Myślę, że będziecie się długo zastanawiać zanim odpowiecie Gdybyście spotkali Jona, albo kogoś innego z zespołu i moglibyście zadać tylko jedno pytanie, jak ono by brzmiało??
chyba jednak do Jona ale o co bym spytał to nie wiem...może na temat jego zainteresowań muzycznych i czy wolałby aby zespół szedł dalej w kierunku country, czy może chciałby nagrać w przyszłości hard rockowe dzieło,( tylko nie typu HAND )
Anka29 pisze:KIEDY KONCERT W POLSCE???
zastanawiałam się jakieś pół sekundy
Też bym zadała takie pytanie
Albo do Jona:
Co robi, że ma takie okropnie białe i proste ząbki
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Do Richiego - ile ćwiczy że mu tak palce same chodzą.
(gdybym mógł to dopytywałbym się czy przed każdym koncertem czy regularnie czy rzadko itd....). Bardzo mnie to interesuje.
Jon: Dlaczego zmieniłeś fryzurę? I kiedy zagrasz z zespołem koncert w naszym kraju???
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
skoro wszyscy spytaliby już wcześniej o koncert w Polsce, to ja egoistycznie pomyślałabym o swojej przyszłości i spytała Jona, czy czasem nie potrzebuje opiekunki do dzieci - zaoferowałabym oczywiście swoją pomoc Byłoby bliżej na koncerty
KM pisze:spytała Jona, czy czasem nie potrzebuje opiekunki do dzieci - zaoferowałabym oczywiście swoją pomoc
Heh, fajny pomysł
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
ja bym sie zapytał czy mnie adoptuje, albo czy mogę sie z jego córką ten teges wiecie co mam na mysli hehe a nie tam koncert w polsce , wtedy to bym miał od groma koncertów