Bonjova pisze:Ja bym w życiu nie dała 10 zł za plakat. Jak ktoś jest chętny to ja mam mnóstwo starych plakatów. Mogę się podzielić
W sumie ja za stary też A masz jakieś fotki tych plakatów?
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Masz?? A podzieliłabyś się?? Bo miałam kiedyś plakat, ale niestety moja mama (heh) robiła porządki i tak jakoś wyszło, że nie mam już żadnego...
Zrobię wszystko, byle by tylko jakiś zdobyć. Stanę dla ciebie na głowie!!
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
?ał, jaki bój o plakaty, a ja nie mam żadnego Na moich ścianach nic oprócz niebiejskiej farby i jednego wyjątku jakim jest obraz nie ma, ale za to moje szafki są poobklekane w obrazki z BJ
Załączniki
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
- Bon Jovi? Myślałam że to Ci już przeszło.
- To nigdy nie przechodzi
ja dzisiaj dostałem na ŚwMike'a płótno'ala'plakat KISSowy trzeba niedługo gdzieś zawiesić, po za tym oprócz plakatów piłkarsko-sportowych to innych nie mam ale poluje na nie...
może nie na temat BJ, ale lotnictwo to moja pasja
Filmik baaardzo słabej jakości, z obrzydliwymi szumami i szajskim techno gdzieś w tle - za jakość bardzo przepraszam - nie dysponuję jednak kamerą/aparatem lepszej jakości
Ja mam jeden, choć miałam ich więcej (niestety doprowadziłam moją mamę do furii przez te plakaty i te które były na ścianie to mi je zerwała i się porwały )
[ Dodano: 2009-02-03, 02:05 ]
mrok pisze:Ja mam mnóstwo plakatów bon jovi i Jona jak ktoś chce to bić na meila mogę oddać powtórki