Zolw pisze:Już widzę te "First Farewell Tour" w 2010, w 2013 "Second Farewell Tour" a w 2016 "Goodbye Tour"
A w 2022 dobra oferta (czyt. kupa kasy ) i znowu tournee
Haha, kasy nigdy za wiele , tylko widzisz myśle, że takim tempem jak sie Jonowi głos niszczy to w 2022 roku ledwo co będzie mógł zaśpiewać Lost Highway
Zolw pisze:Ja tam wybieram się do Wiednia lub Lipska
Ja do Hamburga:)
Zolw pisze:A tak z innej beczki gdzie u nas i kiedy będzie można dostać DVD Lost Highway?
16 listopada, w sklepach internetowych np. www.fan.pl i podobo w empiku tez ma być, ale nie jestem pewna na 100%
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
magda01614 pisze:Haha, kasy nigdy za wiele , tylko widzisz myśle, że takim tempem jak sie Jonowi głos niszczy to w 2022 roku ledwo co będzie mógł zaśpiewać Lost Highway
Najwyzej Richie go zastąpi
magda01614 pisze:16 listopada, w sklepach internetowych np. www.fan.pl i podobno w empiku tez ma być, ale nie jestem pewna na 100%
No wlasnie widzę w fan.pl tylko z datą 23 listopad... W innych sklepach typu merlin, vivid, stereo, empik ani widu ani słychu...
rockfanka pisze:jak ja bym chciała jechać na koncert, chociaż jeden
To czemu nie pojedziesz ?
The clouds are breakin',
Witam Jestem tu nowa więc po pierwsze chciałam się przywitać <dygnięcie> . Rozumiem doskonale rockfankę bo także chciałabym całym sercem pojechać na koncert do Niemiec, ale obawiam się, że zanim uzbieram pieniądze to biletów już dawno nie będzie . Ech...niby to "tylko" pieniądze, a jednak...
A mnie sie wydaje, że przesadzacie, kupując bilety pół roku(!) przed koncertem. Może te najlepsze będą wyprzedane, ale coś mi się wydaje, że jeszcze kilka dni przed koncertem w maju będzie można kupic bilet. Będą to kiepskie miejsca, ale w końcu muzykę słychac wszędzie, a że Jona nie widac - jak powtarzają tu niektórzy do znudzenia: najważniejsza jest muzyka, a nie to, żeby się wpatrywac w Jaśka...
Jeśli ktoś nie ma pieniędzy, to nie jest to powód do rozpaczy. Bilety na pewno będą dostępne jeszcze do maja. Zapewne będą to miejsca gdzieś z tyłu na trybunach, ale to nadal koncert Bon Jovi
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Jeśli ktoś nie ma pieniędzy, to nie jest to powód do rozpaczy. Bilety na pewno będą dostępne jeszcze do maja. Zapewne będą to miejsca gdzieś z tyłu na trybunach, ale to nadal koncert Bon Jovi
Hmm jak kupowałem bilety na Stuttgart 2006 to kupiłem je jakoś na 3 miesiące przed nim. Były tylko i wyłącznie bilety na Stuttgart reszta już sie dawno rozeszła.
Sądząc po obecnym popycie na bilety Bon Jovi to sadze że szybko się rozejdą bileciki.
rockfanka pisze:może dlatego, że mam TYLKO 15 lat i jestem uzależniona finansowo od rodziców???
Ja też mam 15 lat i mnie puścili, jednak nie wiem jakby było gdyby mój tata akurat nie jechał do Hamburga... Tak to mnie podwiezie No a na bilety to sama musiałam sobie uzbierać
Adrian pisze:Sądząc po obecnym popycie na bilety Bon Jovi to sadze że szybko się rozejdą bileciki.
No właśnie, więcej fanów BJ się uzbierało?
The clouds are breakin',
Moonshine pisze:Wybrałbym się na koncert ,gdyby do nas przyjechali.
Wybrałaby się pewnie każdy
The clouds are breakin',