Ja dlugo o tym myslalem i jest to " If I was your mother" , a to dlatego że wyzwala to ze mnie najwięcej pozytywno energicznych emocji, a wybór nie był łatwy
najlepszy kawalek bj
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
najlepszy kawalek bj
Moze to glupi temat, bo pewnie wiele razy juz byl , no ale proszę jeszcze raz. Jaki jest wg was najlepsz piosenka bj.
Ja dlugo o tym myslalem i jest to " If I was your mother" , a to dlatego że wyzwala to ze mnie najwięcej pozytywno energicznych emocji, a wybór nie był łatwy
Hejka! Dopiero od dziś mam neta i już do was wpadam! Dla mnie temat jest nowy, choć słucham BJ od 7 lat. Większość ich piosenek przypadła mi do gustu, ale moją ulubioną jest zdecydowanie "I am", bo zawsze podnosi mnie na duchu 
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Hm.. długo sie nie musiałam zastanawiac jak dla mnie I'll be there for you.
Wszystko sie od niej zaczęło
Wszystko sie od niej zaczęło
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
10 najlepszych to żaden problem.
Jeden - duży problem, bo co tydzień podałbym inny
Make A Memory/I Am
MAM - chyba najbardziej dopracowana piosenka BJ, obserwowaliśmy jak była "szlifowana" i upiększana, aż do albumowej wersji z genialnym zakończeniem. Chociaż po usłyszeniu dema można było pomyśleć że to kolejny materiał na dosyć dobrą balladę jakich wiele choćby na Bounce.
Poza tym Jon w tej piosence bezsprzecznie wymiata.
I Am to świetna kompozycja i bardzo dobre wykonanie (tylko Jon na końcu brzydko jęczy).
Any Other Day raczej nie - to świetny materiał, ale "konstrukcyjnie" trochę banalne.
Jeden - duży problem, bo co tydzień podałbym inny
Make A Memory/I Am
MAM - chyba najbardziej dopracowana piosenka BJ, obserwowaliśmy jak była "szlifowana" i upiększana, aż do albumowej wersji z genialnym zakończeniem. Chociaż po usłyszeniu dema można było pomyśleć że to kolejny materiał na dosyć dobrą balladę jakich wiele choćby na Bounce.
Poza tym Jon w tej piosence bezsprzecznie wymiata.
I Am to świetna kompozycja i bardzo dobre wykonanie (tylko Jon na końcu brzydko jęczy).
Any Other Day raczej nie - to świetny materiał, ale "konstrukcyjnie" trochę banalne.
Ostatnio zmieniony 2 września 2007, o 10:56 przez Grzesiek, łącznie zmieniany 1 raz.
- maDZia_14323
- Keep The Faith