Generalnie to nie ma wioski, więc jest OK.
Lost Highway Teledysk
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Właśnie obejrzałam. Piosenki nie lubię, ale teledysk nawet mi pasuje.
Ale najwiekszym fanem tego teledysku został natychmiast mój piecioletni syn, pokrzykujący sobie: hej, hej i zachwycający się samochodami i motorami.
Ale najwiekszym fanem tego teledysku został natychmiast mój piecioletni syn, pokrzykujący sobie: hej, hej i zachwycający się samochodami i motorami.
These open arms will wait for you
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Teledysk dodaje piosence jeszcze więcej z klimatu country. Takie było zamierzenie, więc ok. Samą piosenkę lubię średnio (choć przyznam, że ostatnio częściej jej słucham), a teledysk...może być. Ale szczerze mówiąc nie wywołał u mnie silnie pozytywnych wrażeń. Chyba jest zbyt banalny. Dużo bardziej podobał mi się klip do MAM. LH przy nim jest "historyjką" o niczym.
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zgadzam sie ze teledysk jest prosty , ale cala piosenka jest taka wiec nie ma sie co dziwic. Glowny watek z samochodem jest troche smieszny , oczywiscie standart usmiech Jona na koniec . Dla mnie teledysk slaby , slaba piosenka , jedyny plus to to ze jest w stylu country tak jak cala piosenka .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
No i mamy pierwszy teledyk od 7 lAT który nie skupia się TAK mocno na wizerunku muzyków
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NIESAMOWITE lol. Duży plus, ze nie ma tu tego wszendobylskiego pedalstwa, stroszenia zębów, powierzchownych uśmiehów i włosów na wietrze z wiatraka.
A tak serio.. hmm to co napsialem wcześniej też jest "serio"
Prosty teledysk (prosty nieznaczy oczywiście zły). Duży plus to , że ma jakiś klimat (podobnie jak YWTMAM). Staram sie mowić dość objektywnie ale LH nie lubie i jest dosć słabą piosenką. Poleci troche w raido i zniknie jeszcze szybciej, a z BJ beda się dalej kpić. Jak na popowy teledysk jest bardzo dobry. To jednak nie są wg. mnie standardy dla takiego zespołu ('takiego' tzn tego, który kiedyś tworzył świetną muzykę rockową). Ale w sumue oni błaznują od ładnych kilku lat wiec sie przyzwyczajam. Niestety bez renomy jaką wyrobili sobie kiedyś, dziś byliby raczej niczym z taką muzyką jak poprostu jednym z wielu pseudopopwych, pseudorockowych, pseudocountrowych zepolików amerykańskich, które same nie wiedza co grają byeleby zarobić.
Jełśi chodzi o jakies konkretne moje prywatne "wonty".
-Ten samochód wydaj sie byc troche zbyt wyeksponowany.. jakby chceli "coś" zareklamować?
- Sambora siedzi na poczatku pod tą sceną jak jakiś sesyjny "pachołek".
-Dalej denerwuje mnie pomijanie basity w teledykach. Odnosze wrażenie, ze jego "obecność" ogranicza swobode kamery, takie to sztuczne troche.. jakby robili specjalnie ujęcia, zeby go nie uchwycić. (hehe w sumie to zawsze mozna go wywalic na potrzeby danego ujęcia,a le jakby to wyglądało, ze raz tu siedzi [pokazują jego plecy oczywiście] a na drugim ujęciu to miejsce jest puste)
-Brak konkretnego pomysłu pomysłu mimo iż stworzono klimat

A tak serio.. hmm to co napsialem wcześniej też jest "serio"
Jełśi chodzi o jakies konkretne moje prywatne "wonty".
-Ten samochód wydaj sie byc troche zbyt wyeksponowany.. jakby chceli "coś" zareklamować?
- Sambora siedzi na poczatku pod tą sceną jak jakiś sesyjny "pachołek".
-Dalej denerwuje mnie pomijanie basity w teledykach. Odnosze wrażenie, ze jego "obecność" ogranicza swobode kamery, takie to sztuczne troche.. jakby robili specjalnie ujęcia, zeby go nie uchwycić. (hehe w sumie to zawsze mozna go wywalic na potrzeby danego ujęcia,a le jakby to wyglądało, ze raz tu siedzi [pokazują jego plecy oczywiście] a na drugim ujęciu to miejsce jest puste)
-Brak konkretnego pomysłu pomysłu mimo iż stworzono klimat
Ostatnio zmieniony 1 września 2007, o 13:46 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- magda01614
- Have A Nice Day
A mi sie teledysk i piosenka podoba :D Tak sie jakoś na niego uwzieliście :) Grają już grubo ponad 20 lat, i trudno też, żeby przez tyle lat wymyślali super, genialne piosenki. Piosenka miła dla ucha, teledysk fajny do obejrzenia :) Nic dodać nic ująć ;)
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
-
- Have A Nice Day
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Na mnie zrobił dobre wrażenie ;p Fajny prosty taki dla ludzi. Nie ma żadnych tandetnych historyjek np. o miłosci, on kocha ją tamta kocha innego itd. Jest okej. Mniej wiecej czegos takiego sie spodziewałam.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Nie wiedziałam czego mi brakuje...i wreszcie eureka! pod koniec teledysku zanim pojawiaja sie te wszystkie ludziki, jak zwykle mamy ujęcie ślicznej buźki Jona i co? i nie ma słynnego usmiechu? Nie do pomyślenia!!
- magda01614
- Have A Nice Day
Uśmiech JBJ pojawiał się zawsze i teraz nagle... bez niego teledysk jest troche nudny, nie zmienia to jednak faktu, że z nim też byłby nudny
Jak dla mnie w tym klipie za mało jest Richiego, a bez niego jest troche ponuro
Piosenka jest nudnawa, ale jak na tytułową piosenkę z płyty to może być... 

Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
- maDZia_14323
- Keep The Faith