Mam tylko nadzieję, że my Polacy nie spartaczymy tej sprawy i wykorzystamy szansę, którą los nam właśnie ofiarował!!
Euro 2012
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- jovizna
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

Euro 2012
Pokażcie mi robaczki swoją radość 
 mimo, że fanką futbolu nie jestem, to niezmiernie cieszę się, że wybrano właśnie Polskę i Ukrainę na organizatorów mistrzostw europy!
Mam tylko nadzieję, że my Polacy nie spartaczymy tej sprawy i wykorzystamy szansę, którą los nam właśnie ofiarował!!

- Adrian
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak się Platini mećzył z ta kartką to myślałęm, ze mi pikawa stanie. A potem okrzyk radości. SUPER.
Dawałem Polakom 60% szans bo wiedziałem, że mamy najważniejsze atuty. Nareszcie powstaną stadiony a na mecze juz można zbierać kase.

Jak się Platini mećzył z ta kartką to myślałęm, ze mi pikawa stanie. A potem okrzyk radości. SUPER.
Dawałem Polakom 60% szans bo wiedziałem, że mamy najważniejsze atuty. Nareszcie powstaną stadiony a na mecze juz można zbierać kase.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
						02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
- 
				bartekbb23

- maDZia_14323
 - Keep The Faith

- M.Ssed
 - Have A Nice Day

- Kontakt:

J E E E E E S S S S S TTTT!!! NO WKOńCU!!! i WE WROCKU BęD? MECZE
- Rattie
 - Have A Nice Day

- Kontakt:

Ale będzie wstyd..... już to widze jak w 5 lat pobudujemy stadiony, porządne drogi i autostrady (czyli polskie yeti - wszyscy słyszeli, ale nikt na oczy nie widział 
 ). Tyle dobrze, że nasi sobie w końcu będą mogli zagrać bo inaczej to by co najwyżej mogli posprzątać boisko 

To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
						- Misiek
 - Gdańsk Supporter

- 
		Keep The Faith

- Kontakt:

Ale że u mnie nie będzie obwodnicy to nie uwierzę!!  

[ Dodano: 2007-04-30, 10:16 ]
Ale się uśmiałem w poprzedni poniedziałek!! W jednej gazecie, która wychodzi na Podkarpaciu w artykule "Szansa dla Podkarpacia" napisano m.in.:
"Na przykładzie niemieckiego Barsanghausen pokazujemy, że na EURO 2012 mogą zarobić np. w Jarosławiu. Wystarczy mieć ładny kameralny stadion, dobry hotel w zacisznym miejscu i ludzi z głową na karku, by w okresie czerwca 2012 zarobić naprawdę niezłe pieniądze."
I dalej przykład, że jedna z reprezentacji szuka bazy na czas EURO, a grać będzie we Lwowie, Warszawie i Krakowie (wprawdzie to miasto rezerwowe, ale ja cytuję gazetę
 ). Dobrym miejscem miałoby być moje miasto, bo jest 100 km od Lwowa, 300 od Warszawy i 230 od Krakowa, leży na trasie planowanej autostrady A4, drogi ekspresowej S-19 i niedaleko lotniska w Rzeszowie. No i nie jest to wielkie miasto z zadymionym powietrzem.
To tylko taki przykład, ale warto pomyśleć, że takich baz w obu krajach musi być 16 (chyba że zwiększona będzie lista finalistów) a nie będą one w wielkich miastach, bo reprezentacje w czasie turnieju chcą mieć spokój.

[ Dodano: 2007-04-30, 10:16 ]
Ale się uśmiałem w poprzedni poniedziałek!! W jednej gazecie, która wychodzi na Podkarpaciu w artykule "Szansa dla Podkarpacia" napisano m.in.:
"Na przykładzie niemieckiego Barsanghausen pokazujemy, że na EURO 2012 mogą zarobić np. w Jarosławiu. Wystarczy mieć ładny kameralny stadion, dobry hotel w zacisznym miejscu i ludzi z głową na karku, by w okresie czerwca 2012 zarobić naprawdę niezłe pieniądze."
I dalej przykład, że jedna z reprezentacji szuka bazy na czas EURO, a grać będzie we Lwowie, Warszawie i Krakowie (wprawdzie to miasto rezerwowe, ale ja cytuję gazetę
To tylko taki przykład, ale warto pomyśleć, że takich baz w obu krajach musi być 16 (chyba że zwiększona będzie lista finalistów) a nie będą one w wielkich miastach, bo reprezentacje w czasie turnieju chcą mieć spokój.
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
						You can't give up"
R.S.