Polski Bon Jovi
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Polski Bon Jovi
Jak myślicie, który polski zespół jest najbardziej zbliżony do BJ pod względem np. wokalu brzmienia instrumentów może też pod względem wyglądu któregoś z członków zespołu?
Jak dla mnie chyba to IRA mimo że niektórzy krytycy mówią różne dziwne rzeczy na temat tego zespołu. Ale jak dla mnie podobni są w wokalu, wokalista ma super mocny głos i nawet piosenki całkiem niezłe. No i jeżeli mam być taka dokładna no to jeszcze może Artur ma podobną fryzurkę do Jona głównie chodzi mi o kolor i uczesanie. Jak dla mnie to jest super zespół
Jak dla mnie chyba to IRA mimo że niektórzy krytycy mówią różne dziwne rzeczy na temat tego zespołu. Ale jak dla mnie podobni są w wokalu, wokalista ma super mocny głos i nawet piosenki całkiem niezłe. No i jeżeli mam być taka dokładna no to jeszcze może Artur ma podobną fryzurkę do Jona głównie chodzi mi o kolor i uczesanie. Jak dla mnie to jest super zespół
Koniecznie tu zajrzyjcie 
Klik -> Passion Fruit
To zespol, ktorego sklad stanowiia chlopacy z mojego liceum. Dopiero sie ucza, ale przypominaja mi Bon Jovi. Sami zobaczcie.
Mozecie sprawdzic ich na naszej klasie, wystarczy wpisac nazwiska i miejscowosc Włocławek.
mysle, ze bez problemu ich odnajdziecie:)
Czekam na Wasze opinie, czy slusznie przypominaja mi BJ?:)
Klik -> Passion Fruit
To zespol, ktorego sklad stanowiia chlopacy z mojego liceum. Dopiero sie ucza, ale przypominaja mi Bon Jovi. Sami zobaczcie.
Mozecie sprawdzic ich na naszej klasie, wystarczy wpisac nazwiska i miejscowosc Włocławek.
"I should have drove all night, I would have run all the lights, I was misunderstood"
Prowokacja? Jeśli tak, to mierna.kamm pisze:Koniecznie tu zajrzyjcie
Klik -> Passion Fruit
Mozecie sprawdzic ich na naszej klasie, wystarczy wpisac nazwiska i miejscowosc Włocławek.mysle, ze bez problemu ich odnajdziecie:)
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Zadna prowokacja:)
Po prostu wizualnie mi ich przypominają:)
Jesli chodzi o piosenki, to dopiero zaczynaja, wiec nie wiadomo co z tego bd. Jest to zespol nowy.
jedna z Galeri zdjęć zespołu:))
Po prostu wizualnie mi ich przypominają:)
Jesli chodzi o piosenki, to dopiero zaczynaja, wiec nie wiadomo co z tego bd. Jest to zespol nowy.
jedna z Galeri zdjęć zespołu:))
"I should have drove all night, I would have run all the lights, I was misunderstood"