The stars seem out of reach... these days

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Adrian, pieprzysz! Na całej linii. Używają najnowocześniejszego sprzętu, tak? Czyli co, Ironi, Metallica, U2 i cała reszta gra na piecach Unitry, skoro ceny za bilety mają dosyc niskie?
No to chyba nie jest dziwne, że sa zespoły które grają na porzadnym najwyższej marki sprzęcie przez kilkanaście lat (bo nie ma potrzeby go wymieniać).
Ale sa też takie zespoły jak Bon Jovi któe mają podpisane kontrakty dzięki któym W każdej trasie wykorzystują najnowocześniejsze technologie. Oni za to słono płacą, ale tez mają zniżki bo promują ten sprzęt.
NIe muszą tego robićm bo wystarczy sprzęt dobrej klasy tj Ironi mają, ale korzystają i to nie tylko w sprawach koncertowych. Płyta This Left Feels Rght wyszła na jakimś premierowym nośniku i zespół i jakaś firma zostali za ten nośnik nagrodzeni w kategorii najwyższa jakość itp
Czyli obniżyli ceny płyt tylko BJ, skoro na koncerty innych kapel pojadę za duuuuużo mniejsze pieniądze.
Nie al np strrefa niskich cen obejmuje tylko wybrane płytki.
Chłopie..... kończ waść..... za chiny ludowe nie mogę Cie rozgryźć - najpierw bez powodu najeżdżasz na jednego z Jovisów i jeszcze twardo się tego trzymasz, a zaraz potem stajesz murem za nimi (ale wtedy kiedy raczej na to nie zasługują)
Widocznie nie przeczytałeś wszystkiego. Napisałem jasno, że tak dalej będą robić to szybko zaczną pojawiać się pustki na stadionach.

NIie podoba mi sie to i nie bronie ich ale próbuje spojrzeć na to z róznych stron a nie tylko z jednej -> czytaj nie starczy im kilkaset milionów na koncie chcą miliardy.
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Kolega był na Rolling Stonsach zapłacił 45 zł za bilet ;| co prawda w dalszych rzedach ale jednak ..
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Adrian tu nie ma żadnego ale... bynajmniej nie powinno być. Lecą sobie w... kulki i tyle :P Cena 3 000$ za to, aby postać przed sceną i móc zjeść obiad z załogą bon jovi jest śmieszna i absurdalna. Ludzie idą na koncert nie dla jedzenia ani dla głupich autografów, ale dla muzyki! Oczywiście znajdą się tacy, którzy zapłacą tysiące dolarów, ale nie dlatego, że są oddanymi i lojalnymi fanami, ale przede wszystkim wstrętnymi napalonymi fankami, które w duszy mają nadzieję, że płacąc taką sumę spotkają Jona prywatnie! I tak machina się nakręca! Niestety byznes jest byznes! Póki będą ludzie, którzy są w stanie zapłacić takie kwoty ( a będą na pewno) to nie wydaje mi się, aby coś miało się zmienić! Oczywiście jest wielki sprzeciw, nawet tych, których spokojnie stać na to, aby tyle wydać, ale po prostu mówią temu- nie!
BJ mogą sobie obwiniać kogo chcą, promotorów i takie tam, ale wiadomo, że ostatnie zdanie i tak należy do nich!Jeśli oni się na to godzą, to ja nie chcę myśleć jaka będzie przyszłość.

Ktoś wspomniał,aby wers :

We Got It Goin' On
We'll be banging and singing just like the rolling stones

zmienić na: We'll be banging and charging tix like the rolling stones :D
Kolega był na Rolling Stonsach zapłacił 45 zł za bilet ;|
Chociaz juz teraz się pogubiłam :P
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Co do kasy.
Bon Jovi właśnie zwrócili 1mln dolarów któe dostali za ich Biografie. Biografia powstanie, ale jak to JOn ocenił "wspomnienia i przeżycia" nie mają ceny.

No to pewnie dlatego muzą podnieśc ceny biletów :P
Awatar użytkownika
rockdk
It's My Life
It's My Life

Post autor: rockdk »

też to słyszałem

http://muzyka.onet.pl/10174,1554269,newsy.html

rzeczywiście bilety są zajefajnie drogie ale może nie tylko o kase im chodzi :whoeva:
For those about to rock - we salute you ;)
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Dużo żadają za bilety ale dzięki temu są na 18 miejscu w rankingu Forbes'a
http://www.forbes.com/2007/06/14/best-p ... rtner=onet
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
ODPOWIEDZ