Widze, ze można Ci dopisać do listy chętnych na wycieczkę autokarem na koncert Bon JoviTiaa, i za 20 lat będziesz sobie pluć w brodę, że mogłaś wydać 100 czy 200 zł więcej na podróż i być na koncercie BJ w Bratysławie, jak była możliwość, a potem już w ogóle nie było na to szansy. Trzeba chwytać nadarzające się okazje, bo potem często okazuje się, że się spóźniliśmy...
LH Tour 2007
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
TiaaAdrian pisze:Widze, ze można Ci dopisać do listy chętnych na wycieczkę autokarem na koncert Bon Jovi
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
Nom. Grupka chętnych jest coraz większa.TiaaBratysława, Wiedeń, Praga, w ostateczności nawet Monachium - jeśli nie będzie koncertu w Polsce, jadę na pewno i liczę na większą grupę
Tylko wiesz równie dobrze mógłbym marzyć o tym, aby zagrali u mnie na chacie. Nie stawiam sobie jednak nierealnych żądań typu "albo grają w moim pokoju, albo nie pójdę na ich koncert".Ricky mysle ze wiesz dobrze o co tu chodziczy nie chcielibyscie uslyszec "How are you Poland?" ? Bo ja tak.
Szansa na koncert w Polsce jest, ale stawianie tego tak okazuje, ze nie zależy wam na zobaczeniu Bon Jovi tylko na tym aby przyjechali do nas.
Często podyktowane jest to zapewne Polską mentalnością "po co ruszyć tyłek jak to oni mogą do nas przyjechać".
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Co do tego autokaru to proponowałabym wam rezerwacje w tanich liniach lotniczych. Ciężko będzie uzbierać cały autokar ludzi tak, aby to się w miarę dobrze kalkulowało. Rezerwacje grupowe w TLL są już nawet od 8 osób. Do Dortmundu 10 osób może wylecieć nawet za 700 PLN a przy większej liczbie ludzi oferują oczywiście jakieś zniżki. Chyba bardziej się opłaca, co? Nie mówiąc już o tym, że czas podróży jest o wiele krótszy.Widze, ze można Ci dopisać do listy chętnych na wycieczkę autokarem na koncert Bon Jov
Ricardo, na razie mogę powiedzieć tyle, że koncert bardzo blisko Wiednia (Ebreichsdorf )planowany jest na ok. 4 czerwca.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tutaj akurat sie mylisz. Przyklad - bylem na BJ w Manchesterze. Spalem na dworcu
i nie zaluje bo bylo swietnie. I wcale nie uwazam tego za tak nierealne jak koncert w moim pokoju
Z calym szacunkiem dla sasiadow - to my powinnismy dostac ten koncert pierwsi a nie np Slowacja czy Czechy. Nie zrozumcie mnie zle 
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Mówisz o 700 PLN za osobę czy za grupę?jovizna pisze:Rezerwacje grupowe w TLL są już nawet od 8 osób. Do Dortmundu 10 osób może wylecieć nawet za 700 PLN a przy większej liczbie ludzi oferują oczywiście jakieś zniżki. Chyba bardziej się opłaca, co?
Za 700 zł to ja pierwszą klasą na bahamy mógłbym polecieć xDMówisz o 700 PLN za osobę czy za grupę?
No ok.Jesli chodzi o wyjazd wieksza grupa na koncert to ja jestem chetny.
Zapewne tak. Wszystko można ustalić jak będzie już wiadomo co i jak.Chyba bardziej się opłaca, co? Nie mówiąc już o tym, że czas podróży jest o wiele krótszy.![]()
Na dzień dzisiejszy mam 10ciu chętnych wiec nie jest źle. A jak już będzie więcej wiadomo da się ogłoszenie i myślę, ze się znajdzie jeszcze większe grono.
- magda01614
- Have A Nice Day
No trzeba chwytać, oczywiście, ale nie wolałbyś w Polsce?Ricky Skywalker pisze:Trzeba chwytać nadarzające się okazje, bo potem często okazuje się, że się spóźniliśmy...
Jeśli nie ma koncertu w Polsce, to możecie doliczyć jeszcze mnieAdrian pisze:Na dzień dzisiejszy mam 10ciu chętnych wiec nie jest źle.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
The clouds are breakin',
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Aż tak na głowę jeszcze nie upadłam.Oczywiście, że mówię o cenie za całą 10-osobową grupę, ale jest to cena za przelot w jedną stronę. Jeśli ma się konkretną datę i listę osób, to można złapać dobrą promocję na parę miesięcy przed wylotem.Ricky Skywalker pisze:
Mówisz o 700 PLN za osobę czy za grupę?
Nie no nie wierzę, to my mamy aż tylu fanów?Na dzień dzisiejszy mam 10ciu chętnych wiec nie jest źle

Tak! Pewnie, że wszyscy wolelibyśmy w Polsce i nie trzeba zadawać tego pytania tysiąc razy. Niestety nie otrzymaliśmy jeszcze tej szansy i nikt z nas nie wie kiedy ewentualnie taki koncert miałby szansę się odbyć, więc zamiast wiecznie smęcić i marudzić o trudnym żywocie polskiego fana zdecydujcie się czego tak naprawdę chcecie.No trzeba chwytać, oczywiście, ale nie wolałbyś w Polsce?
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
No czyli wyszłoby tak, jak sądziłem. 700 : 10 = 70; zaokrąglmy to nawet mało optymistycznie do 100, pomnóżmy x2, mamy 200 zł za przelot, do tego ok. 150 zł bilet i 150 zł pamiątki i wyżywieniejovizna pisze:Aż tak na głowę jeszcze nie upadłam.Oczywiście, że mówię o cenie za całą 10-osobową grupę, ale jest to cena za przelot w jedną stronę. Jeśli ma się konkretną datę i listę osób, to można złapać dobrą promocję na parę miesięcy przed wylotem.Ricky Skywalker pisze:
Mówisz o 700 PLN za osobę czy za grupę?
- magda01614
- Have A Nice Day
A nocleg na dworcuRicky Skywalker pisze:No czyli wyszłoby tak, jak sądziłem. 700 : 10 = 70; zaokrąglmy to nawet mało optymistycznie do 100, pomnóżmy x2, mamy 200 zł za przelot, do tego ok. 150 zł bilet i 150 zł pamiątki i wyżywienie Damy radę
A czego mamy chcieć więcej? Jeśli omijają Polskę dalekim łukiem, to trzeba zadowolić się koncertem w Wiedniu. Polski fan ma rzeczywiście bardzo trudny żywotjovizna pisze:więc zamiast wiecznie smęcić i marudzić o trudnym żywocie polskiego fana zdecydujcie się czego tak naprawdę chcecie.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
The clouds are breakin',
The clouds are breakin',
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Jeśli już, to na lotnisku. I zwykle jest czyściej niż na kolei, i wygodniej, bo mają specjalne miejsca na oczekujących na samolot, i lepsza ochrona... przynajmniej to mogę powiedzieć z obserwacji włoskich dworców i lotnisk, w Austrii czy Niemczech pewnie jest podobnie.magda01614 pisze:A nocleg na dworcu![]()
A mam jeszcze jedną opcję - wynajmniemy sobie jeden pokój na 10 osób w jakimś tanim hoteliku i rozłożymy się tam w śpiworach