Nasze seriale
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Jako, że Anime zaliczam do seriali, a nie (tak jak większość "nieświadomych" ludzi) po prostu do bajek, muszę się przyznać, że od kilku tygodni oglądam "Czarodziejkę z Księżyca"
Oglądałam to jako mała dziewczynka, a teraz ta mania do mnie powróciła. Polecam każdemu kto lubi dobre, prawdziwe, japońskie Anime 
- Misiek
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
A ja obejrzałem ostatnio całe 3 serie "Zagubionych"
szkoda że na następną trzeba czekać parę miesięcy.... Tylko jak dla mnie po tym 3 sezonie mógłby się skończyć.
[ Dodano: 2007-07-14, 18:52 ]
Aha! czy ktoś ma może na kompie "Zmienników" lub "Ekstradycję"? bo bardzo lubię te seriale, ale albo ich już nie ma, albo nie mogę trafić w tv.
[ Dodano: 2007-07-14, 18:52 ]
Aha! czy ktoś ma może na kompie "Zmienników" lub "Ekstradycję"? bo bardzo lubię te seriale, ale albo ich już nie ma, albo nie mogę trafić w tv.
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
You can't give up"
R.S.
Dawno nie odwiedzany temat, więc ja napisze seriale, które obecnie oglądam i które pooglądałęm, podzielę je na te, które lecą już kolejne sezon i na te, które weszły na wiosnę 2010 roku, te które skończyły swój żywot, a które bardzo lubię i stare seriale.
Seriale, które lecą kolejny sezon:
Smallville (najlepszy serial, który oglądałem w życiu, kiedyś pooglądałem w jeden dzień 8 odcinków, niesamowicie mnie wciągnął, obecnie leci ostatni 10 sezon), Supernatural, Chuck, Friday Night Lights, The Vampire Diaries, Fringe ( jestem na początku 2 sezonu, ale jakoś nie mogę się zabrać za kolejne odcinki).
Nowości:
Hawaii Five-0, The Event, Nikita, No Ordianary Family, The Walking Dead, The Cape.
Zakończone (wsazytkie pooglądane):
Prison Break, Lost, Heroes, Robin Hood (bez tego serialowi nie oglądałbym żadnego z wyżej wymienionych)
A ze starszych seriali:
Robin z Sherwood, MacGyver ,Drużyna A. ( Dwóch ostatnich nie dokończyłem oglądać)
Seriale, które lecą kolejny sezon:
Smallville (najlepszy serial, który oglądałem w życiu, kiedyś pooglądałem w jeden dzień 8 odcinków, niesamowicie mnie wciągnął, obecnie leci ostatni 10 sezon), Supernatural, Chuck, Friday Night Lights, The Vampire Diaries, Fringe ( jestem na początku 2 sezonu, ale jakoś nie mogę się zabrać za kolejne odcinki).
Nowości:
Hawaii Five-0, The Event, Nikita, No Ordianary Family, The Walking Dead, The Cape.
Zakończone (wsazytkie pooglądane):
Prison Break, Lost, Heroes, Robin Hood (bez tego serialowi nie oglądałbym żadnego z wyżej wymienionych)
A ze starszych seriali:
Robin z Sherwood, MacGyver ,Drużyna A. ( Dwóch ostatnich nie dokończyłem oglądać)
Rzym - fantastyczny serial, jeden z the best of all times jak dla mnie
Robin z Sherwood - genialne pierwsze dwie serie, polecam
Czysta Krew - w trzeciej serii już coś zaczęli kombinować, ale ogólnie dobrze czasem sobie zaserowować coś na ostro.
FlashForward - dopiero zaczynam, ale zapowiada się fajnie.
Angel - ten ma już z 10 lat, ale ostatnio na dvd wyszły w Polsce pierwsze trzy serie i nie żałuję, że sobie go przypomniałam. David Boreanaz jest świetny w roli wampira
Jericho - bardzo fajnie się zapowiadało, szkoda, że zdjęli z anteny tak szybko
Battlestar Galactica - też one of the best of all times, z tym że trzeba chyba lubić takie klimaty kosmiczne.
Vampire diaries - próbowałam to oglądać, ale się nie dało. Takie trochę The OC w świecie z wampirami, nie przekonało mnie.
Robin z Sherwood - genialne pierwsze dwie serie, polecam
Czysta Krew - w trzeciej serii już coś zaczęli kombinować, ale ogólnie dobrze czasem sobie zaserowować coś na ostro.
FlashForward - dopiero zaczynam, ale zapowiada się fajnie.
Angel - ten ma już z 10 lat, ale ostatnio na dvd wyszły w Polsce pierwsze trzy serie i nie żałuję, że sobie go przypomniałam. David Boreanaz jest świetny w roli wampira
Jericho - bardzo fajnie się zapowiadało, szkoda, że zdjęli z anteny tak szybko

Battlestar Galactica - też one of the best of all times, z tym że trzeba chyba lubić takie klimaty kosmiczne.
Vampire diaries - próbowałam to oglądać, ale się nie dało. Takie trochę The OC w świecie z wampirami, nie przekonało mnie.
We need something to believe in
Pierwsze odcinki na to wskazywały, ale potem było dużo lepiej. Było więcej akcji, i w ogóle serial stał się bardziej ciekawszy i naprawdę wciągająca fabuła. Obecnie leci druga seria, z której jestem zadowolony.kami pisze:Vampire diaries - próbowałam to oglądać, ale się nie dało. Takie trochę The OC w świecie z wampirami, nie przekonało mnie.
No jak mówicie, że się rozkręca potem to może dam jeszcze jedną sznasę 
Ale niestety ma tam na kim oka zawiesić
To się da przeżyć, najgorzej, że główna postać kobieca nie ma w sobie absolutnie niczego, jest ładna owszem, ale takich na pęczki, ona nie ma niczego, co mogłoby przyciągnąć, jest taka mdła jak dla mnie.
Ale niestety ma tam na kim oka zawiesić
We need something to believe in
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
A dzisiaj jakos przypomnialy mi sie "Skrzydla"
Ktos to pamieta? Ktos to ogladal?
Dla mnie- klasyka, jakich malo, hehe...
http://www.youtube.com/watch?v=vQ1ICucc93U&NR=1
part 2
http://www.youtube.com/watch?v=YKh9wKPEWVw&NR=1
part 3:) http://www.youtube.com/watch?v=dLsBlBeFHxg&NR=1
leze i kwicze,hehehe
http://www.youtube.com/watch?v=vQ1ICucc93U&NR=1
part 2
part 3:) http://www.youtube.com/watch?v=dLsBlBeFHxg&NR=1
leze i kwicze,hehehe
Ostatnio "Gra o Tron" i "Jak poznałem waszą matke".
Ale takie numer 1 i to z lat dzieciństwa to : "NA PO?UDNIE"
http://www.youtube.com/watch?v=MoXJtszkmwE - to powinno coś podpowiedzieć
ps. od poniedziałku do piątku o 16:00 jest emitowany na TV4, powtórki o 10:25, tak gdyby ktoś chciał wiedzieć
Ale takie numer 1 i to z lat dzieciństwa to : "NA PO?UDNIE"

http://www.youtube.com/watch?v=MoXJtszkmwE - to powinno coś podpowiedzieć
ps. od poniedziałku do piątku o 16:00 jest emitowany na TV4, powtórki o 10:25, tak gdyby ktoś chciał wiedzieć
A mnie zaintrygowało "The Borgias". Na razie tylko jedynie jeden sezon, ale jak najbardziej udany. Fabuła oparta na zdarzeniach autentycznych z XV w. Występują świetni aktorzy, tacy jak na przykład Jeremy Irons, Colm Feore czy François Arnaud (ten dość młody, znany głównie z produkcji "Zabiłem moją matkę").
Pierwszy sezon liczy dziewięć odcinków, a na HBO można obejrzeć jutro o 21:10 odcinek piąty. Emisja sezonu drugiego w Stanach Zjednoczonych planowana jest na 2012 rok.
Tak jak mówię, bardzo mi się spodobało, więc polecam.
Pierwszy sezon liczy dziewięć odcinków, a na HBO można obejrzeć jutro o 21:10 odcinek piąty. Emisja sezonu drugiego w Stanach Zjednoczonych planowana jest na 2012 rok.
Tak jak mówię, bardzo mi się spodobało, więc polecam.
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Na przełomie gimnazjum i liceum pochłaniałam takie anime jak Fullmetal Alchemist, znasz może?Agata BJ pisze:Jako, że Anime zaliczam do seriali, a nie (tak jak większość "nieświadomych" ludzi) po prostu do bajek, muszę się przyznać, że od kilku tygodni oglądam "Czarodziejkę z Księżyca"Oglądałam to jako mała dziewczynka, a teraz ta mania do mnie powróciła. Polecam każdemu kto lubi dobre, prawdziwe, japońskie Anime
Na dzień dzisiejszy nie oglądam żadnych seriali prócz takiej jednej komedii pt. "Sędzia Anna Maria Wesołowska". A w dzieciństwie bardzo lubiłam oglądać Drużynę A, Nieustraszonego, Renegata i Zbuntowanego Anioła

-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Do niedawna byłam gigantyczną fanką Dr House'a, namiętnie wałkowałam wszystkie sezony i uwielbiaaałam Hugh Lauriego.
Potem przeszłam fazę Gossip Girl oraz Beverly Hills 90210, przewinął się też Seks w Wielkim Mieście (och, jaką to radość przeżyłam, gdy nagle w jednym z odcinków pojawił się kto? Nie kto inny jak Jon Bon Jovi
). Teraz...South Park i oczywiście How I Met Your Mother! mistrzostwo świata 
Potem przeszłam fazę Gossip Girl oraz Beverly Hills 90210, przewinął się też Seks w Wielkim Mieście (och, jaką to radość przeżyłam, gdy nagle w jednym z odcinków pojawił się kto? Nie kto inny jak Jon Bon Jovi