Ktoś powiedział że Jon jest ciulem!!!!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
bartekbb23

Ktoś powiedział że Jon jest ciulem!!!!

Post autor: bartekbb23 »

Czytałem ostatnio na jakimś portalu, że jakaś sławna osobistość ze świata show biznesu nazwała Jona ciulem!!! Chyba była to Paris Hilton ale nie jestem do końca pewien. Może wie ktoś coś więcej na ten temat, bo mnie to strasznie poruszyło i czuje sie obrażony i w ogóle, myślę że wielu z was też. Co wy na to??!!!
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Czytałem ostatnio na jakimś portalu, że jakaś sławna osobistość ze świata show biznesu nazwała Jona ciulem!!!
...co za sensacja, a jutro Jon wydaje solowy album !!

Nie wiem dlaczego tak Cie to dotknęło ? :P

PO drugie nie przejmowałbym się wypowiedziami tej próżnej i pi&%$#tej pseudogwiazdeczki, która utrzymuje się "na fali" jedynie dzięki nazwisku, szumowi i skandalom jakie robi wokół siebie.
Dla mnie akurat ta "kobieta" jest największym dnem w całym tym "show biznesie" ;]
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Angie_:PP
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Angie_:PP »

Prris Hiilton to walnięta idiotka. Jon to gwiazda. Miliony fanek na całym świecie do niego wzdychają. On nie potrzebuje robić wokół siebie zamieszania żeby o nim mówiono. I umie śpiewać !! :P Założe sie że Paris mu zazdrości (wiem co mówię, wygrałam jej album xD ;) ) Jon po prostu jest. I to sie liczy. A nie opinia jakiejś głupiej farbowanej silikonowej gwiazdki z okładki. I to wystarcza wszystkim fanom Jona.
Hear Me When I'm Say
I'm Gonna Live My Life
Everyday!!!
Awatar użytkownika
Misiek
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Misiek »

Jeśli to powiedziała Pariska... to kto by się tym przejmował?! :PPP Drugiej tak pustej istoty w show biznesie chyba nie ma.
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Misiek pisze:Jeśli to powiedziała Pariska... to kto by się tym przejmował?! Drugiej tak pustej istoty w show biznesie chyba nie ma.
A Mandarynka :D ? ;)

A tak na poważnie ... Paris ... gdyby ona w 5% procentach osiągneła to co Bon Jovi to by mogła się wypowiadać ;)
Nie znam istotki ,ale zachowuję się ....hmm.
Ma parcie na szkło w końcu jakoś show musi w okól siebie zrobić prawda??
Najlepszy sposób to powiedzieć coś takiego i to jeszcze na taka osobistośc jak Jon
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Gdyby to powiedział ktoś "poważny" można byłoby się tym przejmować, a tak - no to cóż... Można się pośmiać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”