Na stronie głównej pojawił się już news dotyczący najlbliższego, IV już Śląskiego Zlotu Fanów Bon Jovi. Kilka wyjaśnień dotyczących treści tego newsa:
*otóż, głównym punktem tego zlotu ma być wspólne odsłuchanie całej płytki HAND z ocenianiem utworów na bierząco, i mam nadzieję, burzliwą dyskusją

Trudno jest jednak znaleźć knajpę, która bez problemów puściłaby przyniesioną przez gości muzykę. Próbowałem się dopytać kilku znajomych osób bardziej obytych w katowickich lokalach - jednak jedna osoba, do której specjalnie odezwałem się po 7 miesiącach przerwy, powiedziała mi, że jedynym pewnikiem jest lokal, gdzie mile widziane są... pary homoseksualne. Szczęka mi opadła - tam nie pójdziemy. Inna koleżanka, ta, na którą bardziej liczyłem, po powrocie z Niemiec dziś rano podała mi 2 nazwy - ?ródło i Drewniany Konik. Próbowałem zadzwonić do obu lokali - w pierwszym nikt nie podnosił słuchawki, w drugim powiedziano mi, że mają sprzęt grający, puszczają nieraz płyty ale musiałbym gadać z szefem lokalu. Dzwoniłem potem jeszcze 3 razy, ale go nie zastałem. A newsa siłą rzeczy trzeba zamieścić. A zatem - w razie czego zrobimy objazdówkę

Dlatego proszę wszystkich o zapisanie sobie mojego numeru (jak podałem w newsie:
509093360) - w razie spóźnienia będzie można zadzwonić i spytać, gdzie jesteśmy
*2 sprawa to paczka, jaką planujemy wysłać do sd (wyjechał do seminarium). Będzie niewielka składka - to tak gwoli informacji dla tych, którzy przyjadą pierwszy raz
No i cóż mogę powiedzieć? Zapraszam serdecznie