersyjnych tematach typu "BJ do piachu" hehe - dyskusja była ostra), kilka założonych tematów - na których również mi mocno zależało - pozostało z odzewem co najwyżej miernym. A zakładam temat tylko wtedy, gdy naprawdę mam na niego pomysł, nic na siłe - stąd może nie jest to liczba szokująca, pewne rejony "Jonowego" jestestwa omijam celowo, za stary jestem na pisanie o kwestiach dotyczących - nazwijmy to delikatnie - "imażu" Jona :PPP .
Tak wiem. Jesteś jednym z nielicznych co się starają ;P
NO, ale istnieje wiele tematów ciekawych pozamuzycznych i muzycznych niekoniecznie związanych z BJ w których można by toczyć dyskusje.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Pewnie. Wszyscy wbijajcie do mnie! Najpierw obejrzymy płytkę a potem z niektórymi poćwiczymy deklinację rzeczownika: dzień:P
Adrian pisze: Co do dniów z BJ to nie wiem czy nie było takiego przypadkiem w 2002 roku na Vivie i puscili tam wywiad z zespołem (super) / overdrive i personality. Tylko nie wiem czy to było w jeden dzień czy jakoś koło siebie.
Śpieszę donieść Drogi Adrianie, iż był to 27.05.2003 - kolejny BON JOVI TAG na niemieckiej Vivie, jednak już nie tak dobry jak ten z 2000r. Wywiad, trochę akustycznego grania i nie wiem już czy do tego koncert z Hamburga czy z Nowego Jorku.
Mam nadzieję, że dzięki mnie uzupełniłeś swoją wiedzę o zespole i stałeś się przez to lepszym fanem! :P
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

teledyski w vh1

Post autor: TheRock »

ten weekend z Bon Jovi w vh1 to nie weekend to 4 godziny powtarzających się teledysków. Śmiechu warte. To było zrobione na odwal się.
Na niemieckiej vivie jak był weekend z Bon Jovi. To był prawdziwy weekend z zespołem.
Przynajmniej Niemcy trochę się znają na muzyce. Zresztą popatrzeć ilu fanów ma Bon Jovi w Niemczech...
...and just only rock...
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

jovizna a możesz to umieścić na rapidzie, wtedy każdy by sobie sciągnął.
nie musi być tak odrazu, możesz jak Adrian dodawać kolejne części :P
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

teken020 pisze:jovizna a możesz to umieścić na rapidzie, wtedy każdy by sobie sciągnął.
nie musi być tak odrazu, możesz jak Adrian dodawać kolejne części :P
PEWNIE! NIE MA ?ADNEGO PROBLEMU :) CHOCIA? NIEKTÓRZY Z WAS WIEDZ?, ZE ZAPEWNE NIE WYROBIę SIę Z TYM DO 2012 :D
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

no musisz przed 2012, bo ma być podobno kolejny koniec świata, więc chce jeszcze zdążyć obejrzeć :PP
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”