KONCERT: 25 Maj 2008 - Lipsk - KTO CHęTNY !!!
Moderator: Mod's Team
-
- I Believe
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Co masz zrobic ? Albo z kimś na spółke szybko do Backstage wstapić,, albo kupić bilet przez Eventim GC ewentualnie normalny.
Kliknij na flage Brytyjską po prawej stronie
Ale jak jednak wolisz po Niemiecku to:
Anrede -płec
Vorname -imię
Nachname-nazwisk
land-kraj
PLZ -kod pocztowy
E-Mail Adresse- adres maila
Eingabe wiederholen -mail jeszcze raz
Kliknij na flage Brytyjską po prawej stronie
Ale jak jednak wolisz po Niemiecku to:
Anrede -płec
Vorname -imię
Nachname-nazwisk
land-kraj
PLZ -kod pocztowy
E-Mail Adresse- adres maila
Eingabe wiederholen -mail jeszcze raz
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, o 22:23 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Ach, niektórym to fajnie - macie już bilety i jedziecie...
Jak dla mnie pół roku przed koncertem to za wcześnie, żeby się decydowac - za wiele spraw do ułożenia, przede wszystkim choc jeden dzień urlopu, a tu sprawa jest delikatna, hmm...
Może później dostanę jeszcze jakiś bilet na trybunę, przynajmniej na głowę mi nie będzie kapało w razie deszczu
Ale narobię wam jeszcze smaku: to jest obiekt, na którym odbedzie się koncert
Zentralstadion Leipzig:

A tak to wygląda na koncercie:

Jak dla mnie pół roku przed koncertem to za wcześnie, żeby się decydowac - za wiele spraw do ułożenia, przede wszystkim choc jeden dzień urlopu, a tu sprawa jest delikatna, hmm...
Ale narobię wam jeszcze smaku: to jest obiekt, na którym odbedzie się koncert
Zentralstadion Leipzig:

A tak to wygląda na koncercie:

Heh, wybila 9:00 o 9:00:10 patrze sa bilety, dorzucam 4 GC do koszyka a tu błąd, wracam znowu na strone z biletami a tam GC juz nie maAdrian pisze:bilety na Eventim idą jak burzajuż kilka sektorów wyprzedanych no i GCircle w 30 sekund poszło.
Co do kupna - stehplatz innerraum to miejsca na plycie, mozna kupic az 10, po zalogowaniu wrzuca sie do koszyka (warenkorb), pozniej wchodzi do koszyka i po kolei, zatwierdza dane (ważne by wysyłkę zmienić na world!), podaje dane z karty, potwierdza jeszcze raz calosc (trzeba zaznaczyc jednego "ptaszka" w srodku strony po lewej - jakas akceptacja regulaminu, inaczej wywali blad) no i jest koniec czyli quittung, powodzenia
She's a little runaway...
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
GA mam na plytke :> dobrze jeeeeeeeeest LEipzig Leipzig Ooooo
a te foty to z koncertu BJ
? kurde w taki mrazie ga jest znacznie dalej niz myslalem:) w stosunku do GC oczywiscie
ale mysel ze GC jesczze rzuca bo rzucili mala ilosc pewnie dzis bo tak szybko by nie poszly chociash fakt -roznica GC a GC to tylko 2,5 Euro :/
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Oj anulka, narobiłaś tymi zdjęciami większej chochoty 
To ja chciałam bardziej kameralny koncert, ale widzę, że przy mozliwościach tego stadionu nei ma na to szans
Jak idzię kupno biletów?
Jeśli chodzi o GC to zapewne jeszcze będą dostępne na ogólnej sprzedaży od 17 listopada. Nie sposób, żeby tylko jedna strona miała prawa do sprzedarzy tego typu biletów i że rozeszły się tak szybko, także relax...take it eaasyy
To ja chciałam bardziej kameralny koncert, ale widzę, że przy mozliwościach tego stadionu nei ma na to szans
Jak idzię kupno biletów?
Jeśli chodzi o GC to zapewne jeszcze będą dostępne na ogólnej sprzedaży od 17 listopada. Nie sposób, żeby tylko jedna strona miała prawa do sprzedarzy tego typu biletów i że rozeszły się tak szybko, także relax...take it eaasyy
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
-
- Have A Nice Day
Jesli chodzi o bilety.
Dzisiaj dzwonilem do Ticket pro sie zapytac sie o mozliwosc ich sprowadzenia do nas przez ich agencje ale niestety lipa.
Przed chwila wkoncu dodzwonilem sie do Shortcut i facet mi powiedzial ze widzi ze maja te bilety w systemie i zebym jeszcze wyslal maila i on sprawdzi ich dostepnosc.
Jak bede cos wiecej wiedzial to dam znac.
Dzisiaj dzwonilem do Ticket pro sie zapytac sie o mozliwosc ich sprowadzenia do nas przez ich agencje ale niestety lipa.
Przed chwila wkoncu dodzwonilem sie do Shortcut i facet mi powiedzial ze widzi ze maja te bilety w systemie i zebym jeszcze wyslal maila i on sprawdzi ich dostepnosc.
Jak bede cos wiecej wiedzial to dam znac.