No to chyba że jednak nie Lipsk, a Ebreichsdorf tydzień potem? Niewykluczone że i podróż wyszłaby taniejZolw pisze:Rozbój w biały dzień, austriakom jakoś wystarczy 10 euro na przesyłkę do Polski a niemcy muszą mieć 35![]()
KONCERT: 25 Maj 2008 - Lipsk - KTO CHęTNY !!!
Moderator: Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
-
- I Believe
Przecież jedziemy do Lipska, już postanowione?Ricky Skywalker pisze:No to chyba że jednak nie Lipsk, a Ebreichsdorf tydzień potem? Niewykluczone że i podróż wyszłaby taniejPoczekajmy jeszcze z ostateczną decyzją
Koncert w Ebreichsdorf jest 4 czerwca - w środę, poza tym nie każdy ma bliżej pod Wiedeń niż do Lipska i moim zdaniem dziwna byłaby teraz zmiana ustaleń tylko na podstawie kosztu wysyłki biletu - przy kupnie większej ilości sztuk te 35 euro ładnie się podzieli a 5-7 euro za wysyłkę czyli okolo 20zl za bilet jest już do przełknięcia...
She's a little runaway...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ricky. Nie ma kwesti koncertu tydzień późniejNo to chyba że jednak nie Lipsk, a Ebreichsdorf tydzień potem? Niewykluczone że i podróż wyszłaby taniej![]()
Nie wiem jakich masz wykładowców itp, ale jeśli miałbyś takich jak ja to nawet myśl o takim koncercie nie przeszłaby ci przez głowe.
Pozatym Ricky pomyśl przyszłościowo. Gdzie zwrócisz bilet jak się okaze że masz wtedy egzamin ? Nie wiesz jakie będa terminy, jakich bedziesz miał prowadzących itp.
25 maj to póxny termin i z nim możesz mieć jakieś problemy (może bedziesz przekładał kolosa z poniedziałek na inny termin) a Ty chcesz jeszcze później ?
Nie. Koszta można podzielić na kilka osób. A jak oblejess jakiś egzamin to zobaczysz ile Cie będzie kosztowało to przełożenie na termin zdecydowanie nie do zaakceptowania dla niektórych osób.Poczekajmy jeszcze z ostateczną decyzją
-
- Have A Nice Day
Nie kombinujmy juz z zadnymi innymi miastami. Lipsk byl ustalony na samym poczatku i niech tak zostanie.
Jeszcze jedna sprawa co do biletów. W poniedzialek zadzwnie do Ticketpro w Katowicach i sie dowiem czy bylaby mozliwosc sciagniecia biletow na BJ przez nich.. Jak juz cos bede widzial to dam znac
Lou napisała:
Jeszcze jedna sprawa co do biletów. W poniedzialek zadzwnie do Ticketpro w Katowicach i sie dowiem czy bylaby mozliwosc sciagniecia biletow na BJ przez nich.. Jak juz cos bede widzial to dam znac
Lou napisała:
No jasne ze powtorzymy !póki co piszę się z Mężem, bo jak tylko jest okazja, to chętnie powtórzymy szał z Monachium z zeszłego roku (nie Marcin??):)))
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiecie co?
Jeszcze wczoraj denerwowało mnie to iż to wszytko jest takie drogie.
Dzisiaj min dzięki Joviznie
poprzypominałem sobie koncert w Stuttgarcie 2006 roku i powiem wam...
Choćbym miął głodować przez następne pół roku to uzbieram kase i pojade do tego Lipska bo wiem, ze będzie warto.
Tym bardziej, że szykuje się spora ekipa z którą może być fajny ubaw. Można porobić filmiki z podróży, koncertu itp a potem zrobić z tego długi film aby Ci co nie pojadą (a mogliby jechac) żeby później się pókali w czoło i mówili "dlaczego nie pojechałem/am".
Jeszcze wczoraj denerwowało mnie to iż to wszytko jest takie drogie.
Dzisiaj min dzięki Joviznie
Choćbym miął głodować przez następne pół roku to uzbieram kase i pojade do tego Lipska bo wiem, ze będzie warto.
Tym bardziej, że szykuje się spora ekipa z którą może być fajny ubaw. Można porobić filmiki z podróży, koncertu itp a potem zrobić z tego długi film aby Ci co nie pojadą (a mogliby jechac) żeby później się pókali w czoło i mówili "dlaczego nie pojechałem/am".
- magda01614
- Have A Nice Day
Ja przypomniałam sobie koncert w Monachium w 2006 roku z trasy HAND... Ja już bilety kupiłam, były drogie jak cholera, ale żeby przeżyć jeszcze raz coś takiego niezapomnianego można by oddać wszystko i co najlepsze nie musiałam głodowaćAdrian pisze:Dzisiaj min dzięki Jovizniepoprzypominałem sobie koncert w Stuttgarcie 2006 roku i powiem wam...
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Zajrzałbyś na strony uniwerków, to byś za przeproszeniem nie pi****ył głupot o egzaminachAdrian pisze:Ricky. Nie ma kwesti koncertu tydzień późniejNo to chyba że jednak nie Lipsk, a Ebreichsdorf tydzień potem? Niewykluczone że i podróż wyszłaby taniej![]()
Takiej opcji nie ma dlatego że wśród chętnych jest sporo studentów a nikt przy zdrowych zmysłach nie kupi biletu na koncert w którzy może się odbyć w tym samym dniu co twój egzamin/ ew kolokwium zaliczeniowe.
Nie wiem jakich masz wykładowców itp, ale jeśli miałbyś takich jak ja to nawet myśl o takim koncercie nie przeszłaby ci przez głowe.
Pozatym Ricky pomyśl przyszłościowo. Gdzie zwrócisz bilet jak się okaze że masz wtedy egzamin ? Nie wiesz jakie będa terminy, jakich bedziesz miał prowadzących itp.
25 maj to póxny termin i z nim możesz mieć jakieś problemy (może bedziesz przekładał kolosa z poniedziałek na inny termin) a Ty chcesz jeszcze później ?Nie. Koszta można podzielić na kilka osób. A jak oblejess jakiś egzamin to zobaczysz ile Cie będzie kosztowało to przełożenie na termin zdecydowanie nie do zaakceptowania dla niektórych osób.Poczekajmy jeszcze z ostateczną decyzją
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
UŚ - egzaminacyjna sesja letnia 09.06.2008 - 29.06.2008
UWroc - Sesja egzaminacyjna 24.06.2008-04.07.2008
KUL - 6 - 25 czerwca 2008 r.
UJ - od 16 czerwca 2008 roku do 29 czerwca 2008 roku
UAM - od 16 czerwca do 30 czerwca 2008 r.
Wybacz że nie sprawdziłem innych (strona UW chwilowo nie działa), ale oprócz KULu sesja zaczyna się najwcześniej 5 dni po Ebreichsdorf. Zdążysz wrócić
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, o 13:01 przez Ricky Skywalker, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A kolosy zaliczeniowe ? A przygotowanie do egzaminów ? Ja nie chce przez koncert zawalić sobie jakiś egzaminów.Zajrzałbyś na strony uniwerków, to byś za przeproszeniem nie pi****ył głupot o egzaminach![]()
Rok temu koncert był 27go w sobote, do domu wróciłem 28 o 21wszej. 29tego miałem KOLOKWIUM ZALICZENIOWE które było cholerne trudne a nie dało się go przełożyć na inny termin i dostałem z niego ledwo co 3+. Nie będe pisał co mi zawaliło to iż dostałem tylko 3+ bo warto było, ale jeśli można czegoś ominąć to po co wpychać się znowu w niewygodny termin.
Taa. Zdążę wrócić i nauczyć się na 3 egzaminy które zapewne będę miał na samym początku sesji dzień po dniu. Wiesz nie chce aby moja podróż do Lipska i z powrotem wyglądała tak jak w Stuttgarcie gdzie musiałem się uczyć.Wybacz że nie sprawdziłem innych (strona UW chwilowo nie działa), ale oprócz KULu sesja zaczyna się najwcześniej 5 dni po Ebreichsdorf. Zdążysz wrócić
Chce się bawić a nie myśleć o kolosie zaliczeniowym itp
Zresztą tak jak mówię. Jesteś ryzykant i żałujesz te 15 zł dać więcej za wysyłkę - OK Twoja sprawa i jedź gdzie chcesz. Niektóre osoby które się do mnie zgłaszały nie są chętne na takie ryzyko i dlatego nic nie zmieniamy. Jeśli pojedziesz z nami to bedzie miło bo znam Cię osobiście iwiesz że może być wspólnie kupa zabawy (zloty, sylwester itp). Wybierzesz inny termin to szkoda.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, o 13:02 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Generalnie nie chcę się wyłamywać, wolę pojechać (jeśli w ogóle mi się to uda) z większą grupą, bo jak mówisz, może być fajna zabawa. Po prostu proponowałem spokój, przejrzenie cen, a nie bieg na "hurrra". No offense ol' buddy