Rezygnacja

Wszystkie sprawy dotyczące fanów nie pasujące do innych kategorii.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Anka29 »

studentmibm pisze:Po 1) Majace na celu skłonienie co poniektórych do refleksji nad wlasnymi debilnymi tekstami.
Po 2) Nie nauczyli Cie czytania ze zrozumieniem.
Po 3) Widac ze na swiecie jest wiecej osob ze stylem pisania podobnym do Ratta.
ad.1 . Inteligentny i cywilizowany czlowiek skłania innych do refleksji nad sobą chyba w inny sposób niz obrzucając obelgami?
ad.2. Bardzo dobrze rozumiem kiedy ktoś ma problem z argumentacją i w związku z tym zwyczajnie bluzga.
ad. 3. Tylko pytanie: czy to dobrze?
A Rattie pewnie rzeczywiście czyta sobie ten temat i raduje się że daliśmy się wciągnąc w tę przepychankę na jego temat. Wobec tego czas kończyc, tylko jedna, ostatnia refleksja. Wszystko byłoby dobrze, gdyby Rattie pisał sobie na temat muzyki, papieża, Rospudy czy co tam go interesowało, bo tam wypowiadał się sensownie i ciekawie. Gorzej, że właził na tematy, które go kompletnie nie obchodziły, tylko po to żeby jednym "dowcipnym" tekstem przysrac komuś, że wypowiada się na debilny temat, jest "malo inteligentny" i w ogóle to rozmowa o d.. Maryny. I od tego zaczynały się bezsensowne przepychanki.
Dodam jeszcze, że mnie osobiście Rattie nigdy nie "skrzywdził", bo chyba za krótko tu jestem :D , ale czytając wcześniej to forum, zauważyłam że taki właśnie ma styl (który , jak widac wielu osobom na tym forum nie odpowiadał). Koniec :x
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

Tutaj macie wiadomosc od Rattiego. Jest ona przesylana przeze mnie, aby uniknac uwag typu "miales juz tutaj nie pisać"

Tak czytam ten temat bo dowiedziałem się, że zaś zadymę rzekomo rozpocząłem. Ale czy się cieszę? Z jednej strony tak bo swoim zachowaniem udowadniacie to co pisałem już dawno, ale z drugiej strony jest mi przykro, że już nawet w tym temacie dopatrujecie się nie wiadomo jakich teorii, żeby tylko jeszcze bardziej mi dopierdzielic. Ten temat był założony tylko po to, żeby się pożegnać, jest z tym jakiś problem? Złamałem regulamin? Więc czemu takie zachowanie? Zazdrośni jesteście, że wypowiedziało się o mnie pozytywnie kilka osób? Jesteście zazdrośni, że temat mojego autorstwa ma wzięcie, czy co? Wiecie, zamiast po raz n-ty pisać jakim jestem ciulem, dupkiem i pomiotem chińskiego taksówkarza (że Wam się jeszcze nie znudziło) odpowiedzielibyście wreszcie na moje pytania:
1. Pamiętacie temat o tolerancji? Kilka osób dosłownie zbluzgało recenzenta nie podając ?ADNYCH argumentów - cisza. Zwróciłem na to uwagę - i okazało się, że to JA chamsko piszę, a nie autorzy tych bezpodstawnych 'dupków', 'idiotów' itp. Czemu?
2. Jovi mnie obraził. Nikt nic nie powiedział. A wystarczy jeden mój post gdzie nie ma choćby jednego chamskiego słowa, a mimo to ja jestem chamem. Czemu?
3. Ricky obraził katolików, nikt nie zareagował. Czemu? (bo 'to nikt konkretny, a Ty okropny Racie wskazujesz na jedną osobę'? Ha, nie rozśmieszajcie mnie)
4. Komuś coś się nie podoba w moim tekście, druga, trzecia osoba się dołączy i jest zadyma, ale jak już ktoś mnie poprze to albo piszecie, że wchodzi mi w dupę (jak ZB), albo te posty zostają przemilczane (np. Adrian albo Sobol), czemu?

Cały czas nie mogę tego pojąć, z takim zapałem tracicie czas na dopatrywanie się spisków w każdym moim zdaniu, ale na tak proste pytania nikt nie może mi odpowiedzieć (i mówię tu o powaznych odpowiedziach, a nie tekstach w stylu ‘przestań płakusiac dziewczynko’ [swoją drogą ciekawe też, że nikt na tego typu uwagi autorowi nie
zwrócił]).

W sumie tyle mam do powiedzenia. I rada na przyszłość – nie zaprzeczajcie swoim zachowaniem tego co piszecie (przykład napisał choćby Jaded przytaczając tekst Jovizny o ostrzeżeniach), skoro tak mnie ignorujecie to czemu zaczęła się ta kłótnia? Skoro jestem taki mało ważny, to czemu moje odejście taki szum wywołało?

A tak swoja droga, to licze ze odpowiecie na te pytania i poznamy odpowiedz, czemu akurat tylko jemu zwrociliscie uwage, a innym juz nie.
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Pippo pisze:1. Pamiętacie temat o tolerancji? Kilka osób dosłownie zbluzgało recenzenta nie podając ?ADNYCH argumentów - cisza. Zwróciłem na to uwagę - i okazało się, że to JA chamsko piszę, a nie autorzy tych bezpodstawnych 'dupków', 'idiotów' itp. Czemu?
Oczywiscie masz rację . Ale jest to zjawisko,które występowało i bedzie występować . Może to głupie i fanatyczne , ale jeżeli ktoś "w nie taki sposób " wyraża się o zespole to ogół fanów zaczyna tego kogoś krytykować,bluzgać itd. . Oczywiscie jest to chamskie,niegrzeczne i ten człowiek, który pisał recenzje mógłby się zdenerwować i miałby rację . Jednak chyba na wielu forach tak juz poprostu jest prawda?Ja osobiście wielu nie odwiedzam , ale byłam na kilku i też na "antyfana" badź kogoś kto skrytykował zespół badz cokolwiek z Nim zwiazane lały się obelgi.
Masz rację w tych komentarzach było dużo chamstwa i naruszeń zasad. Ciebie oskarżamy a sami nie byliśmy lepsi tak to prawda.

Na resztę pytań nie odpowiem ponieważ nie pozwala mi na to moje IQ
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

HA! A jednak Rattie czyta!
Pippo pisze:1. Pamiętacie temat o tolerancji? Kilka osób dosłownie zbluzgało recenzenta nie podając ?ADNYCH argumentów - cisza. Zwróciłem na to uwagę - i okazało się, że to JA chamsko piszę, a nie autorzy tych bezpodstawnych 'dupków', 'idiotów' itp. Czemu?
Ja nie bluzgałam na recenzenta, ale jego recenzję czytałam i pomyślałam sobie o nim w bardzo niecenzuralny sposób. Dlaczego? To normalne, że u każdego fana danego zespołu, który czyta takie recenzje rodzi się reakcja obronna. W przypadku BJ jest ona o tyle uzasadniona, że obiegowa opinia o zespole w Polsce jest koszmarna, więc szczerze wątpię, czy ten recenzent zadał sobie trud porządnego posłuchania płyty. Raczej spisał kilka tytułów i napisał to co zwykle od lat pisze sie o BJ w Polsce (wszyscy wiemy co :)) )
A tak w ogóle to "zawód" recenzenta jest moim zdaniem najgłupszym z mozliwych. Nie da sie oceniac obiektywnie każdego wykonawcy i gatunku, zwłaszcza jeśli się go nie ceni i nawet nie lubi. Wyobraźcie sobie co byście napisali mając "obiektywnie" ocenic np. nową płytę Britney Spears :D
Pippo pisze:2. Jovi mnie obraził. Nikt nic nie powiedział. A wystarczy jeden mój post gdzie nie ma choćby jednego chamskiego słowa, a mimo to ja jestem chamem. Czemu?
Moim zdaniem reagowanie na obraźliwe posty należy do modów. Gdyby każdy każdego uciszał byłby niezły bajzel. I właśnie tu jest pies pogrzebany - Rattie, ktory miał utrzymywac porządek, sam wprowadzał kłótnie na forum.
Pippo pisze:3. Ricky obraził katolików, nikt nie zareagował. Czemu? (bo 'to nikt konkretny, a Ty okropny Racie wskazujesz na jedną osobę'? Ha, nie rozśmieszajcie mnie)
Nie czytałam tej dyskusji, nie wiem o co biega, ale z doświadczenia wiem, że katolicy są zbyt przewrażliwieni na punkcie swojej religii - oczywiście bez obrazy :)
Pippo pisze:4. Komuś coś się nie podoba w moim tekście, druga, trzecia osoba się dołączy i jest zadyma, ale jak już ktoś mnie poprze to albo piszecie, że wchodzi mi w dupę (jak ZB), albo te posty zostają przemilczane (np. Adrian albo Sobol), czemu?
To są osoby, które są dla mnie bardzo dobrymi forumowiczami. Obaj mają skrajnie odmienne zdanie co do większości spraw, ale raczej nigdy nie zauważyłam, żeby komuś napisały ze jest debilem, bo ma takie czy inne zdanie. Są poprostu niekonfliktowi. Piszą co myślą bez osobistych wycieczek. Ludzie reagują widac na ekstremalne przypadki ;)
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Anka29 pisze:HA! A jednak Rattie czyta!
Tutaj masz odpowiedź dlaczego czyta:
Pippo pisze:Tak czytam ten temat bo dowiedziałem się, że zaś zadymę rzekomo rozpocząłem.
Więc nie czyta go z własnej satysfakcji ;)
Anka29 pisze:Ja nie bluzgałam na recenzenta, ale jego recenzję czytałam i pomyślałam sobie o nim w bardzo niecenzuralny sposób. Dlaczego? To normalne, że u każdego fana danego zespołu, który czyta takie recenzje rodzi się reakcja obronna. W przypadku BJ jest ona o tyle uzasadniona, że obiegowa opinia o zespole w Polsce jest koszmarna, więc szczerze wątpię, czy ten recenzent zadał sobie trud porządnego posłuchania płyty. Raczej spisał kilka tytułów i napisał to co zwykle od lat pisze sie o BJ w Polsce (wszyscy wiemy co )
Z tym się niedokońca zgodzę.
Anka29 pisze:A tak w ogóle to "zawód" recenzenta jest moim zdaniem najgłupszym z mozliwych. Nie da sie oceniac obiektywnie każdego wykonawcy i gatunku, zwłaszcza jeśli się go nie ceni i nawet nie lubi. Wyobraźcie sobie co byście napisali mając "obiektywnie" ocenic np. nową płytę Britney Spears
Jak pisze jakąś recenzje, to staram się być obiektywny. Wiadomo że dla mnie choćby płyta Animalize (KISS) jest świetna i w sumie mógłbym tylko ją chwalić, ale ma też jakieś minusy i to staram się też wychwytać. Jak napisałaś, gdybym miał ocenić płyte Britney Spears (choć nie wiem jak to możliwe skoro zdaje się że recenzenci np. rockowi oceniają płyty rockowe...ale to inna sprawa), to starałbym się być jak najbardziej obiektywny i poprostu oceniać tą płyte tak jak ona na to zasługuję.
Anka29 pisze:Pippo napisał/a:
2. Jovi mnie obraził. Nikt nic nie powiedział. A wystarczy jeden mój post gdzie nie ma choćby jednego chamskiego słowa, a mimo to ja jestem chamem. Czemu?

Moim zdaniem reagowanie na obraźliwe posty należy do modów. Gdyby każdy każdego uciszał byłby niezły bajzel.
To dlaczego Wy, userzy reagowaliście na posty Rattiego?
Anka29 pisze: I właśnie tu jest pies pogrzebany - Rattie, ktory miał utrzymywac porządek, sam wprowadzał kłótnie na forum.
No i co z tego? Przecież nie mamy tutaj tylko jednego moda i skoro reszta nie reagowała na posty Ratta to dlaczego Wy(userzy) reagowaliście?
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

:hahaha:

Ratt odpowiedz mi na pytanie, czym kierowales sie zakladajac ten temat? Nie mow mi, ze chciales sie tylko pozegnac... to takie wzruszajace i niepodobne do Ciebie :)
Zazdrośni jesteście, że wypowiedziało się o mnie pozytywnie kilka osób? Jesteście zazdrośni, że temat mojego autorstwa ma wzięcie, czy co?
Czy przy rejestracji na forum na pewno zaznaczyles opcje:
"Zgadzam sie i mam powyzej 13 lat?"
Cos mi tu nie pasuje :D Daj Ci Panie Boze wielu takich ludzi, ktorzy beda mowic tylko same pozytywy!

1. Pamiętacie temat o tolerancji? Kilka osób dosłownie zbluzgało recenzenta nie podając ?ADNYCH argumentów - cisza. Zwróciłem na to uwagę - i okazało się, że to JA chamsko piszę, a nie autorzy tych bezpodstawnych 'dupków', 'idiotów' itp. Czemu?
Nie przypominam sobie, abym wypowiadala sie w tym temacie heh. Skoro ktos kierowal pod czyims adresem niecenzuralne slowa, to przeciez byles tam od tego, by w takich sytuacjach reagowac.
Zawsze wierzylam w Ciebie i w to, ze bez mojej interwencji swietnie sobie poradzisz wlepiajac jedno czy dwa ostrzezenia. Nie moglo przeciez byc inaczej. Sypales zawsze nimi jak z rekawa, czasem nawet lamiac regulamin ;]
I czy nie dostal od razu ostrzezenia?? Zasluzyl, wiec ma!

Za kazde przeklenstwo czy to w postach czy w komentarzach ludzie dostaja warny. Nie trzeba pisac ani do Ciebie ani do Pippo, ani do Bodzia, ze ktos naruszyl regulamin, gdyz sami doskonale to widzicie! Zupelnie inaczej jest z Toba! Nikt przeciez nie dal Ci ostrzezenia,za glupie i niepoprawne teksty, jakimi rzucales w strone wielu uzytkownikow za swojej kadencji! Nie mam racji? Kiedys za takie zachowanie dostawales ostrzezenia, teraz byles nietykalny.

Zrozum to wreszcie.
Nie mam pretensji do Ciebie o to, jakie masz zdanie na temat tworczosci Bon Jovi! Nie atakuje Cie za to, ze nie podoba Ci sie LH ani o to, ze masz inne patrzenie na swiat. Przyznaje- czasami pisales madrze i do rzeczy! Kazdy ma czasem przeblyski :P Chodzi o sposob w jaki traktujesz druga osobe, ublizasz i ponizasz na oczach wszystkich.

P.S

Nie ma mnie w domu, wiec nie wysylaj czasem do mnie golebia z odpowiedzia.

[ Dodano: 2007-08-12, 18:13 ]
M.Ssed pisze:No i co z tego? Przecież nie mamy tutaj tylko jednego moda i skoro reszta nie reagowała na posty Ratta to dlaczego Wy(userzy) reagowaliście?
Takie pytanie moze zadac tylko "nowy" uzytkownik.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Jaded
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Jaded »

Proszę teraz zwrócić uwagę na post Jovizny, przeczytać kilka razy i przemysleć. Na pewno tylko Ratt się czepiał i szukał zadymy? TYLKO? Nie przesadzacie trochę? Założył ten temat, powiedział cześć i na tym sie skończyło. Czemu go znowu oskarżacie o robienie szumu? Przekazał swoje uwagi, nikogo nie zaatakował i znowu jest wyśmiewany, nie za dużo tego?
Nie moglo przeciez byc inaczej. Sypales zawsze nimi (warnami) jak z rekawa, czasem nawet lamiac regulamin
Ile było tych warnów? Przyznaję, że wiele Ratt ich dał, ale to z tego powodu, że był tutaj chyba jedynym aktywnym modem (na co zresztą wiele osób zwracało uwagę). A jeśli były niezgodne z regulaminem to można to było zgłosić do admina, prawda?
I czy nie dostal od razu ostrzezenia?? Zasluzyl, wiec ma!
Tu chyba nie chodziło o ostrzeżenie tylko o to, że żaden user nie zareagował na to co Jovi napisał.
Chodzi o sposob w jaki traktujesz druga osobe, ublizasz i ponizasz na oczach wszystkich.
Mówiłaś to już tysiąc razy. Po co powtarzasz to po raz kolejny? (a tak przy okazji - popatrz na początek swojego posta... to co tam napisałaś nie jest ublizaniem?)

Wiesz Jovizna, oskarżasz Ratta o czepianie się, a sama nie zachowujesz się lepiej. Pokazałaś to w tym temacie. W 99% postów pisałaś tylko i wyłącznie po to, żeby wyśmiać i obrazić. Też Ci sie zdarzy napisać coś mądrego (jak widać nie tylko Ratt miał przebłyski), ale jaki cel miałaś teraz w pisaniu :hahaha: czy 'Czy przy rejestracji na forum na pewno zaznaczyłeś opcje:
"Zgadzam sie i mam powyżej 13 lat?" ' Kolejny bezsensowny atak w Twoim wykonaniu.
Odnosze wrażenie, że uważasz siebie za jakąś ikone tego forum... jesteś siostrą/dziewczyną/matką Joviego? Bo zachowujesz się tak samo. Pisząc a'la Rearviewmirror: 'Ziemia pekła, słonce zgasło, ptaki ucichły i narody uklękły aby pokornie wysłuchać Jovizny wszechmogącej'. Wydaje Ci się, że cokolwiek powiesz jest prawdą ostateczną, a jeśli ktoś się z Tobą nie zgodzi jest przez Ciebie gnojony (i nie zaprzeczaj temu gdyż zwracano Ci nieraz uwagę na to). Wielu użytkowników zachowywało sie tak samo jak Ratt, ale uwagę zwracałaś głównie jemu. Przypuszczam, że tylko dlatego, że nie zgadzał się z Twoja opinią. Nieprawda? W takim razie co oznacza to:
No i co z tego? Przecież nie mamy tutaj tylko jednego moda i skoro reszta nie reagowała na posty Ratta to dlaczego Wy(userzy) reagowaliście?

Takie pytanie moze zadac tylko "nowy" uzytkownik.
M.Ssed też napisał wbrew Tobie i już się zaczyna, że 'nowy', 'nie zna się'... pokłóci się jeszcze trochę i wyciągniesz cięższą artylerię ;]

[ Dodano: 2007-08-12, 19:06 ]
aha, jeszcze jedno
Nie przypominam sobie, abym wypowiadala sie w tym temacie (o tolerancji) heh.
Wypowiedziałaś się. Ale tylko po to, żeby przypomnieć jakim Ratt jest debilem, jak go nie lubisz i jakiego ignora rzekomo na niego puszczasz. Twoja wypowiedź była w 100% napisana tylko po to, aby go obrazić. Słowem nie odpowiedziałaś na pytania przez niego postawione.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Ile było tych warnów? Przyznaję, że wiele Ratt ich dał, ale to z tego powodu, że był tutaj chyba jedynym aktywnym modem (na co zresztą wiele osób zwracało uwagę). A jeśli były niezgodne z regulaminem to można to było zgłosić do admina, prawda?
No troszke ich bylo. Nie wiem, moze za te dwa lata czytania forum prowadziles jakies statystyki i chcesz sie z nami podzielic? :)
Nie uwazam, aby byl to Twoj problem, ale tak bylo zglaszane do admina, ale niewiele to go nauczylo- tyle powinno Ci wystarczyc,

Tu chyba nie chodziło o ostrzeżenie tylko o to, że żaden user nie zareagował na to co Jovi napisał.
Bicie glowa w sciane :whoeva:

Mówiłaś to już tysiąc razy. Po co powtarzasz to po raz kolejny? (a tak przy okazji - popatrz na początek swojego posta... to co tam napisałaś nie jest ublizaniem?)
Nieslychane.
Skoro nauczacie ludzi, aby zaakceptowac czlowieka, ktorego natura jest to, ze nie przebiera w slowach to moze zaakceptujcie tez ludzi z odmiennym niz wasze poczuciem humoru? ;]
Odnosze wrażenie, że uważasz siebie za jakąś ikone tego forum...
A nie jest tak??? :( :beksa: :beksa: damn!

Jaded niestety musze to powiedziec, ale sam przez te osiem czy dziesiac postow nie napisales nic konkretnego. Nie czytasz tego co sie tutaj pisze. Starasz sie stawac w czyjejs obronie, ale brak ci mocnych argumentow.
M.Ssed też napisał wbrew Tobie i już się zaczyna, że 'nowy', 'nie zna się'... pokłóci się jeszcze trochę i wyciągniesz cięższą artylerię
:D :D wbrew mi?? co zlego i obrazliweo jest w zdaniu, ze ktos jest nowym uzytkownikiem? Zaczynasz czepiac sie wszytkiego.
Wypowiedziałaś się. Ale tylko po to, żeby przypomnieć jakim Ratt jest debilem, jak go nie lubisz i jakiego ignora rzekomo na niego puszczasz. Twoja wypowiedź była w 100% napisana tylko po to, aby go obrazić. Słowem nie odpowiedziałaś na pytania przez niego postawione.
:ok: szkoda tylko, ze nie do konca kojarzysz o jakim temacie jest mowa.
jhttp://bonjovi.pl/forum/viewtopic.php?t=792&postdays=0&postorder=asc&start=165

Nigdy nie napisalam, ze ktds jest debilem, wiec uprzejmie prosze nie wkladaj mi w usta slow, ktorych nie powiedzizlam :) Dziekuje!
Wydaje Ci się, że cokolwiek powiesz jest prawdą ostateczną, a jeśli ktoś się z Tobą nie zgodzi jest przez Ciebie gnojony
Taki jestes mocny w slowach? Pokaz mi, gdzie gnoje ludzie, ktorzy nie zgadzaja sie z moim zdaniem drogi czytelniku!

Przy okazji.. to proponuje niektorym powrot na fofire, gdzie beda mogli sobie pisac swoje madrosci.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

I znowu wszyscy beda isc w zaparte i znowu wszyscy beda bic glowa w sciane...
Inaczej nie mozna okreslic panujacej tutaj sytuacji. Jovizna reprezentujaca strone Anty- Rattie kluci sie z Jadedem z Pro-Rattie. I co? Do niczego to nie prowadzi, oprocz udowadniania sobie roznych rzeczy, po czym kazdy argument jest przebijany coraz to bardziej innym, byleby ktoras ze stron nie przegrala, nie pozwolila sobie udowodnic racji kogos innego. I to bedzie sie toczyc, toczyc i tak dalej. Wcale sie nie zdziwie, jak zaraz sie okaze, ze ktorys z Was znajdzie na kogos informacje, ze rzekomo nie dal na tace koscielna, tudziez kradl z niej pieniadze.

Jezeli chodzi o Rattiego. Nie przyczepiliscie sie do innych uzytkownikow, gdy ktos napisal text "w stylu Szczura". U niego doszukujecie sie dziury w calym. Zwrocil uzytkownikowi kawa uwage, opierajac sie na regulaminie. Student w nieco gorszym tonie napisal "Ale nedza" cytujac post mroka. I co? Zero reakcji. Moze jedynie Bartek zwrocil kiedys uwage Joviznie na jej postepowanie, tudziez ostatnio Anka studentowi. Nie lepiej powiedziec, ze traktujac Szczura tak, a nie inaczej, wracacie do tego co było, że zasluzyl sobie swoim dawnym postepowaniem. Powiedzcie to wprost, bo szkoda, zeby ktokolwiek ze strony Pro-Rattie zadawal jedne i te same pytania, po czym ktore zostana albo przemilczanie, albo po prostu wysmiane. Zaznaczam, ze nie interesuje mnie kazdy szczegol wypowiedzi kazdego uzytkownika forum.

Mowicie, ze Rattie rozdawal na prawo i lewo ostrzezenia. Ja tez dalem niemało, ale jednak ktos potrafil mi zwrocic na to uwage. Ta osoba byl Rattie, ale nikt jakos tego nie zauwazyl, ze zadzialal na Wasza korzysc. Polityka sie wtedy zmienila.

Tematy... duzo osob mialo racje i tutaj wysnuje taki postulat. Ktos chce sie bawic, niech sie bawi w tematach typu skojarzenia przestrzegajac pewnych limitów. Chcesz pogadac o czyms ambitniejszym? Zaloz ambitniejszy temat i tam sie wypowiadaj. Nawet jesli odpowiedza Ci te 3 osoby, ale bedziesz mial ta pewnosc, ze nikt nie przemilczal Twojego tematu, a chcial sie podzielic z Toba swoimi spostrzezeniami. Nie interesuje CIe dany temat? Po prostu nie wchodz do niego.

Do porzadku i ladu bedzie bardzo trudno dojsc. I sami wybierajcie. Albo konczymy nasz byt na forum, albo kazdy z nas zacznie od siebie wymagac lepszego postepowania, nie czekajac na innych, tj ma to miejsce teraz.

Dzieki za uwage

PS Ciekawe kto potraktuje powaznie slowa czlowieka, ktory nie skonczyl jeszcze 20 lat.
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Pippo pisze:Tematy... duzo osob mialo racje i tutaj wysnuje taki postulat. Ktos chce sie bawic, niech sie bawi w tematach typu skojarzenia przestrzegajac pewnych limitów. Chcesz pogadac o czyms ambitniejszym? Zaloz ambitniejszy temat i tam sie wypowiadaj. Nawet jesli odpowiedza Ci te 3 osoby, ale bedziesz mial ta pewnosc, ze nikt nie przemilczal Twojego tematu, a chcial sie podzielic z Toba swoimi spostrzezeniami. Nie interesuje CIe dany temat? Po prostu nie wchodz do niego.
Całkowicie się z tym zgadzam .

A apropos tej całej kłotni . Każdy ma racje i anty Ratte i pro Ratty . Skończmy ten temat bo to do niczego nie prowadzi .

Prośba do Moda może zamknięmy ?
Jezeli ktoś jeszcze ma coś do kogoś to priv gg itd.
Po co się kłocić jak i tak jedna strona drugiej nie zrozumie??
Nie dlatego , że ktoś jest głupszy . Tylko poprostu są grupy . Jedni maja takie poczucie humoru inni inne. Jedni tak się wypowiadają inni inaczej ...

Może peace i zamykamy temat??

Mam 16 lat więc też nie wiem czy ktoś mnie poważnie potraktuje
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

M.Ssed pisze:Jak pisze jakąś recenzje, to staram się być obiektywny
I chwała Ci za to!
Tylko że ja miałam na mysli zawodowych recenzentów, krytyków muzycznych, jak ktoś woli, którzy piszą dla gazet, czasopism i podpisują się nazwiskiem pod tymi recenzjami.
Pamiętam, jak dobrych parę lat temu niejaki pan Leszczyński pisał jeszcze dla wyborczej i z tego co wiem obrabiał całe poletko: od hip-hopu po jazz. Jak mógł znac sie na wszystkich gatunkach i byc obiektywny? W każdym razie w swojej rubryce propagowł jakąś psychodeliczną muzykę, której nie dało sie słuchac (bo ambitna), a całkiem dobre zespoły które ludzie lubili mieszał z błotem, że to komercja, po czym sam wziął udział w czysto komercyjnym programie, jakim był Idol. Czysta hipokryzja i zero autentyczności. Dlatego nie bardzo cenię sobie tych mądrali ;)
Co do tej recenzji LH to delikwent szczerze mówiąc wzbudził taki odzew, nie samą oceną muzyki, tylko swoimi ironicznymi tekstami.Jak ktoś ocenia płytę to niech pisze o kompozycjach, aranżacjach, tekstach, a nie o tym, że muzycy powinni wyjechac gdzieś na prerię i brzdąkac na gitarach dla kojotów (tak to chyba w tej recenzji szło). Widac od razu, że jest uprzedzony.
Pippo pisze:Do porzadku i ladu bedzie bardzo trudno dojsc. I sami wybierajcie. Albo konczymy nasz byt na forum, albo kazdy z nas zacznie od siebie wymagac lepszego postepowania, nie czekajac na innych, tj ma to miejsce teraz.
Amen. I na tym można zakończyc, bo niezły syf się robi w tym temacie.
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Pipo - gdybyś pomyślał odrobinkę - zamknałbyś temat. Problem by znikł.
Ratt sie pożegnał wiec chyba po jego poscie powinien byc temat zamkniety i po wszystkim by bylo. Pousuwaj posty ktore nie mają nic wspolnego z tematem i zachowuj się jak mod :) a nie wpadasz i robisz offtopa zamiast pozamykac, pousuwac i bylby spokoj.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Pipo - gdybyś pomyślał odrobinkę - zamknałbyś temat. Problem by znikł.
Ratt sie pożegnał wiec chyba po jego poscie powinien byc temat zamkniety i po wszystkim by bylo. Pousuwaj posty ktore nie mają nic wspolnego z tematem i zachowuj się jak mod :) a nie wpadasz i robisz offtopa zamiast pozamykac, pousuwac i bylby spokoj.
Też uważam, że powinniśmy spróbować wprowadzić na forum bardziej surowe zasady. Ktoś zaczyna pisać nie na temat to powinien wkroczyć mod z ostrzeżeniem że jeśli chce się kontynuować ten wątek to trzeba założyć nowy temat a dalsze odpowiedzi w tym temacie nie na temat będą kasowane.
Jestem pewien, że mało z tych kłótni miałoby swój dalszy ciąg bo nie chciałoby się komuś zakładać kilkadziesiąt takich samych tematów.

Na innych forach coś takiego obowiązuje i chociaż na początku ciężko było mi się przyzwyczaić to jest tam porządek i nie ma takich kłótni jak tu.
Zablokowany

Wróć do „Fanforum”