LIPSK - NASZE WRAZENIA!!!
Moderator: Mod's Team
Witam!
Bardzo się cieszę, że wyjazd się udał i oczywiście zazdroszczę;) To mój pierwszy wpis, ale forum czytam już od dawna. Na bieżąco śledziłam więc Wasze przygotowania do wyjazdu. Strasznie było mi przykro, gdy wieczorem tuż po koncercie zaczęłam przeglądać opinie fanów z całej Europy, bo większość z nich była negatywna. Tym bardziej się cieszę, że wróciliście bardzo zadowoleni i dzielicie się swoimi przeżyciami;) Jak dla mnie, dla samego These Days warto byłoby przejechać tyle kilometrów;)
Pozdrawiam
Bardzo się cieszę, że wyjazd się udał i oczywiście zazdroszczę;) To mój pierwszy wpis, ale forum czytam już od dawna. Na bieżąco śledziłam więc Wasze przygotowania do wyjazdu. Strasznie było mi przykro, gdy wieczorem tuż po koncercie zaczęłam przeglądać opinie fanów z całej Europy, bo większość z nich była negatywna. Tym bardziej się cieszę, że wróciliście bardzo zadowoleni i dzielicie się swoimi przeżyciami;) Jak dla mnie, dla samego These Days warto byłoby przejechać tyle kilometrów;)
Pozdrawiam
no więc,ehem.... to ja ponownie zadaje otwarte pytanie - po co zespół decyduje sie na granie dwa dni pod rząd????? chyba wiadomo ze to męczące, ze nie bardzo przeciez sie mozna zregenerować?!emilka pisze:Na Jovitalku jest wątek o tym koncercie. Ludzie pisali, że Jon w złym humorze, w ogóle nie rozmawia z publicznością, wszyscy byli bardzo zdziwieni, że taki krótki koncert, żadnych coverów z trakcie Bad Medicine i Sleep. Wiele osób liczyło na Always/Bed of Roses.
Na początku tej trasy dali 10 koncertów z rzędu, noc po nocy, w Prudential Center w NJ!!!Polla pisze:no więc,ehem.... to ja ponownie zadaje otwarte pytanie - po co zespół decyduje sie na granie dwa dni pod rząd????? chyba wiadomo ze to męczące, ze nie bardzo przeciez sie mozna zregenerować?!
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, o 14:12 przez cintus, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj Jovita,Jovita...no to żeś nieźle zaszalała hehe
Pewnie na koncercie DA?AŚ Z SIEBIE WSZYSTKO?
I mnie tam nogi poniosły...a jakże;) A tak prawdę mówiąc to samochód a nie nogi
ale to szczegół.
Koncert...hmmm...(tu można przeklinać?...
)było zaje....
Co prawda ciut daleko,ale...wrażenia i super wspomnienia tak pozostaną:)
A jak Rich zaczął śpiewać "I'll Be There For You"...aż ciarki przeszły
Duży plus za dużą ilość bieli i czerwieni czyli dużo polskich flag
A z resztą co ja się będę rozpisywać...
Napiszę krótko...Rock,Bon Jovi -----> IT'S MY LIFE
hehe
Pewnie na koncercie DA?AŚ Z SIEBIE WSZYSTKO?
I mnie tam nogi poniosły...a jakże;) A tak prawdę mówiąc to samochód a nie nogi
Koncert...hmmm...(tu można przeklinać?...

Co prawda ciut daleko,ale...wrażenia i super wspomnienia tak pozostaną:)
A jak Rich zaczął śpiewać "I'll Be There For You"...aż ciarki przeszły
Duży plus za dużą ilość bieli i czerwieni czyli dużo polskich flag

Napiszę krótko...Rock,Bon Jovi -----> IT'S MY LIFE

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
JA powiem krótko. Koncert był super. Setlista całkiem dobra. JAk na standardy BJ koncert krótki, ale dobrze zagrany. Okres WLOALeaving - TDays - WGIGon - KTF dał niesamowicie czadu a dalej.... mogłem się już jedynie rozkoszować waszą wspaniałą zabawą z zespołem bo sam zmagałem się z bólem i gdybym sobie tam jeszcze pośpiewał/poskakał to by mnie tam wynosili na noszach
Ale nie powiem jak się tak wsłuchiwałem jak śpiewaliście Livina czy Wanted to ciarki przechodziły. Coś fantastycznego 
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A właśnie nie miałem czasu napisać.
Dziękuje wszystkim za troskę (kikusia itp) i te smsy
to pierwsza sprawa a druga to mam nadzieje, że nikt nie żałuje, że pojechaliśmy właśnie na ten koncert, gdyż czułbym się za to współodpowiedzialny. Koncert był krótki (też bez przesady), ale treściwy 
A co do głębszych wrażeń, to wszystko się znajdzie na naszym wspólnym DVD (premiera w wakacje)
Kilka fotek
Szukajcie się

Cały wyjazd w skrócie (później opisze każdy etap):

Dla tej piosenki warto było tyle zapłacić i tyle czasu spędzić w drodze z bolącą nogą

Jutro postaram sie dalej wrzucać ciekawsze zdjęcia i jak uda mi się cały pakiet fotek.
Dziękuje wszystkim za troskę (kikusia itp) i te smsy
A co do głębszych wrażeń, to wszystko się znajdzie na naszym wspólnym DVD (premiera w wakacje)
Kilka fotek
Szukajcie się

Cały wyjazd w skrócie (później opisze każdy etap):

Dla tej piosenki warto było tyle zapłacić i tyle czasu spędzić w drodze z bolącą nogą

Jutro postaram sie dalej wrzucać ciekawsze zdjęcia i jak uda mi się cały pakiet fotek.