1. Czy ktoś z was byl na tym koncercie i co o nim mysli?
2. Publicznosc byla z dupy , bo z mojej strony wygladalo jakby przyszli na wystep jakiegos jednego z lepszych kabaretow.
3. To byl raczej (napewno) playback!
Nie chce nikogo obrazac jak cos
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ocena przyjęcia zespołu w Polsce. To było naprawde koszmarne widzieć chłopaków nie tylko śpiewających z playbacku ale i ta
  ocena przyjęcia zespołu w Polsce. To było naprawde koszmarne widzieć chłopaków nie tylko śpiewających z playbacku ale i ta 

Podejrzewam że poprostu robili sobie jaja widząc że rozmowa się nie klei. A i jeszcze ten Zieliński potrzebny jak dziura w moście. Dobra ja już się naprawdę zamykam
  Podejrzewam że poprostu robili sobie jaja widząc że rozmowa się nie klei. A i jeszcze ten Zieliński potrzebny jak dziura w moście. Dobra ja już się naprawdę zamykam  

To tez było niezłealexz123 pisze:Piękny playback, kiedy zaczynają grać, a Richie poprawia sobie pasek od gitary

Nie przeczę, że IML to przebój i rzeczywiście było wokół płyty crush niezłe zamieszanie. Ale jak zwykle my się nie popisaliśmy i tyle z mojej strony. A w miom otoczeniu jest kilka osób, które ich słuchają więc tak wyleciałam z tą liczbą fanów. Jeśli komuś podniosłam ciśnienie
  Nie przeczę, że IML to przebój i rzeczywiście było wokół płyty crush niezłe zamieszanie. Ale jak zwykle my się nie popisaliśmy i tyle z mojej strony. A w miom otoczeniu jest kilka osób, które ich słuchają więc tak wyleciałam z tą liczbą fanów. Jeśli komuś podniosłam ciśnienie   to sorki
   to sorki