Najlepsze z... Część IV
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- It's My Life
To co mi się podoba z NJ to:
Lay Your Hands On Me
Bad Medicine
Born To Be My Baby
Living In Sin
Blood On Blood
Homebound Train
Wild Is The Wind
Ride Cowboy Ride
Stick To Your Guns
I'll Be There For You (jedna z ulubinych piosenek Ryśka)
99 In The Shade
Same hiciory
Ach aż zazdroszczę niektórym tych 20 lat bycia z zespołem.
Nawet Love For Sale jest ok. Zwłaszcza podoba mi się wersja tej piosenki z płyty TLFR. Niby nic specjalnego ale łatwo wpada do głowy. Nie ma takiej piosenki za którą ja nie przepadam
Lay Your Hands On Me
Bad Medicine
Born To Be My Baby
Living In Sin
Blood On Blood
Homebound Train
Wild Is The Wind
Ride Cowboy Ride
Stick To Your Guns
I'll Be There For You (jedna z ulubinych piosenek Ryśka)
99 In The Shade
Same hiciory

Ach aż zazdroszczę niektórym tych 20 lat bycia z zespołem.
Nawet Love For Sale jest ok. Zwłaszcza podoba mi się wersja tej piosenki z płyty TLFR. Niby nic specjalnego ale łatwo wpada do głowy. Nie ma takiej piosenki za którą ja nie przepadam
-
- It's My Life
No pewnie że wszystkie
Jasne że so lepsze i gorsze utwory.Ale ja mam tak że jednego dnia mi się mniej podoba następnego dnia szaleję przy tym samym utworze i słucham go cały czas. Tak już mam i nic tego nie zmieni. A chłopaków uwielbiam za wszystkie 10 CD. Mam je wszystkie w pracy zgrane do media playera i słucham non stop. Naszych polskich stacji rzadko słucham. A jak już to z musu.
Jasne że so lepsze i gorsze utwory.Ale ja mam tak że jednego dnia mi się mniej podoba następnego dnia szaleję przy tym samym utworze i słucham go cały czas. Tak już mam i nic tego nie zmieni. A chłopaków uwielbiam za wszystkie 10 CD. Mam je wszystkie w pracy zgrane do media playera i słucham non stop. Naszych polskich stacji rzadko słucham. A jak już to z musu.
-
- It's My Life
A ja lubie przede wszystkim 1.lay your hands on me
2. born to be my baby
3. Wild in the wind
4. blood on blood
5. living in sin
i
6.Love for sale ale nie NJ tylko z TLFR, a wszególności przygrywka Rycha na gitarce chyba klasycznej nie wiem dokładnie, nie znam się.
Wiecie napewno o co mi chodzi taka podwójna gitarka
2. born to be my baby
3. Wild in the wind
4. blood on blood
5. living in sin
i
6.Love for sale ale nie NJ tylko z TLFR, a wszególności przygrywka Rycha na gitarce chyba klasycznej nie wiem dokładnie, nie znam się.