Polskie Bon Jovi !!

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Re: Polskie Bon Jovi !!

Post autor: Ptysia »

AxeL pisze:Mam przyjemnosc przedstawic wam Polski odpowiednik naszego wspanialego zeposlu Bon Jovi . Graja oni muzyke bardzo podobna do Bon jovi , teksty zas maja prawdopodobnie przetlumaczone z piosenek Bon Jovi. Przedstawiam wam najnowzysz hit pt Bardzo lubie cie . Jest to mieszanka Always , Bed of roses oraz Never say goodbay. Coz odrazu pokochalem ten zepol , wreszcie doczekalsmy sie polskiej wersji Bon Jovi na swiatowym poziomie muzycznym.
O to link do ich najnowzeszgo dziela

Piszcze co o nich sadzicie . Czy wg was moga odniesc sukces porownywalny z Bon Jovi?

hmmmm.............
Taaak......
wiesz, chętnie przesłucham Was w studiu na Sobieskiego ;) :D :D Tam jest taki fajny pokoik bez klamek :D i okien :D ...zapraszam ;) Opowiecie mi o swoich planach na przyszłość, wspólnie opracujemy plan waszej kariery. A przy okazji poznacie Elvisa, czy Mozarta- może wymienicie się doświadczeniami? Skontaktujecie się ze mną przez priava. Jestem do waszej dyspszycji
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Ptysia pisze: hmmmm.............
Taaak......
wiesz, chętnie przesłucham Was w studiu na Sobieskiego ;) :D :D Tam jest taki fajny pokoik bez klamek :D i okien :D ...zapraszam ;) Opowiecie mi o swoich planach na przyszłość, wspólnie opracujemy plan waszej kariery. A przy okazji poznacie Elvisa, czy Mozarta- może wymienicie się doświadczeniami? Skontaktujecie się ze mną przez priava. Jestem do waszej dyspszycji
Ah to zboczenie zawodowe... :D
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
Misiek
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Misiek »

Wiecie co?? Muszę przyznać, że ten niepowtarzalny klimat polskiej wiejskiej zabawy... to jest to!! Tego mi było w życiu potrzeba!! Już czas skończyć z szarpidructwem Ryśka!! :PPP :PPP Czas na prawdziwą wartościową muzykę :D
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”