KONCERT: 25 Maj 2008 - Lipsk - KTO CHęTNY !!!

Wszystkie tematy odnośnie koncertów promocyjnych Lost Highway

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

NIEKTÓRZY WCI?? MAJA PROBLEM Z KUPNEM BILETU, WIEC GDYBY KTOS JESZCZE NOSI? SIę Z TAKIM ZAMIAREM I CHCIAłBY PODZIELIC KOSZTY PRZESYLKI BILETOW TO NIECH SIE ZGLOSI. UPRZEJMIE PROSI JOVIZNA :)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Jovita
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jovita »

jovizna pisze:NIEKTÓRZY WCI?? MAJA PROBLEM Z KUPNEM BILETU, WIEC GDYBY KTOS JESZCZE NOSI? SIę Z TAKIM ZAMIAREM I CHCIAłBY PODZIELIC KOSZTY PRZESYLKI BILETOW TO NIECH SIE ZGLOSI. UPRZEJMIE PROSI JOVIZNA :)
Mam koleżankę, która chętnie kupi z kimś bilet :)
Zolw
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Zolw »

jovizna pisze:NIEKTÓRZY WCI?? MAJA PROBLEM Z KUPNEM BILETU, WIEC GDYBY KTOS JESZCZE NOSI? SIę Z TAKIM ZAMIAREM I CHCIAłBY PODZIELIC KOSZTY PRZESYLKI BILETOW TO NIECH SIE ZGLOSI. UPRZEJMIE PROSI JOVIZNA :)
Kupilbym drugi raz ale limit na karcie mnie nie puści, jak będą jeszcze w grudniu to mogę zamówić drugi raz... ;/ Zwlaszcza że kupiłem wczoraj jeszcze familii 4 miejsca stojące na Wieden w musicticket.at :lol:
She's a little runaway...
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Jovita pisze:Mam koleżankę, która chętnie kupi z kimś bilet :)
Podaj mi na nią namiary
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
pathfinder
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: pathfinder »

Od dziś aż do maja zero piwa, papierochów, jedzenia itd. Kupiłem dwie sztuki i ponownie potwierdzam chęć przejazdu autokarem.[/
Awatar użytkownika
Jovita
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jovita »

Bonjova pisze:Podaj mi na nią namiary
Nie ma problemu, odezwij sie do mnie na gg 7258683
Zolw
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Zolw »

Bilety do Wiednia na 4.06 są już w polskim Eventimie, może do Lipska też się pojawią... :whoeva: https://www.eventim.pl/index.asp?page=p ... ance=36516
She's a little runaway...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Od dziś aż do maja zero piwa, papierochów, jedzenia itd. Kupiłem dwie sztuki i ponownie potwierdzam chęć przejazdu autokarem.[/
Ok. Będzie trzeba się tym po nowym roku zając tak aby jak najwięcej osób pojechało razem a nie osobno.

Na mój stan listy mam 26 osób z Polski które kupiły bilet na Lipsk.
Nie wszystkie zapewne udadzą się we wspólną podróż, ale spora częśc deklaruje chęć wspólnego wyjazdu.
badmonika
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: badmonika »

witam,
od razu mowie, ze nie jestem wieeelkim fanem BJ...mimo to chcialabym pojechac na koncert do lipska...mam kilka plytek, ogolnie wiem co chlopaki spiewaja,ostatnio jakis koncert na dvd kupilam...i postanowilam jechac!!!

Wiem co to znaczy tak czekac i czekac....i czekac....na swojego ulubionego artyste, bo sama nie moge sie doczekac bryana adamsa w polsce!!!!To wlasnie Bryan jest u mnie na 1 miejscu, ale bon jovi tez bardzo lubie! Ostatnio tzn w czerwcu bylam na Bryanie wlasnie w Lipsku!A wczesniej w Berlinie,Pradze,Londynie,Koszycach na Słowacji, Efurcie itd....W sumie mam za soba 10 koncertow .I wiem co czujecie jako fani bedac pod scena:Djesli chodzi o Lipsk toWiem co i jak tzn jak tam dojechac itd.A mozna naprawde tanio!!!!Ja jechalam takim biletem na 5 osob od granicy w goerlitz do leipzig, bilet kosztuje 26 euro, wiec jak sie to podzieli na 5 to wychodza naprawde sumy groszowe. Zalozmy przy 5 osobach wyjdzie 5 euro w jedna strone!Liczac od granicy rzecz jasna.No ale koncert jest w niedziele to w jedna strone 5 osob jedzie za 33 euro a w druga za 26.Komfort jazdy jest oczywisce nieporownywalny z polskimi kolejami...trza sie przesiadac, ale wszytsko jest dobrze skomunikowane.Od granicy jedzie sie chyba 3-4 h.
Od dworca kolejowego do zentralstadionu jest jakies pol h drogi na piechote, wiec autobusami tez nie trzeba sie tluc.Bo se mozna spokojnie na piechotke pojsc,tym bardziej, ze bedzie maj.
Jesli chodzi o kupno biletow, to przyznam nigdy nie kupowalam przez eventim, a w sumie w niemczech bylam juz 6 czy 7 razy na Adamsie.Jesli macie kogos w niemczech wystarczy, ze przejdzie sie do ksiegarni, w ktorej maja takie machiny do biletow..a nawet w malych miescinach maja:D...i kupi bez zadnych dodatkowych oplat.Mi zawsze kupowala siostra, a potem przesylala przesylka kurierska, albo przywozila.

No nic, mam nadzieje, ze sie przydalam z moimi informacjami.:)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

dzięki za rady. Oczywiscie przydadzą się. Już wiemy, ze to daleko nie jest a i że bilet tani :)
maron21
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: maron21 »

A czy ktos wybiera sie do Gelsenkirchen? Bede tam z narzeczona, fajnie by bylo spotkac sie z innymi fanami z Polski
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Hmm ktoś się wybierał.

co do stanu osób które kupiły bilety na Lipsk to prawdopodobnie już 40 osób! Jest jeszcze sporo osób któe chcą kupić bilety i jutro to będą robiły.
kasiatko15
I Believe
I Believe

Post autor: kasiatko15 »

Haha ale będzie ekipa :]
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Nawet nie wiecie jak wszystkim zazdroszcze tego wyjazdu. Ja jeszcze nie tak dawno byłem pewien, że będę mógł się do Niemiec na koncert wybrać. Niestety plany się drastycznie zmieniły nad czym bardzo boleję bo z tego co tu czytam, będzie niezła grupka osób :(
Cóż pozostaje mi tylko nadzieja, że odłożone w realizacji marzenie, kiedyś się spełni.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
ipsumer
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: ipsumer »

Witam

1. Widzę że do Lipska jedzie spora grupa ludzi. Czy wszyscy wybierający się grupą zamierzają jechać w dzień koncertu, czy może dzień wcześniej + nocleg w Lipsku?

2. Czy wybiera się ktoś z Krakowa? W jaki sposób zamierzacie się tam dostać? Będzie jakiś zorganizowany transport z Krakowa?

3. Czy aby dostać się pod obszar pod scena (GoldCircle/FrontOfStage) wystarczy zwykły bilet np. Stehplatz Inneraum i karta BackstageJBJ zamówiona np w marcu?

4. Czy ktoś się orientuje czy będzie dodany koncert w Londynie, ale na WEMBLEY a nie na stadionie TWICKENHAM?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Lost Highway 2007 / 2008”