Jakie chcielibyście piosenki ??

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Jonoda pisze:Ale tu juz nie ma tej zabawy ze biegasz po sklepach muzycznych i czekasz na dostawe :D
Jak nie ma zabawy? Czekasz, odliczasz dni, potem wreszcie idziesz po upragnioną płytkę, trzymasz ją w łapkach, wieziesz w torebce do domu, co chwilę zaglądasz, czy na pewno tam jest ;) Zastanawiasz się, dlaczego pan obok tak dziwnie patrzy na ciebie - może wie, co przewozisz i tylko czeka na moment twojej nieuwagi, aby ci ją wykraść ;), itd., itd... Jak w reklamie Canal + :P
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Ja jestem za skończeniem tego tematu kto skąd gdzie ma te piosenki czy kupione czy ściągnięte. Ja i tak się cieszę że mam te piosenki i że moge ich słuchać :))
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

Canis_Luna pisze:Powiem szczerze że mnie Welcome... też nie przydapło za bardzo do gustu... a z porównywanych dwóch wolę Say it isn't so ;] A już na pewno ten moment w teledysku kiedy auto wpada na plan :D
Ja też wole Say it isn't so :) ale tamta tez nie jest zła ,a chodziło mi oto ze ma cos w sobie takiego (jest taka ładna) ze chce sie płakac :( :)
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

i właśnie dlatego mi się podoba a Say isn't so tez fajna piosenka.. :))
Awatar użytkownika
Canis_Luna
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Canis_Luna »

witw pisze:Ja też wole Say it isn't so :) ale tamta tez nie jest zła ,a chodziło mi oto ze ma cos w sobie takiego (jest taka ładna) ze chce sie płakac :( :)
mnie jakoś zawsze wzrusza mnie Santa Fe.. to chyba przez te partie wiolinowe
"Like Frankie said: I did it my way!"
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

emilka pisze:Jak nie ma zabawy? Czekasz, odliczasz dni, potem wreszcie idziesz po upragnioną płytkę, trzymasz ją w łapkach, wieziesz w torebce do domu, co chwilę zaglądasz, czy na pewno tam jest ;) Zastanawiasz się, dlaczego pan obok tak dziwnie patrzy na ciebie - może wie, co przewozisz i tylko czeka na moment twojej nieuwagi, aby ci ją wykraść ;) , itd., itd... Jak w reklamie Canal + :P
Nic dodać nic ując :) Pamietam jak kupowałem Bounce, HAND czy box set, gdy czekałem na dzien premiery by ruszyc do sklepu jak najwczesniej i zdobyc upragnioną płytke. Z HAND jeszcze mialem zawirowanie bo koniecznie chcialem wersje z DVD ktorą to dostac w Media w Szczecinie bylo w poczatkowych dniach jakos dziwnie trudno az wkoncu zmuszony bylem ją zamówić :) Jednak nie da sie porownac odsluchiwania plyty na kompie od przyniesienia jej do domu,otwarcia,wsadzenia jej do wieży trzymajac w reku ksiazeczke i rozpoczynajac słuchanie z wypiekami na twarzy :P
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”