Czy Richie powinien nagrać płytę?
Moderator: Mod's Team
Wielkie Joł!
Tak, myśle, że powinien. W końcu miał 2 świetne płyty poprzednie. A co do jego głosu, to zaiste jest świetny.
Ale serio mielibyście coś przeciwko płycie country? Przecież to teraz trendy jest, Rich mógłby troche zarobic, może i w końcu odnieśc solowy sukces. Niech idzie z duchem czasu!! W zaprzęgu komercji!
Restekpa!
Mateo
Tak, myśle, że powinien. W końcu miał 2 świetne płyty poprzednie. A co do jego głosu, to zaiste jest świetny.
Ale serio mielibyście coś przeciwko płycie country? Przecież to teraz trendy jest, Rich mógłby troche zarobic, może i w końcu odnieśc solowy sukces. Niech idzie z duchem czasu!! W zaprzęgu komercji!
Restekpa!
Mateo
Rozumiem, że to był jeden z typowych dla Ciebie niesmacznych żartów?
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Oj nie, nie. Country jest ok, ale tylko u muzyków country. Ale Bon Jovi, a w tym sam Rich niech się lepiej od tego rodzaju muzyki trzymają z daleka. Ja oczekuję od nich czegoś więcej, czegoś bardziej w ich stylu. Niech Rich nagrywa płyt jeszcze mnóstwo, bo ma potencjał, ale niech nie marnuje swojego talentu gitarzysty i wokalisty, please. NO COUNTRY!!!!
KTF in Bon Jovi!!!
Wielkie Joł!
Wokalista Poison - Bret Michaels, wziął sie za solowa kariere i gra właśnie country. Piosenki nie sa ambitne, sa, można wręcz powiedzieć, tworzone tylko dla kasy, ale amerykanom to sie podoba. Bret odcina kupony i liczy kase. Może i Richie tego potrzebuje?
Piosenka napisana wspólnie z Seagalem z filmu Fire Down Below- Long Way Around, ma posmak country i mi sie bardzo podoba.
Ale o gustach sie nie dyskutuje.
Restekpa!
Mateo
ermm, nie, nie byl.Rozumiem, że to był jeden z typowych dla Ciebie niesmacznych żartów?
Wokalista Poison - Bret Michaels, wziął sie za solowa kariere i gra właśnie country. Piosenki nie sa ambitne, sa, można wręcz powiedzieć, tworzone tylko dla kasy, ale amerykanom to sie podoba. Bret odcina kupony i liczy kase. Może i Richie tego potrzebuje?
Piosenka napisana wspólnie z Seagalem z filmu Fire Down Below- Long Way Around, ma posmak country i mi sie bardzo podoba.
Ale o gustach sie nie dyskutuje.
Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich!
!
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
I co z tego, że Amerykanom się podoba?Jeopardy pisze: Wokalista Poison - Bret Michaels, wziął sie za solowa kariere i gra właśnie country. Piosenki nie sa ambitne, sa, można wręcz powiedzieć, tworzone tylko dla kasy, ale amerykanom to sie podoba. Bret odcina kupony i liczy kase. Może i Richie tego potrzebuje?
- Bon Joviatko
- It's My Life
- Kontakt:
Jon niczego nie obniża, według mnie dalej ma rewelacyjny głos. A Richie...jestem pewna, że miałby problemy z zaśpiewaniem piosenek z płytki 'Stranger...' tak jak śpiewał to kiedyś.Twisted Sister pisze:Na tym etapie-zgadzam się całkowicie. Jon biedaczysko ostatnio nieco obniża swój kiedyś moim zdaniem rewelacyjny poziom głosowy.... a Rich się w rozwoju wokalnym bynajmniej nie cofa..... I faktycznie szkoda żeby się chłop marnował, bo kupę talentu ma.
- Bon Joviatko
- It's My Life
- Kontakt:
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A masz jakies powody by tak sadzic ? Ja jestem wiecej niz przekonany ,ze Rich nic ze swojego wspanialego glosu nie stracil.A co do plyty country to mysle,ze Rysiek ma wystarczajaco wiele kasy i nic pod publiczke,nic wybitnie komercyjnego by trzepac kapuche robic nie musi.No i chyba zdaje sobie sprawe ,ze z taka plyta moglby zaslynac tylko w USA.Bon Joviatko pisze: Z tym to ja się wybitnie nie zgadzam.

- CRUSHynka
- Junior Admin
-
Keep The Faith
Richie ma ten komfort, że z BJ zarabia tyle kasy (a właściwie, tyle już zarobił), że nie musi się przejmować sprzedawalnością własnych płyt, chyba że byłoby to dla niego jakimś wyznacznikiem ich jakości. Niesłusznym, zresztą.
Jeśli o mnie chodzi, najbardziej lubię Richiego w klimatach rockowo-bluesowych z zakresu Strangera i w tym go najlepiej widzę. Już bardziej popowe Undiscovered jest mi trochę nie w smak. Ale cóż, zrobi, jak chce. Zapewne nie ma się co obawiać, że jego płyty nie kupię, bo zrobię to chociażby dla tak szeroko tu omawianego wokalu... ^-^
Jeśli o mnie chodzi, najbardziej lubię Richiego w klimatach rockowo-bluesowych z zakresu Strangera i w tym go najlepiej widzę. Już bardziej popowe Undiscovered jest mi trochę nie w smak. Ale cóż, zrobi, jak chce. Zapewne nie ma się co obawiać, że jego płyty nie kupię, bo zrobię to chociażby dla tak szeroko tu omawianego wokalu... ^-^
Proszę państwa, oto pyza
:
- Bon Joviatko
- It's My Life
- Kontakt:
- CRUSHynka
- Junior Admin
-
Keep The Faith
No proszę, jakkolwiek nie przepadam za If I Can't Have Your Love, wokal tam prezentuje naprawdę przyzwoity, co by nie rzec, świetny. Cóż, Jona wystarczy posłuchać choćby na This Left Feels Right i już słychać, że ogromne ilości zagranych (zaśpiewanych, mówiąc konkretniej
) koncertów odbiły się na jego strunach głosowych.
Proszę państwa, oto pyza
:
- Twisted Sister
- Have A Nice Day