Lost Highway Teledysk

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

monjovi pisze:Na mnie zrobił dobre wrażenie ;p Fajny prosty taki dla ludzi. Nie ma żadnych tandetnych historyjek np. o miłosci, on kocha ją tamta kocha innego itd. Jest okej. Mniej wiecej czegos takiego sie spodziewałam.
Tandetnych historyjek? Ja np. wolę, gdy teledysk o czymś opowiada, ukazuje jakąś historię, "opowiadanie". Czasem dzięki teledyskowi można zrozumieć przesłanie piosenki.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

No owszem zgadzam sie;p ale są one niektore hm.. wedlug mnie oczywiscie tanetne jakbym telenowele oglądała;p nie mówie tutaj konkretnie o BJ;p ale teledysk LH mi sie podoba.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Czy nie masz przypadkiem na myśli Misunderstood ? :P
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: alexz123 »

Teledysk jest całkiem dobry, ale byłby lepszy gdyby piosenka była inna. Np. teledyski do It's my life cz Have a nice day były odjechane, a ten jest trochę nudnawy i bez polotu. Ale wszyscy fani BJ jakoś to przeżyją, nie?? ;)
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...

Tell me who I got to be
To make you a part of me...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Teledysk bez rewelacji, ale ...
zrobi to co ma zrobić. Trafi do publiki Country & Starzy fai rocka/country.
Adresaci tacy fani muzyki spod WDOAlive.
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Tak miedzy innymi Misunderstood i jeszcze by sie kilka znalazło;p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Trafi do publiki Country & Starzy fai rocka/country.
Adresaci tacy fani muzyki spod WDOAlive.
Za przeproszeniem.. chyba kpisz. WDOAL ma może rzeczywiście coś wspólnego z Country (poporstu "czysty" amerykanski rock) w przeciwieństwie do tych popłuczyn. To dwie rózne piosenki i raczej zupełnie inni odbiorcy/słuchacze.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Za przeproszeniem.. chyba kpisz. WDOAL ma może rzeczywiście coś wspólnego z Country (poporstu "czysty" amerykanski rock) w przeciwieństwie do tych popłuczyn. To dwie rózne piosenki i raczej zupełnie inni odbiorcy/słuchacze.
1. Nie kpie
2. 2 rózne piosenki ale zbliżone typem. Tak jak IMLife i OLCigarette mają zbliżony klimat tak WDOA i LHighway. Nie jest to identyczny typ pioenki, ale zbliżony.
3.A ja Ci mówie, że trafi do tych odbiorców. Co więcej pojawi się na Billboard Adults.
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

1. Nie kpie
Ciesze się niezmiernie z tego faktu :)
2. 2 rózne piosenki ale zbliżone typem. Tak jak IMLife i OLCigarette mają zbliżony klimat tak WDOA i LHighway. Nie jest to identyczny typ pioenki, ale zbliżony.
Proponuje przesłuchac obydwie, jedna po drugiej|Najlepiej oglądając przy tym teledysk (jesteśmy w temacie o teledysku, więc... :P )
P.S To ja pujdę dalej: IML jest zbliżone do These Days bo to rockowe klimaty. (tu nawet nie trzeba oglądać clipu.
3.A ja Ci mówie, że trafi do tych odbiorców. Co więcej pojawi się na Billboard Adults.
1. To sie przekonamy, bo do mnie i do dwóch moich kolegów nie trafiło. Może to zbieg okoliczności ?

2. Billboard adults to podejrzewam jakaś (stosunkowo) nowość, więc wyjaśnij mi swoj argument?
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

A zauważyliście wogóle jak Jon sie postarzał? Oglądałam sobie teledyski z płyty Crush i Bounce, to na LH, wygląda zupełnie inaczej, a to w koncu tylko pare lat...

Aha, i jeszcze jedno: Jon na teledysku MAM, też się różni wyglądem w porównaniu z LH, nie wiem, czy inny go fryzjer czesał, czy co. Przyglądnijcie sie dokładnie....

To są tylko moje spostrzeżenia, wy możecie tego nie zauważyć:P
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tego typu tematy aż mnie gryzą, ale fakt. W koncu chłop ma 45 lat?
Może już nie robi liftingów :P Swoją drogą oglądając niektóre wywiady i koncerty odnosze wrażenie, ze Jon pod koniec lat 90tych wyglądał starzej niż na Crush czy Bounce? Odnosi ktos jeszcze takie wrazenie.
Kurde koniec, nie poruszam takich tematów :P
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

No fakt, ma juz chłop 45 lat i nawet on nic na to nie poradzi:D Ale szczerze mówiąc lepiej wyglądał jak miał 40-stkę:P
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Może poprostu pogodził się z myślą, że nie ma już 30'stki tylko pod 50'siątką jest :].
Teledysk fajny. Nie jest zły i też nie jest jakiś wspaniały ;). Po za tym za mało Rycha ;].
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: alexz123 »

A nawiązując do tematu to IML jest zbliżona klimatem do Have a nice day, chociaż teledyski są całkiem inne...
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...

Tell me who I got to be
To make you a part of me...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

P.S To ja pujdę dalej: IML jest zbliżone do These Days bo to rockowe klimaty. (tu nawet nie trzeba oglądać clipu.
No właśnie Tdays a IML to zupenie inny typ piosenki rockowej a WDOA i LHighway to zbliżony typ.
1. To sie przekonamy, bo do mnie i do dwóch moich kolegów nie trafiło. Może to zbieg okoliczności ?
No, ale to nie do Ciebie ma trafić tylko do fanów muzyki z pogranicza Rock/Country takie jak np WDOA . Ci ludzie to przedział wiekowy głównie 30-50 lat.

(chodzi mi o taki przedział wiekowy i z tego przedziału fani takiej rock&countrowej muzyki)
2. Billboard adults to podejrzewam jakaś (stosunkowo) nowość, więc wyjaśnij mi swoj argument?
Billboard Adults to lista dla dorosłych.
A zauważyliście wogóle jak Jon sie postarzał? Oglądałam sobie teledyski z płyty Crush i Bounce, to na LH, wygląda zupełnie inaczej, a to w koncu tylko pare lat...
Hmmm.... Ludzie zmieniają się z dnia na dzień a co dopiero przez 7 lat :) Ja mam swoje fotki z pół roku temu i wyglądam o wiele inaczej :)
Aha, i jeszcze jedno: Jon na teledysku MAM, też się różni wyglądem w porównaniu z LH, nie wiem, czy inny go fryzjer czesał, czy co. Przyglądnijcie sie dokładnie....
Włosy mu urosły.
Tego typu tematy aż mnie gryzą, ale fakt. W koncu chłop ma 45 lat?
Może już nie robi liftingów :P Swoją drogą oglądając niektóre wywiady i koncerty odnosze wrażenie, ze Jon pod koniec lat 90tych wyglądał starzej niż na Crush czy Bounce? Odnosi ktos jeszcze takie wrazenie.
Kurde koniec, nie poruszam takich tematów :P
Destination Anywhere -> Ewidentnie wtedy zrobił sobie lifting. Skóra jest bardzo naciągnięta. Teraz na LHighway widać, że się starzeje chłop.
Normalna sprawa.

Zauważyliście w teledysku fragment jak Joń śpiewa "getting clearer" na samym początku (od 00:19 do 00:21) jak Ryśiek się świetnie rusza ? Tak jakby słuchał piosenki Hip Hopowej :)
Ten teledysk mógł powstać tylko dla tego fragmentu :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”