Lost Highway Teledysk
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
To daremnego masz kolegeJutro będzie na 200 % wiem od Adriana więc to pewne jak to że jutro będzie świecić słońce hehe
Co do teledysku to powiem, e podana była informacja o 21.08, ale teraz nic nie słychać poza tym, że reżyserem jest PODOBNO (Bartek do Ciebie) brat JOna czyli osoba odpowiedzialna za teledysk do "Who Says You Can't Go Home" nagrodzony pierwszą nagrodą Country dla Bon Jovi - CMA Awards.
Adrian pisze:Premiera teledysku został najprawdopodobniej przeniesiona na pierwszy tydzień Września. Dlaczego ? Niemcy znowu zawalili (jak w przypadku Box-setu) i premiere singla musiano przenieść na 21 września.
Przed 21 września teledysk powinien ujrzeć światło dzienne.
Możesz sprecyzować, o co chodzi z tym "zawaleniem" ? Nie każdy jest wtajemniczony w sprawę box- setu.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiesz teraz to moge sobie poczekać, ale jaki ja byłem wnerwiony kiedy czekałem na box-set a tutaj przesuneli o tydzień. Później jeszcze bardziej się wnerwiłem jak w poniedziałek była premiera a ja specjalnie poszedłem dzień wcześniej do sklepu i sprzedawca pomachał mi 1dnym egzemplarzem przed nosem mówiąc, że wszystkie już sprzedane a ten jest zamówiony. TYDZIEN więcej czekałem na Box-set 
Ale warto było
[ Dodano: 2007-08-30, 18:09 ]
Teledysk już jest dostępny
[ Dodano: 2007-08-30, 18:11 ]
CO więcej oceny dotyczące teledysku są hmmm rewelacyjne ...
Zobaczymy co to im wyszło.
[ Dodano: 2007-08-30, 20:05 ]
http://www.viva.tv/Stars/ArticleDetail/id/1439943
Sami możecie zobaczyć efekty..
Teledysk fajny. Może być. Lekki i przyjemny.

Ale warto było
[ Dodano: 2007-08-30, 18:09 ]
Teledysk już jest dostępny
[ Dodano: 2007-08-30, 18:11 ]
CO więcej oceny dotyczące teledysku są hmmm rewelacyjne ...
Zobaczymy co to im wyszło.
[ Dodano: 2007-08-30, 20:05 ]
http://www.viva.tv/Stars/ArticleDetail/id/1439943
Sami możecie zobaczyć efekty..
Teledysk fajny. Może być. Lekki i przyjemny.
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Teledysk fajny.Widac caly zespol,motory,fajne samochody,Rysiek nawet na pijaka nie wyglada
Nawet zlapalem sie na tym ze mi noga podrygiwala ( o zgrozo!).Jedyny minus to to ,ze podczas solowki w wiekoszosci pokazuja Jona a nie Ryszarda-wkoncu to on ja wykonuje,no ale nie mozna miec wszystkiego.Gdyby nie slowa "Say goodbye to yesterday" moglbym to i ogladac i sluchac.