Lista,Lista chętnych na wyjazd

Wszystkie tematy odnośnie koncertów promocyjnych Lost Highway

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

A teraz jovizna przemówi głosem swojego ludu... :D

Wstrzymałabym się z postami oskarżającymi kogokolwiek o kradzież waszych naiwnie wpłaconych pieniędzy. Naprawdę mogę zrozumieć zdenerwowanie, ale o ile pamiętam to ktoś tu bardzo pozytywnie wypowiadał się o organizacji transportu przez Iwwonę w 2006 roku.

Droga Iwono,

Jak dobrze wiesz, to nie każdy jest z Wrocławia i nie każdy może dotrzeć na Dworzec Główby w 15 min. O ile mi wiadomo, to w grupie są ludzie, którzy muszą przemierzyć całą Polskę, aby dotrzeć do WRO ;/ w ogóle zdaje sie to Ciebie nie interesować. Niepoważne podejście. W kwietniu powinna poojawić się ostateczna liczba osób, które jadą. Ostatnia aktualizacja była zrobiona miesiąc temu. Wiele z tych osób nadal nie wie czy zaliczka dotarła i czy nadal są na tej liście uwzględniani!

Nie wierzę, że za przeproszeniem spieprzysz tą sprawę i jestem przekonana, że zorganzujesz grupie transport, ale jedno wiem- prowadzisz to fatalnie, co może doprowadzićdo tego, że za dwa dni kilka osób odłączy się od grupy i dopiero będzie zonk!

Gdybys prowadzila przedsiebiorstwo transportowe, to na pewno bys zbankrutowala :) mimo wszystko pozdrawiam i życzę większej wyobrażni.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

hahahahahahaha ja wiedziałem, że część tutaj nie grzeszy inteligencją, ale żeby obcej osobie wpłacać na konto pieniądze bo podała jego numer na forum ?? (to może ja swoje konto też podam :P )
Poczytałem sobie ten temat coby się lepiej zorientować w temacie i już w połowie 2 strony zaczeło mi w tej 'organizacji' smiedzieć. Dla niekumatych - wszedł kto na tego linka podanego przez ibonkę? Fajne zdjęcie, no nie? Bus jak c..., ale czy ktos z Was widział busa z rozkładanymi fotelami i barkiem, w którym zmieszczą się 32 osoby? Ja tak, ale potem przestali nadawać Star Treka w telewizji.
Wstrzymałabym się z postami oskarżającymi kogokolwiek o kradzież waszych naiwnie wpłaconych pieniędzy.
Zapomniałaś dodać 'które to osobiscie zasugerowałam Wam wpłacić' ;)
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

pathfinder pisze:Dziś parę godzin temu rozmawiałem z Ibonką. Wyjazd jest nadal aktulany. Całą resztę Ibonka przekaże Wam w tym temacie. Pozdrawiam.
Co jakiś czas ktoś pisze, że rozmawiał z Iwoną, ale nikt nie podaje konkretnych informacji. To tak jakby organizator sam nei wiedział czym pojedziecie, jak pojedziecie, kiedy o której i za ile, bo jeśłi już się ma kogoś na linii to można przekazać jakieś szczegóły, aby dana osoba mogła poinformować resztę pisząc np. na forum, skoro inni nie mają na to czasu.Dziwnie.

Tak Ratt, wszystkiemu winna jestem ja i nawet powiększająca się dziura ozonowa to moja sprawka ;/
Awatar użytkownika
marslon
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: Keep The Faith

Post autor: marslon »

Przestańcie już wysuwać jakieś dziwne wnioski. To fakt, jest małe zdenerwowanie bo nie wiadomo jak ma być zorganizowany cały ten wyjazd, ale uzbrojmy sie w cierpliwość. Do RATTIE - nie ważne jaki to będzie bus, ważne żeby tam dojechać. Ja mogę jechać nawet traktorem, jeśli tylko dotarłbym na koncert. A to czy w busie jest jakiś barek czy inne duperele to mnie szczerze mówiąc mało obchodzi. Chce tam po prostu dojechać...
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

ej nie, traktorem nie ... :)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Wiecie co jest w tym najlepszego ? ?e za niecałe 2 tygodnie wszyscy razem będziemy się dobrze bawić na koncercie BJ.
Przestańcie już wysuwać jakieś dziwne wnioski.
Dokłądnie. Rozmawiałem z Ibonką kilka razy na gg jeszcze na długo przed koncertem i wszystko było ok. Dodatkowo mam zapewnienie od innej osoby, która była z Ibonką na koncercie, że jest porządną osobą więc myśle, ze nie mamy się o nic martwić..

Co nie zmienia faktu, że przydałyby się jakieś konkretniejsze informacje.

SPRAWY FORMALNE:
Co do godziny wyjazdu to jeśli chcecie godzinę 24tą ? To ustalmy tą godzinę i żeby była jasność wszyscy mają się stawić do godziny 24tej na dworcu głównym PKP we Wrocławiu. Uważam, że istnieje też możliwość poczekania na jakąś osobę w NAG?YM wypadku, ale w granicach rozsądku (godzina ) z tym, że trzeba wtedy powiadomić Ibonke (jeśli da swój numer) albo mnie (chyba że ktoś inny się pisze) abyśmy wiedzieli o tym opóźnieniu. W przeciwnym wypadku jedziemy bez takiej osoby, bo w ciemno nie będziemy na kogoś czekać. Sprawa prosta każdy ma być na miejscu na tyle wcześniej aby nic dziwnego mu nie wypadło.

Co do innych rzeczy to proponuje wsiąść karty tak aby podróż nam mile minęła. Proponuje aby każdy zabrał ze sobą flagi/baloniki tak abyśmy się wyróżniali i proponuje aby każdy zabrał ze sobą aparat cyfrowy (nie kamere bo nie wolno) i nagrywał podróż jak i sam koncert a ja później zrobię z wszystkich filmików, zdjęć, mp-3 nasze wspólne Polskie DVD opisujące nasz wyjazd.

Acha no i przydałoby się aby każdy miał ze sobą dowód osobisty, aby nas przepuścili przez granice xD

Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

generalnie to mnie rypka czy ten 'spisek' jest prawdziwy czy nie bo nie wybieram się na tego koncerciaka. Śmieję się jeno z naiwności niektórych z Was - obca osoba wymyśla bajeczki, podaje numer konta a Wy bez problemu walicie przelewami jak rodzina radia maryja.
Marlson - znam to podejście, ja jadę na KISS do Pragi i też pojechałbym na to choćby chulajnogą, ale gdybym na forum zobaczył ofertę 'KISS - przelećmy hiper super antygrawitacyjnym teleportującym się busem z barkiem, łazienką i diamentowym kiblem za jedyne 8.99 zł + VAT' to raczej bym się zastanowił kilka(naście) razy zanim bym sięgnął po portfel ;)

Adrian - widzę że dalej masz opinię jak wiaterek zawieje ;) wczoraj 'gdzie info, tak mało czasu zostało, łeeeee, co się dzieje?!!' a dzisiaj 'spoko luuuuuzzzzz, jest okejj meeeenn, peace bro' (dopiero dzisiaj Ci się przypomniało, że z organizatorką gadałeś dawno temu i wiesz, że jest taka spoko?)
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Adrian - widzę że dalej masz opinię jak wiaterek zawieje ;) wczoraj 'gdzie info, tak mało czasu zostało, łeeeee, co się dzieje?!!' a dzisiaj 'spoko luuuuuzzzzz, jest okejj meeeenn, peace bro' (dopiero dzisiaj Ci się przypomniało, że z organizatorką gadałeś dawno temu i wiesz, że jest taka spoko?)
A Ty nigdy się w pewnych kwestiach nie zmieniasz.

Owszem wczoraj miałem przygotowany nawet ostrzejszy tekst, ale po chwili namysłu doszedłem do wniosku, że nic poza paniką i niepotrzebnymi spięciami z tego nie wyniknie.

Wolałem poczekać aż Pathfinder porozmawia z Ibonką, aż ktoś mi do niej numer poda i aż sprawdzimy jeszcze jedną kwestie której do teraz jeszcze nie mam ustalonej.

Ja wiem, że lepiej byłoby dla Ciebie jakbym zrobił tutaj rozpiernicz, ale sytuacja od wczoraj trochę się zmieniła i chodzi mi tu głównie o telefon pathfindera. Sytuacja nie stoi w miejscu i zobaczymy jak sie to dalej potoczy a jak na razie wybacz jeśli Cię zawiode, ale nie będę robił zamieszania bo wole na razie ustalić inne kwestie.
Awatar użytkownika
marslon
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: Keep The Faith

Post autor: marslon »

Ile jedzie się z Wrocławia do Lipska? Nie za wczesną godzinę (północ) proponujecie na spotkanie?
ibonka
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: ibonka »

Witam wszystkich.Ogromnie Was wszystkich przepraszam,że się nie odzywałam.Wszystkich zapewniam,że wyjazd jest jak najbardziej aktualny tylko jest mała zmiana apropos autokaru tzn.Zarezerwowane sa dwa 23 i 8 osobowy,niestety tamten kierowca sie wycofał i musiałam szukać czegoś innego.Ze względu na to ,że nasz wyjazd wypada w długi weekend 30-osobowe są zarezerwowane.Koszt całkowity to 130 zł.Jutro jade wpłacić zaliczkę i spisac umowę.Jeszcze raz bardzo wszystkich przepraszam.W razie pytań o szczegóły podaję nr telefonu 0601-665-617
Ostatnio zmieniony 12 maja 2008, o 17:18 przez ibonka, łącznie zmieniany 1 raz.
kasiatko15
I Believe
I Believe

Post autor: kasiatko15 »

no i się wszystko wyjaśniło :)
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: yanni »

No troche sie uspokoiłem.
Mam nadzieje że będzie wszystko OK.
Już się nie moge doczekać koncertu :) :jupi:
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
Edyta
It's My Life
It's My Life

Post autor: Edyta »

Ja też się trochę uspokoiłam, ale pełnię spokoju osiągnę stojąc na stadionie ;) A swoją drogą nie wiedziałam, że w Sosnowcu jest tylu fanów Bon Jovi :D
Awatar użytkownika
pathfinder
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: pathfinder »

Jak kamień z serca, nadzieja wraca.
mat22
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: mat22 »

marslon pisze:Ile jedzie się z Wrocławia do Lipska? Nie za wczesną godzinę (północ) proponujecie na spotkanie?
370 km przy zawrotnej predkosci busa - SREDNIO okolo 60-70km/h daje mi nie wiecej niz 7 godzin.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Lost Highway 2007 / 2008”