Nowości
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W 2006 roku Jon mówił, że wydadzą płytę Country (2007), potem Best Of (2008) a następnie normalny rockowy album (2009-2010).Tylko pytanie czy te nowe piosenki są pisane z myślą o Best of czy na nową płyte
Ze względu na niespodziewany sukces płyty "Lost Highway" zespół + wytwórnia postanowili promować album i zrobić wielka trasę (początkowo to miało być parę koncertów).
Jon niedawno mówił, że nie wie co będą robić. Wiedział, ze wydadzą DVD w przyszłym roku i tyle. Jak widać wytwórnia zapewne wysunęła pomysł, aby 25letnią biografie zespołu nie wydawać od tak razem z koncertem (na początku lata) tylko wydać to razem z albumem "Best Of". I w tym momencie powrócił temat płyty "Best Of". Wygląda na to że "Best Of" było porzuconym projektem, ale wytwórnia postanowiła wykorzystać to co zrobiono i wzbogacić to o album Best Of.
NO i razem z Best Of powrócił temat rockowej płyty, bo to co nie wejdzie na Best Of zostanie na następną rockową płytę. Będzie zapewne dodatkowa sesja nagraniowa do tej płyty, bo zapewnię będzie też trasa "Best Of" , która może przeistoczyć się w trasę do rockowego albumu (tak jak z TDays).
Będzie i BEst OF i Nowy album, ale nie wiadomo w jakim odstępie czasowym
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Radziłbym najpierw przeczytać jakie newsy ukazały się na stronie głównej bonjovi.pl a dopiero później zgadywać. W przeważającej większości są to informacje z zagranicznych serwisów. Dlatego zapraszam najpierw wszystkich do częstszego odwiedzania strony głównej. Wiele z zaprezentowanych tu wątpliwości by się od razu rozwiało.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
A DvD niedługo będę miała
ale szkoda mi tych dzieci co takie durne tam komentarze piszą (chodzi mi głównie o pierwszy link)
ale szkoda mi tych dzieci co takie durne tam komentarze piszą (chodzi mi głównie o pierwszy link)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk