Jovinka pisze:a LOAP o której gdzieś leciało? bo jak Boga kocham przed siódmą LOAP nie słyszałam...
to było gdzieś tak koło 7:20 7:18 cos koło tego bo właśnie do szkoły miałam wychodzić i nagle usłyszałam i stałam w kuchni koło tego radia i kołysałam sie w kurtce czopce i szalu jak taki mały bamberek
Nie wiem czy zwróciliście uwage ,ale w naszych stacjach radiowych puszczają tylko piosenki z płyt do roku 2000 , a gdzie te z nowszych płyt? Może wiecie dlaczego tak się dzieje?
witw pisze:Nie wiem czy zwróciliście uwage ,ale w naszych stacjach radiowych puszczają tylko piosenki z płyt do roku 2000 , a gdzie te z nowszych płyt? Może wiecie dlaczego tak się dzieje?
Tatar pisze:?adna płyta po 2000r. nie umywa się do 3 poprzednich.
100% racji ale czy jest sens na ten temat znowu dyskutować ? Wiekszośc powie , że to i tak kwestia gustu - z czym sie nie zgadzam - i nikt nikogo nie przekona.
witw pisze:Nie wiem czy zwróciliście uwage ,ale w naszych stacjach radiowych puszczają tylko piosenki z płyt do roku 2000 , a gdzie te z nowszych płyt? Może wiecie dlaczego tak się dzieje?
Bo ostatnie są do dupy?
Wcale nie są do dupy, tylko ty jesteś zbyt wybredny i nie wiesz co dobre ;p
Tatar .... powiem ci tylko jedno na temat twojego podejścia do wszystkiego po 2000 r...................... skończ
popieram Bartka a co do tych piosenek to wyrażę się tak: niestety, ale radia ostatnimi czasy puszczają takie szmiry jak britney spears (chyba dobrze napisałam) czy jakieś inne typu jak by to nazwać... "piosenki" które nie są piosenkami...
jovizna pisze:Myślę, że fakt godny zauważenia - ostatnio w Radiu Centrum bywa grywane "Runaway"! i nie jest to żadna podrzędna stacja radiowa
Nie wiem co to za radio, ale jak leci "Runaway" to już je polubiłam xD to ostatnio na białostockiej trójce zetknęłam się z "Someday I'll Be Saturday Night" a dziś o 7:04 (też na tej stacji) leciało "Say It Isn't So". Na suwalskiej piątce coraz częściej puszczają "Always", a wczoraj na RMF leciało LOAP, a na Zetce IML.