Ciekawe zdarzenia z życia wzięte w rytmie BJ ;)

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
rebeliant0
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Ciekawe zdarzenia z życia wzięte w rytmie BJ ;)

Post autor: rebeliant0 »

Witam Was wszystkich pisze ten post bo jestem ciekawy czy ktoś ma tak jak ja, mianowicie w roznych sytuacjach w zyciu czesto przypominaja mi sie piosenki pasujace do sytuacji .

NP. dzisiaj rano w szkole spotkałem sie z moja dziewczyną i poszliśmy do ubikacji dla personelu na seks :D podczas kiedy reszta w klasie siedziała :P
gdy zaczęliśmy to odrazu zagralo mi w głowie one wild night i przypomnial mi sie ten gościk z teledysku jak go laski w tyłek w kiblu łupią :P

w dzień wigilijny o 2 w nocy mielismy wypadek , dachowalismy ,autko sie skasowało , nic nam sie nie stało , pamietam ze ostatnia piosenka jaka w radiu leciała to był europe-open your heart,prawie ostatnia piosenka jaka slyszelismy autko wygladało strasznie, powiem szczerze ze dla nas był to cud wigilijny :whoeva: jeszcze wczesniej bylismy sobie autkiem w szczerym polu kochalismy sie , ksiezyc padał tak cudownie przez szyby do srodka, bardzo romantycznie :) pozniej na golasa przejezdzalismy przez miasto o 1 w nocy , i całe szczescie w tym ze zdazylismy sie pozniej ubrac przed tym wypadkiem bo bylby niezly obciach , udało nam sie wylezc z tego samochodu i ucieklismy przed policja :P pomogl nam w tym ani brat :P to była bardzo dzika bardzo bardzo i bardzo romantyczna noc.

W moim zyciu dzieje sie bardzo duzych zwariowanych sytuacji , bo i sam jestem trzepnięty , zakladam ten post zeby kazdy mogl jesli chce wpisał swoje z zycia wziete sytuacje , do postu dodaje fotke z wypadku ktora zrobilem jak wylezlismy wtedy z auta :)
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Awatar użytkownika
rockdk
It's My Life
It's My Life

Post autor: rockdk »

NP. dzisiaj rano w szkole spotkałem sie z moja dziewczyną
może Ci coś umknęło ale dzisiaj jest sobota (no chyba że to jakaś weekendowa szkoła)
Może uznasz że jestem staroświecki i w ogóle sztywniak ze mnie ale chwalenie się takimi sprawami mi jakoś nie pasi ;/ a poza tym to co piszesz strasznie głupio brzmi.
Ale to tylko moje skromne zdanie.

peace
For those about to rock - we salute you ;)
Magnum
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Magnum »

Mi również. Przestępcy na tym forum nikomu nie imponują. Poza tym narażasz się na namierzenie przez policję. Gratuluje głupoty.
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
Awatar użytkownika
Jovita
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jovita »

Taaaa...Rzeczywiście masz "wybitne" osiągnięcia, którymi warto się chwalić... Fuj ;]
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Zajebongo <lol2> hmmm... może być 'Bang' Gorky Park, który mi sie kojarzy z najlepszymi ekipowymi balangami w ulubionej knajpie.

Ogólnie sama idea tematu mi się bardzo podoba, ale ani (hahahahaha) dla mnie ani dla nikogo innego opowiadanie gdzie, z kim i czy z ptakiem na wolnosci się łaziło po mieście nie jest szczególnym powodem do dumy.

PS.Trzepnięty to Ty na pewno nie jesteś, bo wyraz ten ma pozytywny wydźwiek.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

zastanawiam się też, czy twoja dziewczyna wyraziła zgodę na ujawnianie tajemnic waszej "alkowy"... hmm... no i faktycznie to ma więcej wspólnego z chwaleniem się (choć nie wiadomo czym) niż z założonym przez Ciebie tematem. O policji już nawet nie wspominając... ogólnie niesmaczne...
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
rita
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: rita »

Nie konfabuluj! Komu to imponuje?
rita
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

strzelę se odpowiedź na temat :D

---> 'de beściak' Aerosmithów kojarzy mi się z moją pierwszą dziewczyną. Kupiła mi go kiedyś na urodziny i jakiś czas później spędziliśmy trochę miłego czasu słuchając tej płytki. Mówię tu o lekko (bo o świeczkach żek se zabocył :P )romantycznej kolacyjce, żadnym tam seksowaniu się (nie ten wiek jeszcze był :) )
---> wspomniany wcześniej 'Bang' Gorky Park. Za każdym razem jak wchodzilismy ekipą do ulubionej knajpy na większą baciarkę to ten kawałek (razem z 'Take if off' Kissów) leciał na szafie czasami i po 10 razy :)
---> 'Szczęśliwego Nowego Jorku' podczas koncertu IRY 2 lata temu w Zakopcu, jedna z najlepszych imprez mojego życia.

Jak sobie jeszcze coś przypomnę to dam znać ;)
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Misiek
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Misiek »

Album "Bon Jovi" kojarzy mi sie z pewna dziewczyna, od ktorej dostalem te plytke (specjalnie dla mnie jej szukala :) chociaz po przesluchaniu jej dziwila sie, ze lubie tego sluchac) i ktora pare tygodni pozniej znalazla sobie kogos, bo mieszkal blizej niej niz ja...
Pozrowienia dla niej :cmok1:

a rebelianckie dziecko widocznie uwaza, ze skoro wiekszosc osob wokol niego sie chwali swoimi "osiagnieciami", to jest to normalne i wszystkim to imponuje. Otoz niekoniecznie.
Mimo wszystko pozdrawiam :cfaniak:
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
Martuś
It's My Life
It's My Life

Post autor: Martuś »

rebeliant0, Twój post był co najmniej niesmaczny... :whoeva:
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time