We Got It Going On Live

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

We Got It Going On Live

Post autor: Adrian »

http://www.youtube.com/watch?v=CmfNEAPjxSg

Można oglądac wykonanie live tej piosenki. Solówka zapowiada się ciekawie. Osobiście bardzo czekam na całość.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

cos piosenka sie nie źle zapowiada, także czekam na całość ;)
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Takze czekam na calosc . Ta piosenka ma "sytego kopa" ale czy aby pasuje do plyty country? Wedlug mnie NIE . Chociaz dobrze ze jest na plycie.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Czyżby to była pioenka z tych co mają szanse stać się Hitem :D i z tych co ja lubię ;] o jak ja się nie mogę doczekać tej płyty....:P

Jak to jeden kolega powiedzial ( z jednego forum ;)) słychać tu nawet 'kochany rozbrajający syntezator pierdzącoskrzeczący Richiego'
:D
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

ale czy aby pasuje do plyty country?
Bovi ! Do jakiej płyty country? -> Wbijecie sobie do głowy w koncu, że to nie płyta country ? :P
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ależ to jest (stety czy niestety) płyta country. Choć ponoć nie wszystkie piosenki na niej zawarte mają mieć taki właśnie klimat, a tylko część. Reszta ma być "po staremu". Piotrku, czy tego chcesz czy nie...to JEST płyta country przynajmniej w jakimś stopniu ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Piotrku, czy tego chcesz czy nie...to JEST płyta country przynajmniej w jakimś stopniu
-dobra Lol (Pomijam, ze osobiście nie chce, bo wiem jakie jest dziesiajsze pseudo country-shit) Ale masz/macie racje: Sumertime, Any Other Day, Make a Memory, We got In Goin' On to naprawde śwetne kawałki country.

- Single :
Make A Memory i parawdopodbnie We Got It Goin' On... które mają PROMOWAć wasz ALBUM COUNTRY to piosenki poprostu rockowe (MAM jest raczej popowe, ale gdzie tam, dla Ciebie to "te" pare wyjątków, które dodatakwo na 100% są/staną sie singlami, to piosenki promujące country ? :)

-Do tego kilku piosenek nie znamy.

-A Lost Higways to rzeczywiście wybitnie dzieło country, gdzie słoma wylatuje mi przez słuchawaki (pomijam, że to piosenka bardzo,...baardzo słaba i cianiutka, nawet jak na pop)
Juz pomijam Stranger, które jest zwykłą (dobrą) popową balladą z ewentualnymi ->akcentami<- country. (tak wiem Adrian :P , takie jest dzisiajsze counrty, wiec może i nawet We Got In Goin' On wygra nagrodę w tej kategorii (przeciez to śmiech na sali ! ;) )

Ogólnie gratuluje słuchu i "znajomości" jako takiej, bo nie wiem jak to nazwać gatunków muzycznych ;] :P

A tak poza tym połsuchajcie i poczytajcie róznych wypowiedzi, w tym Jona itd, że to album "rockowy"[dla mie powiewa znowu popem ;] ] ( nie odchodzący generanie od tej konwencji) Z AKCENTAMI/ELEMENTAMI counrty, a NIE album country !
Ostatnio zmieniony 8 maja 2007, o 12:41 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Piotrek pisze: Make A Memory i parawdopodbnie We Got It Goin' On... które mają PROMOWAć wasz ALBUM COUNTRY to piosenki poprostu rockowe (MAM jest raczej popowe, ale gdzie tam, dla Ciebie to "te" pare wyjątków, które dodatakwo na 100% są/staną sie singlami, to piosenki promujące country ? :) - koń by sie uśmiał i tyle )
Koń by się uśmiał? ;] Cechą charakterystyczną country jest dźwięk skrzypiec. Nawet w MAM je słychać, może nie słuchałeś uważnie?
Piotrek pisze: Ogólnie gratuluje słuchu i "znajomości" jako takiej, bo nie wiem jak to nazwać gatunków muzycznych ;] :P
Oh no tak...wszyscy się mylą, Ty masz rację i Twoja wersja jest najlepsza i najbliższa prawdzie bo przecież Ty się znasz najlepiej ;)
Piotrek pisze: (przeciez to śmiech na sali ! ;) )
Jedyne co bym nazwała śmiechem na sali to to, że wyrażasz się ironicznie, nie można normalnie?
Piotrek pisze: A tak poza tym połsuchajcie i poczytajcie róznych wypowiedzi, w tym Jona itd, że to album "rockowy"[dla mie powiewa znowu popem ;] ] ( nie odchodzący generanie od tej konwencji) Z AKCENTAMI/ELEMENTAMI counrty, a NIE album country !
Tu się zgodzę.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Ogólnie gratuluje słuchu i "znajomości" jako takiej, bo nie wiem jak to nazwać gatunków muzycznych
Ha ha ha ;] a ja proponuję zaznajomić się z pojęciem- pop, bo wydaje mi się, że błednie jest ono używane.
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Koń by się uśmiał? Cechą charakterystyczną country jest dźwięk skrzypiec. Nawet w MAM je słychać, może nie słuchałeś uważnie?
To proponuje posłuchac Aerosmith Dream on unpluged i.. i.. i.. i.. i wielu innych wykonawców. Nie bede przypomnał innych piosenek gdzie Jovisi wykorzystywali skrzypce ;] I z tego powdu uwazasz, ze mozna by je wstawić do kategori country ? ( tak z tego wynika :P )
Oh no tak...wszyscy się mylą, Ty masz rację i Twoja wersja jest najlepsza i najbliższa prawdzie bo przecież Ty się znasz najlepiej
jakbys zgadła :) :P (oczywiscie zartuje ;] )
A tak powaznie to jesli cos jest czarne, a cos jest białe to róznice widać chyba. Dla mnie album country to country, a tego tu(LH) nie widać ;]

Jedy
ne co bym nazwała śmiechem na sali to to, że wyrażasz się ironicznie, nie można normalnie?
przepraszam :) -> Mam mature i musze sie podbudować :P
Ha ha ha a ja proponuję zaznajomić się z pojęciem- pop, bo wydaje mi się, że błednie jest ono używane.
Jovizna ?
A jak ty uzyjesz ?
POP to bardzo szerokie pojęcie. Jeśli mam sprecyzowac o "co" mi chodziło to raczej jest to ta zla strona/definicja POPu

[ Dodano: 2007-05-08, 14:39 ]
zajrzałem z ciekawości na wekipedię. Tam pisze co i jak mniej wiecej :P
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Piotrek pisze: To proponuje posłuchac Aerosmith Dream on unpluged i.. i.. i.. i.. i wielu innych wykonawców. Nie bede przypomnał innych piosenek gdzie Jovisi wykorzystywali skrzypce ;] I z tego powdu uwazasz, ze mozna by je wstawić do kategori country ? ( tak z tego wynika :P )
Nie tylko dlatego, że są tam skrzypce. Płyta z założenia, od początku miała mieć elementy country i tak też jest.
Piotrek pisze: przepraszam :) -> Mam mature...
Nie Ty jeden...i nie ostatni ;]
Piotrek pisze: i musze sie podbudować :P
To chyba powinieneś zrobić poza forum :P

Bez odbioru.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Nie tylko dlatego, że są tam skrzypce. Płyta z założenia, od początku miała mieć elementy country i tak też jest.
No tak, wiem. ale same szkrzypce w podkladzie, to zdecydowanie za mało :P
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Piotrek pisze:Ha ha ha a ja proponuję zaznajomić się z pojęciem- pop, bo wydaje mi się, że błednie jest ono używane.

Jovizna ?
A jak ty uzyjesz ?
POP to bardzo szerokie pojęcie. Jeśli mam sprecyzowac o "co" mi chodziło to raczej jest to ta zla strona/definicja POPu

[ Dodano: 2007-05-08, 14:39 ]
zajrzałem z ciekawości na wekipedię. Tam pisze co i jak mniej wiecej
Chodzi o to, że Ty nadużywasz określenia "pop" w stosunku do Bon Jovi jako coś bardzo negatywnego, nie zwracając uwagi na to, że muzyka pop to przede wszystkim muzyka POPULARNA

I nie patrz na wikipedię, bo ona nie zawsze prawdę Ci powie ;]

Ah dzieciaki życzę powodzenia na maturze :P moja dopiero za 9 lat.
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Nie warto chyba rozważać czy płyta jest country czy nie jest.
Ważne, że szykuje się coś na prawdę porządnego.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Oj Piotrek Piotrek. Nie ma to jak swoje nie powodzenia wyładowywać na innych ;/ Ale nic nie poradzisz na to, że płyta jest utrzymywana w stylu ( jaki by on nie był) country. Przykro mi Piotrek sle tak jest.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”