Jeżeli już bawimy się w przenośnie to LH ma piękne głębokie oczysobol_77 pisze: LH jest "piękna"??? To to ma niby znaczyć?????? Niby ma długie nogi i rozwiane włosy czy jak??
Lost Highway - Recenzja
Moderator: Mod's Team
-
- Save a Prayer
ma kilkudniowy zarost i pachnie marzeniamiplayer_one pisze:Jeżeli już bawimy się w przenośnie to LH ma piękne głębokie oczysobol_77 pisze: LH jest "piękna"??? To to ma niby znaczyć?????? Niby ma długie nogi i rozwiane włosy czy jak??
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
sobol_77 pisze: jest piękna??? To to ma niby znaczyć?????? Niby ma długie nogi i rozwiane włosy czy jak??
Eeejjj w tym temacie mieliśmy rozmawiać o albumie Lost Highway a nie o mnie!!player_one pisze: Jeżeli już bawimy się w przenośnie to ma piękne głębokie oczy

10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
jovizna pisze:Eeejjj w tym temacie mieliśmy rozmawiać o albumie Lost Highway a nie o mnie!!
No tak i wszytko jasne, od dawna podejrzewałam, że jesteś facetemPtysia pisze:ma kilkudniowy zarost i pachnie marzeniami

Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
No to i ja sobie nie odmówię.
Nie będę się rozpisywać na temat poszczególnych piosenek bo dla mnie ta płyta to po prostu całość. Dawno nie słuchałam tak spójnej i przemyślanej płyty BJ jak ta. Uderzyło mnie to,że pomimo zdecydowanie negatywnego początkowo nastawienia wystarczyło dwukrotne przesłuchanie i po prostu po mnie "chodzi".
Jeśli to był eksperyment, to udany, chcieli nagrać cos w innej stylistyce i tak właśnie zrobili, jest w tym pomysł i jest naprawdę solidne wykonanie.
Może rzeczywiście piosenki są zbyt krótkie, może brak klasycznej długiej ballady, może... ale tak widocznie miało być i chyba akurat na tej płycie tak być powinno.
A duet z LeAnn - perełka
Ogólnie ode mnie 5/6

Nie będę się rozpisywać na temat poszczególnych piosenek bo dla mnie ta płyta to po prostu całość. Dawno nie słuchałam tak spójnej i przemyślanej płyty BJ jak ta. Uderzyło mnie to,że pomimo zdecydowanie negatywnego początkowo nastawienia wystarczyło dwukrotne przesłuchanie i po prostu po mnie "chodzi".
Jeśli to był eksperyment, to udany, chcieli nagrać cos w innej stylistyce i tak właśnie zrobili, jest w tym pomysł i jest naprawdę solidne wykonanie.
Może rzeczywiście piosenki są zbyt krótkie, może brak klasycznej długiej ballady, może... ale tak widocznie miało być i chyba akurat na tej płycie tak być powinno.
A duet z LeAnn - perełka
Ogólnie ode mnie 5/6

These open arms will wait for you
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!
Doczekałam sie i nie przepłaciłam tego kalectwem umysłowym.
Jestem szczęsliwa i nie moge doczekac sie trasy.
See Ya on the road
Doczekałam sie i nie przepłaciłam tego kalectwem umysłowym.
Również nie bede sie rozwodzic. Napisane zostało bowiem na temat LH w tym temacie niemal wszystko.Ja miałam dość mieszane uczucia. Czytając recenzje jedne bardzo pochlebne a drugie całkiem negatywne nie wiedziałam czy mi sie LH zwyczajnie spodoba. Teraz moge odetchnąć z ulgą. Jest OK. Moge w spokoju rozkoszowac sie tą muzyką. Z każdym przesłuchaniem podoba mi się bardziej i bardziejmedżika pisze:pomimo zdecydowanie negatywnego początkowo nastawienia wystarczyło dwukrotne przesłuchanie i po prostu po mnie "chodzi".
(...)A duet z LeAnn - perełka
Ogólnie ode mnie 5/6![]()
Jestem szczęsliwa i nie moge doczekac sie trasy.
See Ya on the road
Polecam do przeczytania recenzje z gazety.pl
http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,4232005.html
Bardzo ciekawie opowiada o zawartości LH
Bradzo fajna recenzja. Mądrze napisana.kondzik pisze:Polecam do przeczytania recenzje z gazety.pl
Od siebie dodam tylko tyle,że piosenka "(You Want To) Make A Memory.'' jest bardzo dobra. A i teledysk jest ciekawy. Mnie osobiście porywa za serce.

Natomiast kawałki: ''We Got It Going On'' i "I love this town'' wyzwalają wiele pozytywnej energii !

Ogólnie płytkę oceniam bardzo dobrze.
Come
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
†''D''[*]
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
†''D''[*]
- Sandra1988
- It's My Life
-
- I Believe
Ja uważam, że płytka jest super. Każdy ma prawo do swojego zdania, tylko naprawde dziwne jest dla mnie, że ktoś ją kupił mimo to iż mu sie nie podoba. Jeszcze bardzo mnie poruszyły podziękownia Ryśka... Nie ominoł nawet wiedźmy Heather
Ma facet klase.
Jedyna rzecz warta życia: Bezgranicznie Kochać kogoś, Kto Kocha nas bezgranicznie !
Ojej a dlaczego tak ją surowo oceniasz ? Nie taki diabeł straszny...Moncza pisze:Nie ominoł nawet wiedźmy Heather Ma facet klase.