Dzisiejsi Gunsi , to całkiem inny zespól niz w latach 90 . Sam Axl zostal , to logiczne ze nie beda brzmiec tak jak kiedys. Wg mnie w 100 % procentach wypełnili sie z zadania , no może 95 , ponieważ można było dodac Oh my God na płytkę . Narzekacie na glos , Axla ale nikt takiego nie ma i powiem wiecej swiat muzyki czekal na taki glos . Ten album to album XXI wieku , rock + komputer ( sadze ze BJ w Bounce chcieli cos podobnego zrobić , ale im nie wyszlo za bardzo czyt. Bounce , Everyday ) .
1 Chinese Democracy (8-10)
Poczatek plyty niczym poczatek plytki Comy ;P Kawalek dobrze znany , wg mnie super wprowadza w calosc , chodz hitem na miare gunsow nie bedzie.
2 Shackler's Revenge (8-10)
Komus sie ten glos Axla w refrenie nie podoba? Przez ten zgrzyt piosenka ma cos w sobie !:) (8-10)
3 Better
Ta piosenke znam najlepiej , walkowalem ja od 6 miechów

ma wszystko co sie spodziewalem od GnR 2008 (10-10)
4 Street Of Dreams
Obok Sorry najfajnieszy spokojniejszy kawalek (8-10)
5 If the world
Poczatek mnie irytuje , spiew powiem ze takze , ale solo jest bardzo fajne i ratuje w sumie ten song , Oh my God wolabym na tym miejscu .(6-10)
6 There Was A Time
Gitarka najwyzszej klasy , ale calej piosence brakuje do perfekcji , fajny chorek + spiew Axla (9-10)
7 Catcher In The Rye
Tutaj takze mnie glos Axla irtuje lekko, ale Na na na na fajne:D
(7-10)
8 Scraped
Początek ... durny ? :> Piosenka taka inna , ale z tego powodu ciekawa

(7-10)
9 Riad N' The Bedouins
Fajny rockowy kawalek , mi sie podoba , przypomina sie stare GnR

(9-10)
10 Sorry
Napisalem wcześniej ze jest lepsze od Dont Cry , moze nie jest lepsze , ale najlepsza ballada (jedyna prawdziwa ?) na plycie i na pewno w 3 najlepszych piosenek na plycie , chciałbym aby wyszedł teledysk do niej (10-10)
11 I.R.S
Rockowy song , ale Glos Axla znowu irytuje , śpiew przypomina piosenki wstecz .
12 Madagascar
Super song , wejście , wszystko . To , Sorry i Better wymiatają . (10-10)
13 This I Love
2 obok Sorry prawdziwa ballada , slabsza wg mnie , nudniejsza , ale nie nudna , fajny fortepian , pewnie Axla robota (8-10)
14 Prostitute
Powiem szczerze ze uwazam ja za jedna ze słabszych na plycie , koniec mógł byc ciekawszy pod względem muzycznym (7-10)
Plytke ocenie 8.5-10 . Jednak sadze ze Dead Horse moze byc ciut lepszy , chodź sam nie jestem tego pewien , wiem jedno jak by BJ wydali taka płytkę to bym umarł ze szczęścia chyba