I Want To Be Loved
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Little Bit Of Soul
I Want To Be Loved
Moim skromnym zdaniem I Want To Be Loved powinna byc 2 singlem z HANDa......bo piosenka jest swietna. I na pewno lepsza od WSYCGH.....jakies poparcie dla mojej opinii? 
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Ja tam bardzo lubię I Wanna Be Loved-ma tempo i melodyjny refren, a tekst jest manifestem chęci życia ^-^. I też uważam, że znakomicie nadawałby się na drugi singiel-dwa utwory ubarwione talk boxem, LOAP i IML, stały się w końcu największymi hitami BJ w historii zespołu i fajnie byłoby, gdyby któraś piosenka z HAND odniosła podobny sukces
. A poważnie, WSYCGH jest moim zdaniem.... jakby to powiedzieć....za mało wyrazisty na drugi singiel. Tak czy inaczej-ideę, że lepszy I Wanna Be Loved niż WSYCGH na singiel BJ popieram 8) .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Witam wszystkich hehe kupe lat...ale oki przejdzmy do tematu, mianowicie jeżeli chodzi o moje zdanie, Welcome To Wherever You Are i Who Say's You Can't Go Home może nie są najlepszymi kawałkami na płycie ale śmiało mogą być wydane na singlach, mnie się obie piosenki podobają i nie mam nic przeciwko...